Inis Gjoni, Droge dhe Nudo ne Bluetooth

Inis Gjoni, Droge dhe Nudo ne Bluetooth

Artistja thith droge perpara kameras amatore. Kokaina tani moda e fundit e VIP-ave

Ora 07:30-"Me ben te ndjehem me sexy! Me ben te ndjehem me e guximshme”. Nje xhirim amator disa minutesh jep nje pergjigje te pagabueshme. Kokaina ka tregun dhe perdoruesit e saj shqiptare. Filmimi surprize qe Gazeta Shqiptare ka ne dispozicion, eshte bere ne ambientet e brendshme te nje apartamenti luksoz ne Tirane dhe personazhi kryesor I saj eshte nje yll I ekranit shqiptar. Artistja brilante, idhull I adoleshenteve shqiptare, eshte xhiruar teksa thithte me hunde kokaine te paster. Dhe “sexy dhe e guximshme”, jane fjalet e saj teksa merrte droge. Dhe e bente si nje dicka normale, qe standarti i larte i jeteses se saj ja lejonte.
Filmimi,

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Versioni Origjinal

nc, nc, nc... perqindja me e larte e prostitutave vijne nga shtesat e ulta dhe te pashkolluara te shoqerise. Ne raste te rralla gjen keto kategori femrash apo meshkujsh qe vijne nga familje intelektuale.

MLK

Primus registratum

Ti si me qen tutore prostitutash qe i njifke kaq ne si perqindje, ne ka vijne, ne ku jane, ne sa marin ne te kujt familje jane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Fole ne ti katunaro /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

KoDoShi

Primus registratum

anablue ti po te ishe nji e tille e shtreses se ulet sic e theksove dhe vet cfare do beje per te nxjerre buken e gojes, ose me sakte te mashtronin hajt se do te punesojm,ti sdo kishe as perkrahje e as gje si do ja beje ????

dhe pastaj qe thua ti lal qe tek familjet intelektuale ka raste te rrralla, je gabim tek ato gjen problemme te llojit te ndryshem, behu pak me e arsyetushme, pastaj qe normale shtresat e uleta kane ate perfundim se nuk kane perkrahje lal dhe as shkolle .

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa publicitet që po i bohet Inisit ëre. E kuptoj që për shum meshkuj ja vle me bo içik publicitet po po habitem ne me femnat që kan kërcy çik si keq me kët pun.

Kujt i hyn në xhep nëse kjo goca tërheq, thith, pin, çpohet apo ç'bën tjetër? Normalisht duhet t'i hyjë në punë policisë e gjykatave. Populli i thjesht e ka veç për sport. Ca bojn tifozllik e ca të tjerë e nxjerrin këtë rast sdi lëkundje të bazave të moralit të shoqërisë /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Faktikisht, ky rast nuk ka pse përgjithësohet dhe as snobizohet (e shpika i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Drogimi është një "huq" i keq dhe i dëmshëm për të droguarin dhe personat e afërm. Është një fenomen që duhet luftuar dhe për këtë ka organe përkatëse ligjore apo organizma shoqërore.
Por si gjithmonë në Shqipëri, edhe pordhat e një personazhi publik bëjnë bujë.

Sa për prekjen e jetës private nga regjistrimi nuk ka asnjë lloj problemi. Në ditët e sotme duhet ta mbulosh mirë prapanicën se mund ta shohësh ndonjë ditë në internet e të kuptosh që nuk e ke të bukur /pf/images/graemlins/tipsy.gif. Ky nuk është rasti i Inisit por çdo gjë ndodh dhe nuk kemi kurrfarë pushteti për ta parandaluar. Të gjithë kemi të drejtën të bëjmë ç'të duam me jetën tonë por edhe ai gazetari që filmon (arsyet i din vetë) e mendon po kështu për veten e tij. Në ambjente publike mund të filmosh, të marrësh fotografi, të drogohesh (brenda ligjit /pf/images/graemlins/laugh.gif), etj.

Pra mbylleni këtë temë se na dolën mendtë duke parë gjithë kohës temat mbi Inisin sikur këtu ngelën gjith problemet e shqiptarve. Një pjesë ëndërrojnë ta bëjnë me Inisin e një pjese tjetër u vjen inat /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Indulgence

