Inis Gjoni, Droge dhe Nudo ne Bluetooth

Inis Gjoni, Droge dhe Nudo ne Bluetooth

Artistja thith droge perpara kameras amatore. Kokaina tani moda e fundit e VIP-ave

Ora 07:30-"Me ben te ndjehem me sexy! Me ben te ndjehem me e guximshme”. Nje xhirim amator disa minutesh jep nje pergjigje te pagabueshme. Kokaina ka tregun dhe perdoruesit e saj shqiptare. Filmimi surprize qe Gazeta Shqiptare ka ne dispozicion, eshte bere ne ambientet e brendshme te nje apartamenti luksoz ne Tirane dhe personazhi kryesor I saj eshte nje yll I ekranit shqiptar. Artistja brilante, idhull I adoleshenteve shqiptare, eshte xhiruar teksa thithte me hunde kokaine te paster. Dhe “sexy dhe e guximshme”, jane fjalet e saj teksa merrte droge. Dhe e bente si nje dicka normale, qe standarti i larte i jeteses se saj ja lejonte.
Filmimi,

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Versioni Origjinal

Si e thashe dhe ne fillim secili prej nesh ka kufirin e vet te moralit nga e cila gjykon. Une nuk do i thoja vajzes time qe merr shembull nga Inisi, kjo eshte mese OK ta besh dhe beju vip vajza ime dhe perdor droge dhe prostitucion se eshte OK ne shekullin qe jemi. Po, po, prostitucion quhet kur shkon nga nje dore tek tjetra per te perfituar para, fame, apo droge, kjo eshte perkufizim sipas cdo kulture dhe moshe dhe jo vetem ajo e mamave tona.

Nuk me ben gje? Mua personalisht jo, por nje brezi vajzash te reja shqipetare qe e shikojne videon dhe degjojne komentet qe eshte OK, eshte puna e saj, po i ben dem.

I love new york

Primus registratum

une s'i kam mbajtur pishtarin Inisit apo ndonje tjetre qe te dije nese ajo merret me prostitucion per para, fame apo qofte edhe droge. Ndaj per kete nuk flas sepse nuk di gje.

as une nuk do t'i thoja vajzes apo djalit tim, kurren e kurres qe nje gje e tille eshte OK, first of all femija im nen moshe nuk ka pse fare te kete access ndaj ketyre gjerave ne internet.
Problemi eshte se neve po gjykojme nje veprim qe ka bere dikush dhe po e veme nen sfondin e "what's right & what's wrong" nga morali shoqeror.
Of course it's wrong if you see it that way.
Personally, nqs nje verpim i tille apo ndonje tjeter nuk me pelqen thjesht "nuk ja hap deren e oportunitetit" ne jeten time.

sweet eda

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk me ben gje? Mua personalisht jo, por nje brezi vajzash te reja shqipetare qe e shikojne videon dhe degjojne komentet qe eshte OK, eshte puna e saj, po i ben dem.

[/ QUOTE ]

I totally agree with this, kjo eshte ajo qe po thoja edhe une me siper!!!
helene ..ne fjaline ku thua qe; first of all sdo e lejoja femijen tim te kete access ne internet per kshu gjerash" I don't agree per vete faktin qe kjo video ka beri xhiro neper cell e Tiranes e me pas neper internet, dmth qe rinia shqiptare, ishte e para ajo qe eshperndau neprr faqe t einternetit edhe erdhi deri ketu tek neve, dmth ata e dine already edhe saying qe s'me intereson se c'ben Inisi jam dakort une s'jam dakort me ate cfare ka bere INisi

FIXHI USA

Primus registratum

ketu spo kuptohet asnji gje /pf/images/graemlins/smash.gif
njeri ja fut gozhdes tjetri patkoit /pf/images/graemlins/tongue.gif
A e kuptoni ju o njerez qe inisi edhe ai shoku ate qe e ka bere e ka bere per qejfin e vet ne shpi te vet dhe kur e kan arrestu ate shokun ja ka marre policia nga shpia kete video.
dhe ne qofte se jeni ofenduar nga ajo qe pate ashtu sic u ofendova edhe une fajin se ka inisi dhe ai shoku por organet perkatese qe e publikuan?? /pf/images/graemlins/smash.gif smund ta kuptoni akoma kete gje///?? qe femijet tuaj ose tanet ose teenegerat po e shofin kete video te servirur nga qarqe te saktuara edhe jo nga Inisi? dhe nga i dashuri saj??
pse ju lutem shume kur e mbyllni deren e dhomes me te dashurin ose burrin ose grun ose te dashuren rrini te tere me breke??? edhe ne qofte se incizoni dicka per veten tuaj eshte kjo krim?? Droga eshte nji problem tjeter eshte semundje e shoqerise dhe fatkeqesi e personave qe jane adictit nga kjo gje...
mund te kete plot nga idhullat e juaj te perditeshem qe marrin droge por se kan pasur fatin e keq ti arrestoj policia dhe tja beje videot publike... /pf/images/graemlins/shrug.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

French Kiss apo puthje me llape - e thene banalshe nuk eshte cpikur nga ky brez. Si ka thene dhe Zogu ne nje postim me siper qe pozicionet e sexit nuk jane cpikur sot por vijne nga kohet e lashta. As Kamasutren nuk e ka shkruar moshatari jot apo i babait apo gjyshit tend.
Nese ceshtja ne fjale e Inisit do te publikohej ne revistat erotike nuk do kisha problem fare, por nese ajo publikohet nga nje gazete "normale" dhe komentet qe degjoj nga Shqiperia jane se eshte OK, kete nuk e gelltis dot. Kur paskan ndryshuar normat e moralit ne Shqiperi e paskan lene Boten mbrapa?

