INTER-land

inter_forever

Primus registratum
Re: INTER-land

Cuna shifni pak :
14.09 Inter -Werder
18.09 Inter-Palermo
22.09 Atalanta-Inter
26.09 Inter-Parma
29.09 Anderlecht-Inter
03.10 Roma-Inter
Ca behet keshtu !!! Ndeshje cdo 3 dite ...Kam pershtypjen qe skuadrat e vogla ne kampionat do na hapin pune , se do jene te freketa.

Per neser besoj qe MBROJTJA do sistemohet me futjen e dyshes qendrore MATERAZZI - CORDOBA..Mendoj qe ne mesfushe duhen bere disa nderrime , se nuk perballohet gjithe kjo ngarkese nga VERON e DAVIDS (i cili e ka fillu stervitjen shume vone me skuadren ), ndaj duhen aktivizuar Emre , C.Zanneti e Cambiasso ...
Per te ecur mire na duhen edhe lojatret e stolit gati.
Sulmi po ben shume buje..Mendoj qe ADRI sakrifikohet shume duke loz me VIERIN.Por Mancio do te sjelle ne forem edhe Bobon ..e vetmja menyre eshte te lozin te dy dhe te njofin lojen e njeri - tjetrit.Rekuperimi i plote i Martins besoj se do jape dyshen ADRI-OBA , qe eshte optimale.
Megjithese shtypi po na masakron me llafe , une them me mire qe kemi shume sulmusa ,se duke loz cdo 3 dite do kete vend per te gjithe.
Problemin e kam ne mbrojtje...REKUPERIMI I Burdissos (i sigurt qe do lozi me Palermon ) dhe Gamarra do na jape alternativa...Ky muhabet deri ne Janar , pasi kur te hapet merkato DUHET TE BLEJME PATJETER NJE MBROJTES QENDROR ME PESHE ...Besoj qe Morati e ka kuptuar tani...

Christian

Primus registratum

Për ndeshjen e sotme të Grupit G të Champions League përballë kampionëve gjermanë të Werder Bremen traineri Mancini grumbulloi 19 lojtarë.
Ja lista:

Portierë: Francesco Toldo, Alberto Fontana;

Mbrojtësa: Ivan Ramiro Cordoba, Javier Zanetti, Zé Maria, Giuseppe Favalli, Marco Materazzi, Giovanni Pasquale, Paolo Hernan Dellafiore;

Mesfushorë: Emre Belozoglu, Andy Van der Meyde, Edgar Davids, Juan Sebastian Veron, Esteban Matias Cambiasso, Dejan Stankovic;

Sulmues: Julio Ricardo Cruz, Adriano, Alvaro Recoba, Christian Vieri.

Arbitër i sfidës së "San Siro-s" do të jetë sllovaku Lubos Michel.

Me këtë kalendar kaq të ngjeshur vështirë që ndonjëri prej "të lodhurve" të arrijë ta marri vehten kollaj... Shpresojmë të kthehen sa më shpejt të dëmtuarit që të kemi sa më shumë alternativa e të kemi edhe mundësinë për "turn-over".
Pres me padurim rikuperimin e Burdisso-s, të cilit do t'i besohen "çelësat" e mbrojtjes zikaltër e pritet të jetë një ndër kryesorët në formacionin e Mancio-s.
E kundërta ndodh me Bobo-n. Ka nevojë të luajë sa më shumë që të arrijë formën optimale, e rastet e shumta që u krijohen atij dhe Adriano-s të shndërrohen në gola.
FORZA INTER !

xhoni

Primus registratum

Cuna kam vene shume lek per Interin. /pf/images/graemlins/cool.gif
Sot do me nderojne nerazzurrit.
Christian,vazhdoj une me ate kacurrelsen....ca do besh ti?...do vish ta pallosh apo si e ke hallin?? :lol:

Oj nane sa e ka lafshen e p....... :goofy:

Juir

Forumium maestatis

Ja kush eshte Interi,Vieri njesh panvarsisht qe nuk arriti te bente gol,mjafton te jete ne forme.Forza Inter.

inter_forever

Primus registratum

:rockband: :rockband: :rockband:
Sonte feste , neser komentet...
Forca Inter !!!!!
Xhoni i more leket , te nderoi Interi sot....

