INTER-land

StAvRoS

Primus registratum
Re: INTER-land

2004-09-26_180424.jpg

Oba Oba :thumbsup:

Christian

Primus registratum

U rikthye me ne fund Oba Oba. Pas atij demtimi fatkeq dhe riaftesimit 1 mujor, duket se nigeriani me dy golat e shenuar dhe rastet e tjera, e ka marre vehten plotesisht dhe lufton hapur per vendin e titullarit.
Ato plehrat e Parmes kerkonin pike patjeter duke pare nisjen shkaterruese qe i bene kampionatit... dhe si zakonisht dhane maksimumin perballe INTER-it. Kjo fale edhe gabimeve te pafalshme te mbrojtjes sone, qe u dhuroi atyre mjaft raste per ta thelluar edhe me tej rezultatin. Burdisso nuk luajti fare. Duhet patur parasysh se sapo eshte kthyer nga demtimi dhe se nuk ka eksperience ne futbollin italian, keshtu qe gabimi i Bergamo-s mund t'i falet (pa harruar Toldo-n). Por jam i sigurt se shume shpejt do te rikthehet serish ai qe "udhehiqte" Boca Juniors.
Duket se "spogliatoio" ndikon shume te zikaltrit. Mancio i jep force cunave ne pushimin pas pjeses se pare dhe ata rikthehen bindshem ne pjesen e dyte. Futja ne fushe e Recoba-s dhe Martins e ndryshoi dukshem rrjedhen e lojes, duke ngritur ritmin e saj dhe krijimin e shume rasteve per gol. Per te ardhur keq qe nuk arriten te shenonin ne fund golin e fitores (mes te tjerave edhe tranversa e Materazzi-t).
Tani kemi 6 pike, 4 me pak se gobbet (te cilet duket se u jane rikthyer perseri zanatit te hajduteve), krejt te rikuperueshme, sic tha edhe Mancio.

... Nuk mund te harroj dot fitoren fantastike te Messina-s ne "San Siro" te merkuren e shkuar dhe surratin e Gallian qerosit kur Zampagna me shoke dhuronin spektakel :lol:

Te merkuren, 29 shtator, do te luhen ndeshjet e javes se dyte te Champions League. Per Grupin G, ne Bruksel (ora 20:45) do te perballen Anderlecht dhe INTER.
Per sa i perket kampionatit, per zikaltrit ai do te rinise te dielen e ardhshme, kur ne "Olimpico" (ora 20:45) do te ndeshet me Romen.

FORZA INTER !

xhaxhi_eli

Primus registratum

Lejini komentet per skuadrat e tjera, se po ecin me mire se ne.
Barazimi me Parmen ishte me i turpshem se humbja e Milanit me Messinen.

Do kisha qejf te dija deri kur Mancini do na kenaqi me zgjedhjen e tij te perhershme VIERI. Dashnorin e mamit me e pase dhe aq shume s'duhej lene ne fushe. Per mbrojtjen skam llafe /pf/images/graemlins/frown.gif ... na rujt zoti, se mbrojtja eshte ne nje gjume letargjik. Me vjen keq.

inter_forever

Primus registratum

Pse ca prisje ti Elo te fitoje gjithe ndeshjet ? Hallall Mancios qe ka filluar te krijoje fizionomine e skuadres . Probleme do kemi se kemi gati gjysmen ekipit lojtare te rinj.
BILANI me ekip te kolauduar dhe u degjenerua nga Mesina...Edhe sot deri ne min 60 ishte me brek neper kembe ...Ekip qe nuk ka ndryshuar asgje dhe ka probleme , e jo neve...
Une i kam ndjek gjithe ndeshjet e Interit , qe nga miqesoret e para . Te shifje Interin me Basilean te hynte frika sa kalonte topi ne fushen tone , te na rrojne Adriano qe na mbajti gjalle...
Vetem ne 2 ndeshjet e fundit kemi humbur pak ne lojen e bukur qe kemi bere...Per mua eshte NORMALE...Po lozim cdo 3 dite , lojtaret duken hapur qe nuk kane ate vrullin e ndeshjeve te para...
Sot STANKOVIC kur foli te CONTROINTER tha :
''Nuk e di nese do loz me Anderlehtin .Kam loz te gjitha ndeshjet dhe ndihem shume i lodhur''
Prandaj STANKOVIC 2 ndeshjet e fundit ka loz nen nivelin e tij....
PRA SI PROBLEM KRYESOR UNE SHOF GJENDJEN FIZIKE...PRA NDESHJET CDO 3 DITE...

