INTER-land

Christian

Primus registratum
Re: INTER-land

22 LOJTARET E GRUMBULLUAR PER NDESHJEN NDAJ PARMA-S:

Portiere : Francesco Toldo, Alberto Fontana;

Mbrojtesa : Fabio Cannavaro, Ivan Cordoba, Carlos Gamarra, Thomas Helveg, Marco Materazzi;

Mesfushore : Emre Belozoglu, Francisco Farinos, Georgios Karagounis, Cristian Kily Gonzalez, Okan Buruk, Dejan Stankovic, Cristiano Zanetti, Javier Zanetti;

Sulmues : Adriano, Julio Cruz, Mohamed Kallon, Obafemi Martins, Alvaro Recoba, Andy van der Meyde, Christian Vieri.

Mungojne: -Daniele Adani(dhembje shpine), -Matias Jesus Almeyda(i demtuar), -Jeremie Brechet(i demtuar), -Francesco Coco(i demtuar), Giovanni Pasquale(1 jave i skualifikuar).

Christian

Primus registratum

Java e 33-te e Serise A: INTER-Parma 1-0. Nje fitore mjaft e rendesishme ne kuader te "luftes" per vendin e 4-t. Adriano tregon edhe nje here tjeter se eshte nje lojtar i madh, me nje te ardhme te shkelqyer perpara...
Pjesa e pare u mbyll me rezultatin 0-0, me shume raste nga te dyja skuadrat dhe me disa momente nervozizmi. Me fillimin e pjeses se dyte, zikaltrit duken me te motivuar dhe e kerkojne golin me vendosmeri. Ne minuten e 55-te, Adriano futet ne loje duke zevendesuar te rikthyerin Kallon. Braziliani i jep nje tjeter "ngjyre" lojes, vetem pas 7 minutash e kishte hyre ne fushe, fiton nje goditje denimi afer zones. Nje e majte e forte dhe e shkelqyer e tij kalon zikaltrit ne avantazh, 1-0! (goli i tij i 15-te ne kete sezon, 8 me Parma-n e 7 me INTER-in). Braziliani nuk feston, ne nder te ish skuadres se tij. Loja vazhdon me raste te tjera per INTER-in, dhe me Parma-n pothuajse te dorezuar... Zevendesohet Bobo Vieri mes duartrokitjeve te publikut(pasi mori nje karton te verdhe, eshte i skualifikuar per ndeshjen e ardhshme). Ndeshja per fundon me rezultatin 1-0, rezultat i cili i ngjit zikaltrit ne vendin e 4-t me 56 pike, 1 me shume se Parma me 55, dhe 3 me shume se Lazio me 53 pike(e cila humbi 2-1 ne Brescia). Te dielen e ardhshme, me date 16 maj luhet Java e 34-t, e fundit e Serise A, ku Parma do te prese Udinese-n, ndersa Lazio do te prese Modena-n. Kurse ne stadiumin "Castellani", ne oren 15.00, luhet takimi Empoli-INTER. Ne kete jave do te luhet per vendin e 4-t(INTER, Parma, Lazio) dhe per te 15-in(ku luftojne Modena, Empoli e Perugia, per te siguruar nje vend ne play-off perballe te 6-es se Serise B. Keshtu qe ndeshja e ardhshme do te jete vertete e veshtire, perballe nje kundershtari qe kerkon patjeter fitoren...
FORZA INTER!

Christian keto qe shkruan tikam perhstypjen qe i ben nje copy-paste te ndonje gazete shqiptare apo i perkthen nga ndonje gazete italiane,kot per kuriozit mund te ma shpiegosh??

xhoni

Primus registratum

Jo mer se mund ti shkruj dhe vete Christian.Ca problemi ka?Mjafton te kesh vullnet dhe te jesh tifos me shpirt.
Christian :thumbsup: :thumbsup:

E pate ate Matteo Ferrarin qe i tha Adrianos kur po gjuante encon e dyte pas golit.
Ancora??.......ci provi ancora????....Kurse Adri uli koken dhe spo fliste.......i futi i tulle tjeter qe per pak shpetoi goli i dyte.
Hahahahahahaaa Ca lojtari yll qe kemi!!!!
Troncheti Provera ka deklaru dje ne nje interviste se po pergatitet per te sjelle nje lojtar te madh te Interi,por ska permendur emra.
Gazetaret permendnin....Beckam,Ronaldino dhe Totti.Te tre jane emra te medhenj.

StAvRoS

Primus registratum

Ec atyyyyyyyyyy...tani vetem Empoli na mbeti qe duhet me i fut nja 5 qe te marrim hakun e ndeshjes se pare... :devil:
xhoni pervec Tottit ata dy te tjeret per mendimin tim nuk ja vlejne, sma mendja te afirmohen ne kampionatin italian. Mua do me pelqente Emerson se qe te dy me C.Zanettin ne mesfushe sdo linin njeri ti afroheshe portes...U tha njehere e per Viera te arsenalit qe mund te vinte tek interi po te sig championsin, nejse me pak fjale duhet bere blerje ne mesfushe e ndonje mbrojtes i mire se sivjet caluam si shume ne mbrojtje. Ciao FROZA INTER

Christian

Primus registratum

X-Ray nese je i vemendshem, ke per te pare daten dhe oren kur eshte postuar mesazhi me komentin e ndeshjes, vetem 1 ore nga perfundimi i saj... /pf/images/graemlins/confused.gif Ne ato momente nuk ka gazeta, as ketu dhe as ne Itali, te cilat une te mundem t'i perkthej per aq kohe, ok? Xhoni ka shume te drejte per ate qe ka thene, une shkruaj per INTER-in se e kam pasion dhe eshte nje kenaqesi per mua. Po te mos ishte keshtu, nuk besoj se do harxhoja kohe kot. Gjithsesi une nuk dua te kem probleme me ty, mendoje si te duash, s'besoj se ia vlen te bisedojme per kete... Rendesi ka: FORZA INTER!!! :thumbsup:

shefit

Primus registratum

hemo cfar po ndodh andej nga interi se nuk po maeeim vesh fare sepse keto tv anglez po na japin vete sport anglez .,,,,,,,,,,,,,
do iki morati apo do te rri ne inter perseri kete vit une them te iki sepse nuk po i sjell suksese fare ........

O shefit,pse flet ne tyme kot,kur nuk di gje me mire mos fol fare!
Christian,as une nuk dua te kem polemika me ty,perkundrazi meqense je dhe interist te kemi raporte pozitive,por thjesht me duket pak e cuditshme,te te kujtohen te gjitha hollesirat,minuta kaq,ndodhi kjo gje,etj ,nejse nuk e ve ne dyshim aftesine tende por thjesht isha kurioz! /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Une i kam pa gjithanej,por ket rradhe du me hy ne fushe mos i kap na nji pal breke nanjanit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

StAvRoS

Primus registratum

HAHAHHAHAHAHAHA...kujdes mos i kapesh ndonjegje tjeter.... /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse shaka..FORZA INTER

xhoni

Primus registratum

Pse sja kap kujto ti?
Me aq leke sa kane ata, jam duke i kap ku te dun. :lol: :lol: pervec Kallonit :lol: :lol:

xhoni

Primus registratum

Hahahahahahaaaa
Po pjell per ate te shkrete scudeto.Megjithese une du Championsin me shume.