Primus registratum

KoDoShi - Po me duket se pikerisht te njejten gje pati thene dhe AnaBlue, pra qe thelle thelle- prostitucioni i atyre te pashkolluarave, te paditurave, te paperkrahurave te mashtruarave nga shtresat e ulta dhe mund te justifikohet, ndersa halabakeria e te ashtuquajturve VIP-a eshte si zor te justifikohet, sepse eshte zgjedhje e lire e tyre /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Inisi kishte vertet potencialin dhe talentin fizik si dhe fatin e rralle per te bere dicka vertet te mrekullueshme me jeten e saj. Por fatkeqesisht, i pati qellu shpirti ordiner! /pf/images/graemlins/shrug.gif S'mund t'ia justifikojme as me "moshen" sepse i takon te kete qene te pakten mbi 25 vjece ketu... /pf/images/graemlins/shrug.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kujt i hyn në xhep nëse kjo goca tërheq, thith, pin, çpohet apo ç'bën tjetër? Normalisht duhet t'i hyjë në punë policisë e gjykatave. Populli i thjesht e ka veç për sport. Ca bojn tifozllik e ca të tjerë e nxjerrin këtë rast sdi lëkundje të bazave të moralit të shoqërisë /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

[/ QUOTE ]

Ene une me ty jam....goce e rritme eshte, ment ne koke i ka....ben si te doje. Asnje nuk eshte ne pozite te gjykoje.
/pf/images/graemlins/shrug.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Duhet te bej nje korrigjim nga ana ime qe nuk di ne Shqiperi se cfare shtrese vjen kush - po flisja kryesisht per vendet perendimore kur prindi lufton ne maximum per femijen qe ta edukoje. Dhe MLK ky eshte problem social dhe jo prostitutnor.

Nuk mund te justifikoj aq me teper nje vajze te lindur dhe rritur ne Tirane se e ben per buken e gojes dhe nga padija. Cfare do beja une? Ate qe kam bere une dhe shumica, do i futesha shkolles dhe punes dhe nuk do isha e pasur por e paster.

Na beni nje nder per hir te races sone, mos i mesoni motrat tuaja te vogla qe per buken e gojes mund te bejne gjera te tilla se e flliqem racen dhe prejardhjen.

KoDoShi

Primus registratum

INDULGENCE-eh mire si thu ti ta bej i dashuri jot ashtu ty, pastaj mos beni dhe ju sikur nuk keni provu na nji her kokaine se nuk eshte na nji gjo sikur ca nuk eshte "heroine" qe te con per lesh. thjesht ato jane gjera extaz,pastaj me thuaj ti cdo vip e ka per mode pak koakine po pin tjera vipa qe jane ku e ku me ate iniisin, sa per vidoen per mua ka qene per qellim fitim te ktij cunit qe te dilte nga burgu ... mendimi im ky

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Duhet te bej nje korrigjim nga ana ime qe nuk di ne Shqiperi se cfare shtrese vjen kush - po flisja kryesisht per vendet perendimore kur prindi lufton ne maximum per femijen qe ta edukoje. Dhe MLK ky eshte problem social dhe jo prostitutnor.
...

[/ QUOTE ]

E ke llafin për prindët shqiptarë në perëndim apo për perëndimorët? Jo se ne Kanadaja perëndim o po nuk kom pa shum prindër të bëjnë ç'është e mundur për shkollimin e fëmijëve të tyre (apo për mirëqënien e tyre). Prindët këtej i rrasin shkelmin kalamojve qysh 16 vjeç.

AnaBlue

Forumium maestatis

"white trash" edhe ne Amerike i shqelmoje femijet nga shpia qe 16 vjec kurse te tjeret paguajne qimet e kokes per edukimin e tyre. Mendoj se nuk ka prinder qe bejne aq shume per femijet e tyre se prinderit amerikane - te pakten keta qe une njoh, jo te kategorise se "Doctor Phil".

true confidental

Forumium maestatis

Asgje nuk mund te gjykohet bardhe e zi, aq me teper kur flitet per nje te trete apo me gjere nje fenomen ....sdq njerezit kane gjithmone dicka per te mesuar nga keto ngjarje per mir apo per keq....

Anyone who is acting without hurting others should be released and feel free to act the way he wants,If we choose to judge and hate rather than understand and learn, we will be stuck in a social dark age..

AnaBlue

Forumium maestatis

Understand? Me fal por nuk dua te hiqem si moralistja ketu por cfare ka per te kuptuar dhe ku duhet te kuptoj dhe justifikoj Inis Gjonin?
Secili ka kufirin e vet ne tolerancen morale dhe une thjesht shpreha se toleranca ime nuk eshte qe ta quaj OK dicka te tille sepse eshte jashte kufirit tim moral. Per dike tjeter eshte plotesisht OK dhe mese e moralshme cfare ka bere Inis Gjoni - good luck!

@d@

Primus registratum

Ja ka then kokaina, qe eshte sjell ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif Prit kur te vdesi nga turpi tani ajo...

true confidental

Forumium maestatis

Inisi ashtu e ka nis karriren dhe jeten e saj dhe ashtu ka per ta perfundu ........me njerez te tille nuk merret asnjehere sistem referimi vetja ......sepse jane gjera katerciperisht te ndryshme .......
sesht rasti par dhe ska per te qen i fundit ....dhe se fundmi eshte fatkeqesi per audiencen me shume se per Inisin ....gjera te tilla qe jane dhe duhet te mbeten private .......