Lidhur me mbrojtjen !!!!!
Duhet ta heqim nga mendja idene e MBROJTJES SE DOBET....Apo muhabetin e CANAVAROS ..Edhe te ishte CANAVARO ( per mua beme mire qe e hoqem qafe) perseri do hanim gola...sepse INTERI KA MESFUSHORE ME TIPARE SULMUSE...Asnjeri nuk ndihmon mbrojtjen ...PRANDAJ INTERI ne sulm eshte i perbindesh dhe dobet pas...Me rekuperimin e C.ZANNETIT do kemi nje prishes loje ne mesfushe , qe do na ndihmoje...Sepse DAVIDS akoma nuk eshte ne forem ...
Eshte dhe nje PROBLEM TJETER...TE PAKUJDESSHEM NE MBROJTJE...Gabime foshnjarake , qe kushtojne shtrenjte...Besoj se me kalimin e kohes nuk do perseriten....

xhaxhi_eli

Primus registratum

Si duhet te fitojne gjithmone? Po me Parmen qe kishte 2 pike normal qe duhej fitu.
Me Atalanten fituam me brke neper ***** . Kemi humb i hale me pike te tjera qe me shkurtohet jeta kur i kujtoj. E ti vjen e me thua jo jemi te rinj jo kshu jo ashtu. Ca duhet te bejme? Kete vit te djegim per rehabilitimin e skuadres, dhe vitin tjeter qe iken po gjysma, te riprovojme? I kam pare edhe une ndeshjet .. nga e para tek e fundit. E thashe me lart, kete vit shifet nje skuader, se deri vjet nuk kishte skuader, kishte individe, qe kane akoma probleme serioze ne mbrojtje. Na rujte zoti

Florus

Forumium maestatis

Epo se do barazonim edhe me parmen qe i rrasi 4 gola udineze dhe 2 bologna se besojsha nbot :smash:

bravo martins --> e ardhmja interit (e kam thene po nuk degjon njeri) :thumbsup:

inter_forever

Primus registratum

Une shof anen pozitive gjithmone dhe jam i sigurt qe kjo skuader ka potencial shume te madh .
Per kampionatin as e rruj fare , se do e fitojme se sben sivjet .Jane bere vetem 4 ndeshje ...jane edhe 34 !!! Nuk eshte puna se po bejme eksperimente , por Mancio eshte i detyruar te provoje shume variante.Po nuk provuam ne javet e para , kur do provojme ??
Sot foli dhe MORATI dhe tha qe VIERI -ADRIANO nuk funksionon per momentin...duhet te lozin lojtaret e tjere ne forem...PRA U VENDOS PERFUNDIMISHT , QE ADRIANO-MARTINS(RECOBA) DO LOZIN ...
Besimin ma shton edhe gjendja e turbullt e BBILANIT ..ku mjaftojne 2 humbje rresht dhe futet ne krize...Ndersa per RUBENTUSIN pritni dhe pak , se keshtu thoshin edhe vjet ne nentor...Skuader e pamposhtur !!! Pastaj shkuam ne ne Torino dhe i futem 3 petlla...e iken me koke me vone ...vetem humbje...

