ishull i pabanuar...

Marjeta

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Ka njeri kendej pari sot???!!!!.... nejse, sot sdo me pengonte te rija dhe vet (kam nevoj)..por m'duhen sa dru te ndez zjarin dhe t'ndrohem, u be ftoft. E besa edha ma bukur do ishte sikur ta kisha nje vile nga druri, e brenda nje kamin te ndezur(drut duke shushuritur duke u ndezur)e nje muzike e qete instrumentale... ehhhh do e shetitja trurin sot kogja large....

Guest

31647814

Pershendes...Shqiptaren.. :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Fantazia_g , pershendetje te vecanta nga une:

LSargent_Two_Girls_Fishing.jpg

:kiss: :kiss:

P.S. Lol, do na vije Peshkatari ketu e do na godas me fjale, duke thene se ja kemi vjedhur zanatin!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

doris_mit_fisch_quer.jpg

Peshko eshte shume i lumtur sot...se ka mendejen te ne... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

T'ia filloj une me avazin e vjeter /pf/images/graemlins/wink.gif :

tzh_zanzibar_beach_b.jpg

Jeni te gjithe te ftuar te vini e te shijoni kete bukuri, por ama, bashke me mua /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

03_20_Abendstimmung_Meer.jpg

Uroj qe kjo anije, mos zbarkoje ketu tek ne..ndryshe do na prishte romantizmin... /pf/images/graemlins/wink.gif dhe qetesine...

Shqiptarja

Primus registratum

photo_lovers_beach.jpg

Sonte..
Dua te te kem prane,
doren te ledhatoj,
buzeqeshjen time
pa nguruar ta dhuroj!

Sa do te doja,
bashke te ishim sonte,
cdo cast lumturie,
nga syte mos te na kalonte,
kete bukuri magjike ,
ta shijonim bashke te dy
me qiellin e bukur,
dhe me detin prane,
te ishte askush tjeter
vetem une e ti!

:wub:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga King_u:
[qb] Ka njeri kendej pari sot???!!!!.... nejse, sot sdo me pengonte te rija dhe vet (kam nevoj)..por m'duhen sa dru te ndez zjarin dhe t'ndrohem, u be ftoft. E besa edha ma bukur do ishte sikur ta kisha nje vile nga druri, e brenda nje kamin te ndezur(drut duke shushuritur duke u ndezur)e nje muzike e qete instrumentale... ehhhh do e shetitja trurin sot kogja large.... [/qb]
kush te le vetme ty moj kinge muahq hja me ke mua dhe i bej thirje te tjerve larg nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
Fillimisht postuar nga King_u:
[qb] Ka njeri kendej pari sot???!!!!.... nejse, sot sdo me pengonte te rija dhe vet (kam nevoj)..por m'duhen sa dru te ndez zjarin dhe t'ndrohem, u be ftoft. E besa edha ma bukur do ishte sikur ta kisha nje vile nga druri, e brenda nje kamin te ndezur(drut duke shushuritur duke u ndezur)e nje muzike e qete instrumentale... ehhhh do e shetitja trurin sot kogja large.... [/qb]
kush te le vetme ty moj kinge muahq hja me ke mua dhe i bej thirje te tjerve larg nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahaaaa... more ti shume i kujdeshem

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] King, me duket se ka dicka mes jush he?! /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: [/qb]
Shiptarja, tek une ska gje.... :shrug:

/pf/images/graemlins/wink.gif posa t'ket gje do t'tregoj, t'kam shoqe :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

PO m'u be qe ju pashe qe te dyve nga larg nje dite, thua te kem gabuar?! :confused:

beach.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] PO m'u be qe ju pashe qe te dyve nga larg nje dite, thua te kem gabuar?! :confused:

beach.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
Shqiparja me mua nuk ishte.... si duket atij i pelqen me ndejt me shume femra, ka mund t'jet ndokush tjeter... :shrug:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
doris_mit_fisch_quer.jpg

Peshko eshte shume i lumtur sot...se ka mendejen te ne... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per kaq jam i gezuar une mi...Ti e ke pa ate foton qe kisha mush govaten plot edhe kisha var edhe ne qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif Qite ktu ate qite /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

king jo se me pelqen mua te ri me shum femra me pelqen te ri me kinge
edhe ben vaki te kem gjen me na nje kinge dhe eshte gabuar shqiptarja motra ime :kiss:
KING sa po vonohesh me /pf/images/graemlins/laugh.gif