FIXHI USA

Primus registratum

Ke shkrimi i pare qe bera nuk e dija historine e nxjerrjes ne publik te kesaj video /pf/images/graemlins/smash.gif tani qe e mora vesh qe duhet te kete dale nda zyrat e policise ose prokurorise /pf/images/graemlins/smash.gif qe po te jete e vertete eshte shume turp /pf/images/graemlins/smash.gif mendoj qe te gjithe qe e shani Inisin ja fusni palles kot...... /pf/images/graemlins/booki.gif
Pse e shani??? cfar beri?? mori cocaine?? e cfar pastaj?? kujt i beri keq??? me te dashurin e vet ishte ne shtepi te saj, ne qejfin e saj....kush jemi ne te gjykojme qejfet e Inisit apo cdo kujt tjeter???? /pf/images/graemlins/shrug.gif
Te besh moral apo te shash dike kurve is not a good idea in this century.
Kush eshte morali??? ku fillon?ku mbaron? po kurveria cfar eshte??? ku fillon ?ku mbaron?? eshte inisi kurve?? pse ??
camon people shifeni problemin tamam, kush e nxorri videon ne publik?/ pse?? cfar duhet te behet me keta persona kjo do ishte me e mira te diskutohej /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

sweet eda

Primus registratum

mesa kam vene re une ketu asnjeri se ka share Inisin...thjeshte secili ka thene mendimin e tij kundrejt kesaj ndodhie, se eshte apo jo Inisi kurve, apo drogaxhie kjo i takon asaj ta gjykoje veten, ketu s'po flitet vetem per Inisin , ketu flitet per faktin qe njerez te tille qe drogohen apo thithin kokaine, jane apo s'jane vipa rendin rrugeve te Tiranes me ballin lart, pak rendesi ka, jam e sigurte qe edhe po te mos ishte "VIP" personi qe ka dale ne video perseri do kishte te njejtat reagime ndaj njerezve, pikerisht pse e njohim se kush eshte edhe ndodh dukuria e gjykimit, edhe e theksoj gjykohet veprimi, e jo Inisi.
ne pyetjen e mesiperme:
" <u>Pse e shani??? cfar beri?? mori cocaine?? e cfar pastaj?? kujt i beri keq??? "</u> mendoj se shpreheni shume gabim ,si "e cfare pastaj"pse kaq lehte kalohet kjo dukuri neper vende te tjera te botes, apo o burra se po pin ajo kokaine edhe te bejme edhe neve si ajo, se pak a shume kishte krijuar imazhin e saj ne shoqerine shqiptare, gje e cila e prishi komplet kete imazh, i beri keq shoqerise ne te cilen rritet rinia e sotme ne shqiperi.
Personalisht jam e mendimit , shume keq INIs edhe raste te tjera te ketilla, qe lene veten ne duart e dikujt tjeter te ndeshkohen rende qe s'jane vecse nje funderrine qe kane harruar se ku jane plehrat.

I love new york

Primus registratum

per mendimin tim duhet kuptuar dicka:

e vetmja arsye qe kjo video apo ky lajm "bombe" eshte bere publik, eshte qe ajo gazete qe e ka botuar shkrimin te lakohet same shume neper gojet e njerezve (qe ne ate vend s'kane c'bejne tjeter) dhe per arsye parash.

SEX dhe sidomos SEX &amp; DRUGS si combinim SELLS BIG TIME!!! dhe Inisi aq me teper si nje person publik (nuk me pelqen fare koncepti VIP - me duket mese injorant) nuk eshte shembulli i vetem i kesaj gjeje.
Sec ben Inisi brenda dyerve te mbyllura ne jeten e saj private, mua nuk me duhet fare, qofte person publik kjo ose "njeri i thjeshte".
Veprimi i thithjes se kokaines?? - well, personalisht nuk eshte preferenca ime keshtu qe nuk bashkohem me te si veprim po qe t'a gjykoj se ajo po pi kokaine??? Pse duahet t'a bej kete gje dhe pse duhet te me irritoje mua ky veprim /pf/images/graemlins/shrug.gif
Cdo njeri ben zgjedhjet e veta ne jete, pro apo kundra moralit te mases. Cdo njeri i merr vet persiper pergjegjsite qe cdo veprim mban si edhe konseguancat.

nqs do vija ne peshe Inisin qe pin kokaine dhe veprimin e paligjshem qe ka bere dikur nga prokuroria/polica qe ka publikuar kete video pa te drejte autori, do me acaronte nervat me shume ky i fundit.

in the end of the day, gjithsecili shkon ne shpi te vet dhe askush nuk di dhe nuk ka nevoje te dije apo te gjykoje sec ben ai person mbasi mbyllet dera, as long as mua apo nje tjeter nuk n'a afekton ai veprim.