helibak mucogllava
Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...
edhe uen nje dit si ne ishukt e turturimit kam kaluar sot
edhe uen nje dit si ne ishukt e turturimit kam kaluar sot
kush te le vetme ty moj kinge muahq hja me ke mua dhe i bej thirje te tjerve larg nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga King_u:
[qb] Ka njeri kendej pari sot???!!!!.... nejse, sot sdo me pengonte te rija dhe vet (kam nevoj)..por m'duhen sa dru te ndez zjarin dhe t'ndrohem, u be ftoft. E besa edha ma bukur do ishte sikur ta kisha nje vile nga druri, e brenda nje kamin te ndezur(drut duke shushuritur duke u ndezur)e nje muzike e qete instrumentale... ehhhh do e shetitja trurin sot kogja large.... [/qb]
hahahahaaaa... more ti shume i kujdeshemFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]kush te le vetme ty moj kinge muahq hja me ke mua dhe i bej thirje te tjerve larg nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga King_u:
[qb] Ka njeri kendej pari sot???!!!!.... nejse, sot sdo me pengonte te rija dhe vet (kam nevoj)..por m'duhen sa dru te ndez zjarin dhe t'ndrohem, u be ftoft. E besa edha ma bukur do ishte sikur ta kisha nje vile nga druri, e brenda nje kamin te ndezur(drut duke shushuritur duke u ndezur)e nje muzike e qete instrumentale... ehhhh do e shetitja trurin sot kogja large.... [/qb]
Shiptarja, tek une ska gje.... :shrug:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] King, me duket se ka dicka mes jush he?! /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: [/qb]
Shqiparja me mua nuk ishte.... si duket atij i pelqen me ndejt me shume femra, ka mund t'jet ndokush tjeter... :shrug:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] PO m'u be qe ju pashe qe te dyve nga larg nje dite, thua te kem gabuar?!
/pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
Per kaq jam i gezuar une mi...Ti e ke pa ate foton qe kisha mush govaten plot edhe kisha var edhe ne qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif Qite ktu ate qite /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Peshko eshte shume i lumtur sot...se ka mendejen te ne... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]