StAvRoS

Primus registratum

:rockband: :rockband: ec atyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a e pate mer dreqa sa mir luajtem nje nga ndeshjet me te mira qe kam pare vetem qe humbem shume para portes nejse thuaj skagje me mire radhes tjeter FORZA INTER! EJ a i mbani mend keto bluza ca ju kujtojne...? /pf/images/graemlins/smile.gif
55035.jpg

inter_forever

Primus registratum

VOTAT e mia per dje :

TOLDO - 7 - Mire ne pergjithesi .Shume i sakte ne fund , kur shpetoi porten .

J.ZANETTI - 6 - Kapiteni duket qe nuk eshte mire fizikisht. Megjithate shume i sakte ne shume raste.
MATERAZZI - 8 - Shtylla e mbrojtjes. Gjermanet jane te forte ne goditjet me koke , por MATRIX na nderoi .
CORDOBA - 8.5 - I papermbajtshem . Mbrojtesi me i shpejte ne bote. Nderhyrje VENDIMTARE ne fund kur kishte perballe 2 sulmues.
FAVALLI - 6.5 - Mire .

VAN DER MEYDE - 9 - E pabesushme . I papermbajtshem .Mjafton te shofesh krosin me finde . Do zoti vazhdon keshtu.
VERON - 8 - Truri i skuadres , po kthehet ne formen e tij me te mire. Krose te sakte. Krosi per Adri ne rastin e golit , super.
EMRE - 7.5 - Turku i vogel lozi shume mire.
STANKOVIC -6.5 - Dje nuk ishte ne forem dhe dukej .Me gjithate ngelet NJESH .

VIERI - 7 - Na ngriti nervat tek penalltia e humbur.Nuk ka qetesine e duhur para portes.Tek rasti dyte , merite ka dhe portieri.Megjithate e kerkonte topin , levizte shume, perpiqej te ndihmonte si ne mesfushe edhe ne mbrojtje .Shpresojme te shenoje sa me shpejt ...
IMPERATORE - 10 - Dy penallti te fituara. La gjermanet me 10 lojtare . Gol mrekulli ne fund.
Sulmusi me i forte ne bote. JASHTETOKESOR.

MANCIO - 8 - Hallall per ekipin qe po formon. Nuk i pristye askush zevendesimet ne mesfushe ...futjen e VAN DER MEYDE dhe te EMRES...(Merite e tij qe mbajti andy van der meyde dhe nuk e shiti)
Vazhdon te kembengule tek dyshja ADRIANO - VIERI ...Ben shume mire , se po krijohen raste pafund , vetem duhet pak fat ne konkretizim....Po ben nderrime te rendesishme ,,,ne kete menyre mund te perballohen ndeshjet cdo 3 dite...

FORCA INTER ! JEMI NJESHA !

p.s
stavros ....INTER - LAZIO 3 - 0 , finalja e kupes UEFA....

Florus

Forumium maestatis

eee ca ju thash per van der meyden /pf/images/graemlins/wink.gif e meriton ai te jete titullar.
vieri e' semplicemenete sfigato :shrug:

inter_f, per bluzat ashtu eshte :thumbsup:

Christian

Primus registratum

Fitore e bukur e INTER-it ndaj kampioneve gjermane te Werder Bremen, çka u jep zikalterve 3 piket e para ne Grupin G te Champions League.
Adriano i shkelqyer... nuk kam fjale per ta pershkruar... eshte thjesht numri 1 ne bote!
Me mahniti Van der Meyde. Duket se i eshte rikthyer koheve te tija te arta kur luante me Ajax-in. I kudondodhur dje ne fushe dhe i paarritshem. Mancio i dha besimin e tij qe ne momentin e pare dhe hollandezi po ia shperblen me se miri. E meritonte nje gol, fatkeqesisht portieri Reinke ia mohoi.
Duket qarte se skuadra eshte shume e forte, ka edhe mjaft alternativa te mira per cdo rast te papritur. Mesfusha mbetet reparti me i forte e me rivalitetin me te madh, pa dyshim nder me te fortat e Europes.
Per Bobo-n me erdhi keq qe nuk arriti te shenonte. E goditi forte penalltine por nuk i dha drejtimin e duhur. Pati edhe rast tjeter por portieri u tregua i zoti. Le te vazhdoje keshtu, ka mbeshtetjen e te gjithe shokeve, ekipi i jep shume mundesi dhe shume shpejt ka per t'u "zhbllokuar", qe te jete edhe psikologjikisht ne gjendje te mire.
Rikthimi i Cordoba-s tregoi qarte ngritje ne repartin e mbrojtjes, imagjinoni kur te jete edhe Burdisso!
Kapiteni duket se ka nevoje per pak pushim, nuk mund ta perballoje gjithe kete ritem, nuk ka pushuar fare gjate veres... Kisha shume kohe pa e pare te dilte nga fusha, gjithsesi meritoi duartrokitjet e publikut zikalter.
Duhej kjo fitore dhe çunat e arriten. Tani le te mendojme per Palermo-n ne ndeshjen e se shtunes.
Ndeshja e ardhshme per Champions do te jete pas dy javesh ne Belgjike perballe Anderlecht, ekip i cili mbreme u mund po 2-0 ne Valencia, rivali yne kryesor per vendin e pare ne grup.
GRANDE INTER!

P.S. Xhoni, me keto qe po me thua besoj se kur te vij une, s'besoj te kete mbetur ndonje gje nga kaçurrelsja /pf/images/graemlins/laugh.gif do e kesh konsumuar shume, keshtu qe pyete mos ka ndonje moter tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif
Del Pierdho sot do te luaje ne Amsterdam perballe Ajax, a thua valle ta takojë të ëmën atje :goofy:

xhoni

Primus registratum

Haahahahahahahahahaa
Ska gje se po ta lej ty kur te vish.
Une po ja rras te vellait :smash:
:lol: :lol: :lol:

Oh cna kenaqi Interi mbreme :rockband:
Adriano eshte vertet sulmuesi me i mire ne bote :thumbsup:

Juventino pezzo di merda
bum bum bum bum bum bum bum bum
:rockband: :rockband:

Ah se harrova,Del pirdhi ja dedikoi fitoren te jemes,e cila vazhdon punen ne Amsterdam

Christian

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
... Si dhuratë pas fitores së vështirë, i dhuroi të ëmës një prezervativ bardhezi që ta kujtojë gjithmonë të birin, edhe kur ajo "punon" pa pushim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Christian

Primus registratum

U perzgjodhen sot arbitrat e ndeshjeve te javes se dyte te Kampionatit italian.
Sfida e se shtunes ne mbremje (ora 20:30) mes INTER-it dhe Palermo-s, u vendos te gjykohet nga Paolo Bertini nga Arezzo.
Hera e fundit qe ky arbiter ka drejtuar nje ndeshje te zikalterve ka qene per gjysmefinalet e Kupes se Italise, pikerisht Juventus-INTER 2-2.