Nuk duhen pare skuadrat e vogla apo te medha , sepse ka ik ai muhabet ne Itali...Nese e mbani mend kur na barazoi PALERMO gjithe shtypi tallte byth.en me ne , nuk rrafem dot nje qe ka ardh nga kategoria e dyte...Por te gjithe e pame qe gozhdoi xhuven...apo Messina degjeneroi bilanin...
Une nuk mohoj problemet MBROJTESE qe kemi...Shpresoj tek rikthimi C.ZANETTIT dhe permiresimin e vazhdushem te DAVIDS ...Matrix po loz bomb fare ...shpresoj tek BURDISSO...Nejse....

Sic e thashe me lart kampionati eshte i vetmi vend ku mund te eksperimentohet...KUJDES NE CHAMPIONS !!!
Vetem aty na duhen piket patjeter...Nje dyshe MARTINS -ADRIANO do zoti na nderon ne Belgjike...

assassino26

Primus registratum

Me pelqen entuziazmi i printerit :lol:
Se keni lujt akoma ju neshjen me Messinen...do ju shofim edhe juve po he,megjithse u duk sikur do benit namin kete kampionat jeni dobet shume e mesa duket Milani do jete perseri duke printuar :lol:

xhaxhi_eli

Primus registratum

O cuna, me acaroni per zotin, te gjithe abone te Curva Nord keni?

Ato ekipet qe ti permend, jane te dy siper teje me pike. Te dy ata ekipe vjet dolen siper teje me pike. Pra ... i vetmi ekip qe s'po ecen ashtu sic duhet kam frike se eshte Interi.
Te shofesh anen pozitive te ketij Inter eshte ti thuash nje qorri, te shoqeroje nje plake ne nje semafor lampeggiant.
Pastaj ca do te thote ajo .. tha Moratti dhe u vendos perfundimisht? KUR DO KUJTOHEN QE FORMACIONIN E BEN TRAJNERI JO PRESIDENTI? Jemi i vetmi ekip ne itali qe marrim "urdhra" nga lart. Se si i ke bere planet ti per te fituar kampionat kete vit une se di. Di te them qe kemi mbrojtjen e 4 nga fundi, gje qe do te thote shume shume gola te pesuar, gje qe do te thote 4 pike ne 4 ndeshje nga vendi i pare, gje qe do te thote qe nqs vjet fitove ne Torino, ishte historike dhe historike ka per te ngel. Gje qe do te thote qe duhen hapur syte, argumentuar ktu per ate ekip qe tifon, dhe jo per ekipe te tjera qe aktualisht jane siper teje. Kur te shkosh ne Torino, apo San Siro pas tre javesh, vej nje striscione me batutat e tua per BBilanin ose Rubentusin. Finchè stanno siper teje hiqi kapelen.

inter_forever

Primus registratum

Xhaxhi Eli !
Po te jete per te degjuar apo lexuar vetem DOBESITE e KRIZAT e Interit me mjaftojne MEDIALESHI me CONTROINTERIN ne krye ...RAISPORT me Tossatin...Apo gjithe sitet qe nga tg.com e deri tek gazzeta dello sport...Nuk kam pse nxij gjithcka qe ka bere Interi ne keto jave ...Se gjera pozitive ka sa te duash...
Kur u rraf BBILANI 2-1 nga Messina , CONTROCAMPO foli vetem 5 minuta per humbjen e BBILANIT dhe u hodh direkt tek fitorja '' e vuajtur'' e Interit 3-2 ...e gjysem ore u mor me golin e fundit te ADRIANOS , nese ishte faull apo jo...
Qe kur rrifet BBILANI askush nuk ndihet...ec mo se humbje '' e shendetshme'' eshte thone te gjithe...Kurse kur Interi barazon eshte FUNDI BOTES...CRISI INTER...CASO VIERI...
Te pakten neve tifozat e Interit mos te tragjedizojme cdo gje qe nuk ecen mire tek ekipi...

Lidhur me VIERIN e Moratin ...
Une mendoj qe Mancio po e fut ne loje VIERIN per ta rekuperuar me rekomandimin e KLUBIT ( Moratit)...ka shume arsye ..njera eshte se merr miliarda e veshtire ta lesh gjithmone pa lozur ndaj do rekuperuar , e dyta eshte se Interi ka ndermend qe ta shese ne Janar , por nuk ta blen njeri me ate loje dhe pa fut gol ...Ndaj dhe llafi Moratit ishte drite jeshile per Mancion..qe tani mund ta lere ne stol pa probleme...

Lazio e VERON , me sa mbaj mend rekuperoi 9 pike ne fund te kampionatit ne disa ndeshje ndaj Xhuves dhe fitoi kampionatin...
Nuk jane problem 4 piket larg xhuves dhe 1 pik nga bbilani...
Filluan problemet per xhuven...demtohet Trezegue ...e jane ne dyshim NEDVED...dhe
CANAVARO ( ja filluan problemet fizike qe 2-3 ndeshjet e para )..

INTERI ka kthyer shume rezultate ...ka qene ne disavantazh dhe ka arritur te barazoje apo fitoje , asnjehere nuk e ka leshuar komplet lojen ..kjo tregon qe eshte skuader me karakter ...e kjo me ben te shpresoj per te ardhmen ...

Une qendroj ne mendimin tim , qe CHAMPIONS eshte i rrezikshem sepse jane pak ndeshje dhe jane ndeshjet shume afer njera-tjetres e nuk te lene te marresh fryme ...per kampionatin une mbetem optimist qe do krijojme skuadren me te ekuilibruar ...
Per mua mesfusha qe na ben pune eshte :
VERON---DAVIDS ---C.ZANNETI---STANKOVIC
Keshtu do mbulojme me mire ne fazen mbrojtese..

xhoni

Primus registratum

Jam dakort me ty Inter-forever.
Vieri duhet te lozi shpesh qe te rekuperohet.Jam i mendimit se ka qene dhe i pafat ne ndeshjet e fundit.Sa per mbrojtjen sic e tha dhe mancini,faj ka dhe mesfusha.Rekuperimi i Ch.Zanettit do ishte gjeja me e mire.
Burdisso kam besim se do beje paraqitje te mira. :thumbsup:
Pastaj mos harron9i se jemi nje skuader e re dhe duhet pak kohe sa lojtaret te mesohen me njeri-tjetrin.Ta shifni pastaj sa mire do hecim.
Veron me pelqen shume.Ta jep topin ku e do /pf/images/graemlins/wink.gif

FORZA INTER

xhoni

Primus registratum

O djema ,atje ke tema e juves ka bere njeri nje pyetje.Si eshte renditja???

Per mendimin tim renditja eshte:
Juventus e para(pra kacurrelsja ime me te vellain perpara)
Dhe Interi prapa tyre(pra une ti ai ne ju........)
:lol: :lol: :lol: :lol:

xhoni

Primus registratum

2004-09-26_230020.jpg

2004-09-26_183810.jpg

2004-09-28_201008.jpg

55675.jpg

55668.jpg

FORZA RAGAZZI

Se veniamo di là
se veniamo di li'
vi faremo un culo cosiiiiiiiiiiiiii
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

NERAZZURRI ALEEEEEEEEEEE

:rockband: :rockband:

Juir

Forumium maestatis

Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oooooooooooooooooooooooooooooooooo aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Forza Inter. :rockband: :rockband: :rockband:

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] O djema ,atje ke tema e juves ka bere njeri nje pyetje.Si eshte renditja???

Per mendimin tim renditja eshte:
Juventus e para(pra kacurrelsja ime me te vellain perpara)
Dhe Interi prapa tyre(pra une ti ai ne ju........)
:lol: :lol: :lol: :lol: [/qb]
He mer xhon, x-ray a ku ta di une? Nuk e quani gerricje ju kete? Nuk e shikoni lidhjen me teksin e meposhtem?

xhoni
Anëtar/e
Anetar/e # 6063

Shkruajtur më 26 Gusht, 2004 13:49
--------------------------------------------------------------------------------
Kujdes.

Kenti

Primus registratum

MA VIENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
IN CHAMPIONS NN CI FERMA + NESSUNO /pf/images/graemlins/smile.gif