Le t'i japim nje mesim te mire atyre "pordhaceve" te Palermo-s, me ne krye ate presidentin Zamparini qe na akuzonte rende drejtuesit zikalter ne fillim te sezonit.
... Ta shohin mire se kush eshte INTER-i, e cdo te thote te jesh nje skuader vertete e madhe!

inter_forever

Primus registratum

Mos ...! Ai Betin shtrengata do na mari ne qafe...Lere ndeshjen me xhuve merdan 2-2 , ku quajten nje gol skandal pozicion jashte loje te Di Vaios , por ky plera ka arbitru dhe Peruggia -Inter 4-1 ku na bene 2 gola me dore ata bucet...
Do zoti neser gjykon tamam...
Sic parashikohej Mancio ka thirrur edhe MARTINS me BURDISSON . Nuk e di do lozin dot nga fillimi apo do futen gjate ndeshjes...Te shofim...
Ate Zamparini as une se shof dot me sy...
FORCA INTER !!!!

xhoni

Primus registratum

Sot kam qejf te shof dyshen Adriano Martins.
Asaj Palermos do tja çajme petllen, :smash: :smash: se si shume ju kane ngrit puplat perpjete.
Dai ragazzi,tutti insieme
FORZA INTER. :thumbsup:

Se veniamo di là
se veniamo di li
vi faremo un culo cosiiiiiiiiiiii
lalalalalalaaaaaaalaaaalaalalalalalalalaaaaa

Florus

Forumium maestatis

55116.jpg

tani e kuptova perse ne skuader mbizoterojne mengjarashet :idea:

xhono edhe mua me duket dyshe qe do funksjonoje :thumbsup: te shohim :angel:

FORZA INTERNAZIONALE !!!
ALEEEEE :rockband: AAAOOOOOO :rockband:

inter_forever

Primus registratum

Jam pak i merzit se morem vetem 1 pike...ku meritonim patjeter 3...
Jam optimist per lojen spektakel qe po bejme dhe per gjithe lojtaret qe po lozin me zemer...Kampionati eshte i gjate , as e vras mendjen fare.....
Neser komentet per ndeshjen...

p.s
imperatore eshte jashtetokesor...e tha dhe trajneri Guidolin i Palermos : ''ADRIANON NUK MUND TA NDALOSH DOT''

Juir

Forumium maestatis

Sa pa fat ne.....duhet te lozim keq te te fitojme /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Juir, s'e kishte keq kuperi /pf/images/graemlins/confused.gif

me sa po shoh un, mancini ka nje projekt afat mesem per skuadren :rolleyes: do qe te fusi nje mentalitet tjeter, nje stil loje ndryshe qe skuadra te fitoje duke bindur.
shpresojme te funksionoje :angel:

inter_forever

Primus registratum

As mos e vrisni mendjen fare cuna . Loja eshte e shkelqyer , rezultatet do vijne se sben . Kemi edhe 36 jave kampionat !!!
Vetem me loje imponuse mund te fitosh kampionat ose champions ...Po te lozesh si Cuperi mund te fitosh me ndihmen e fatit shume here , por vjen nje moment qe te shpartallon ai qe ka iniciativen .
Ja ca tha TOLDO sot :
- Si cdo vit shof qe disa kritike perpiqen te gjejne nje re te vogel ne qiellin e paster. Kete vit ne jemi nje ambjen shume i qete , ku secili e di pergjegjesine qe ka mbi shpatulla .Po te vazhdojme te luajme sic kemi loz ne 5 takimet zyrtare , jam i sigurt qe rezultatet do jene te shkelqyera. Me vjen pak keq per piket qe me lojen qe beme duhet ti kishim marre.
-Ka ndikuar ndokush ne kete ambjent te qete qe eshte krijuar ?
- Merita eshte e Mancinit qe arriti te vendoste karakterin dhe personalitetin e tij ne sherbim te te gjitheve. Ai po ben hapa gjigande me skuadren.Eshte e rralle te shofesh qe per 2 muaj nje ndryshim te tille ne nje skuader . Do desha qe kritika dhe sidomos opinionistet e tv te thelloheshin me shume ne opinionet e tyre .
Ne 2 javet e para kemi ndeshur 2 skuadra qe shprehin futboll shume te organizuar dhe mund te vinin ne veshtiresi cdo ekip .E megjithate ne vetem rezultati na mungoi , pasi si loje ishim superiore .

J.Zanetti u rekuperua .Edhe Burdisso gjithashtu .