I love new york

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Ore, neve me duket nuk kuptohemi kur flasim shqip!
Une nuk thashe qe eshte OK - une thashe eshte puna e cdo individi, aq me teper adult te zgjedhi se si e ben qejfin apo se si a kalon hallin.

Dikush qejfin e ka te bej gardening which to me is boring.. do I say is wrong because I dont like it - NO
Dikush e ka qejf te marri kokaine - to me it's dangerous and not a fun or hall solution. Do I say it's wrong because i dont agree with it? - Maybe yes... aq me teper qe eshte fenomen shoqeror.

Nqs do flasim ne kontekstin e vajzave adoleshnte qe mund t'a kene Inisin "role model" or something, of course qe i afekton dhe per kete mua me vjen keq, por te gjithe kemi qene vajza te asaj moshe dhe nqs nuk kemi pare keshtu lloj, mund te kemi pasur te tjera influenca around.. qofte edhe te shihnim shok te klasave paralele ose miq me te medhenj se ne te n'a ofronin nje te thithme te marjuhanes apo ndonje tjeter gje te rrezikshme per ate moshe.

Disa i provuan, gabuan dhe mesuan
Disa i provuan dhe nuk dolen dot, sot ose s'jane me ose kane nje jete te dhimshme
nga dhe nga ata te tjere qe ishin around dhe nuk paten ndonje tundim dhe nuk rane pre.

Dhe kjo nuk erdhi nese ket paten apo nuk paten influence, kjo erdhi nga nje pune e vazhdueshme e familjes, kujture edukate dhe tolereance te diskutuari ne familje.

Fatkeqessiht keto fenomene jane perhapur kudo.. ata femijet tane edhe sikur mos degjojne komentet "pa cekic ne koke" serish nuk jane imune ndaj pislliqeve dhe veshtiresive te jetes. /pf/images/graemlins/shrug.gif

I totally agree me paragrafin tend te fundit, por mediat aq me teper kjo lloj medie ka qellim vetem pasurimin financiar ne kurriz te nje individi publik apo nje tjetri.

P.S Persa i perkejti idhujve - Gjithmone me ka pelqyer jashte mase Jim Morrison (fjala idhull s'ben pjese ne fjalorin time anyways) - do te thote kjo qe jam darkort 100% me his lifestyle ? - Of Course not, otherwise do kisha shku dhe une per lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Po ç'Indu mi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ne "te jashmit" i bie te jemi tani "katunaret e rinj" te Shqiperise /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

po e lexoja kete dhe cuditerisht me tingelloi zeri yt melodioz ne koke /pf/images/graemlins/laugh.gif

me shkrive /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

nje gje te mire ka virtualiteti, qe pas nje foto te marre hua, disa mund te futen dhe te bejne moral duke marre dhe nje personalitet hua...

shume veta s'do e kuptojne kete, por pak rendesi ka...
une i them gjerat sic me vijne /pf/images/graemlins/laugh.gif

une biles do thoja qe peshkimi eshte soooooooo boring...
prit i here se po flasim per kokainen...
a thua mund te jap nje krahasim te tille /pf/images/graemlins/idea.gif
pres ndihme ju lutem /pf/images/graemlins/angel.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ah Inis, s'e ke ti fajin, ti vetem kokaine po pije gje qe eshte fare normale, fajin e kane ata qe e publikuan, packa, se ca qe e kane pare, s'e kane patur mendjen tek kokaina kur e kane pare /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
keto cekicat per ata qe e publikuan /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. une per dreq se kam pare akoma se kam versionin e gabuar te media player...
me gjithe reklamen qe iu be ketu e ka hallall nje 5$ tek internet-cafe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

Nuk e di pse m'u kujtua nje kenge e Dire Streits
"you're so far away " /pf/images/graemlins/idea.gif
maybe the nice music.. maybe the words.

Bottom Line - cdo njeri ben si di vete.

nejse time to get over Inisit /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
time to ignore and now laugh at what I had already gotten over /pf/images/graemlins/sleep.gif

e lagu s'e lagu, karakteristike e muhabeteve te AF
edhe cudia me e madhe becomes boring nga mbikonsumimi.

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif kjo tema eshte bere per tu botuar e shitur ne seksionin e librave te humorit /pf/images/graemlins/devil.gif

Indulgence

Primus registratum

Po ç'Indu mi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ne "te jashmit" i bie te jemi tani "katunaret e rinj" te Shqiperise /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

po e lexoja kete dhe cuditerisht me tingelloi zeri yt melodioz ne koke /pf/images/graemlins/laugh.gif

me shkrive /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
D.m.th. Zeri te paska arritur! Hape iher TV, se ndoshta te del dhe me figure. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Jo per gje, por te merret vesh qe Indu dhe une jemi 1 /pf/images/graemlins/laugh.gif (pothuajse /pf/images/graemlins/devil.gif) /pf/images/graemlins/lol.gif.

I love new york

Primus registratum

sygjeroj moderatorit t'a transferoje temen ke Koshi ose Barcaletat.
Apparently edhe kjo teme vuan nga kapslliku mendor. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Shiko, mos u habisni. Ky ishte nje sakandal, ne raste te tilla keshtu ndodh, nje ngaterrese e madhe pasi te gjithe kane dicka per te thene, dhe te gjithe duan ta thone njeheresh. Prandaj Serendipity (Quite the romantic, that movie was soooo sugar) mos caj koke.

ODISEA

Primus registratum

:lol: kjo tema eshte bere per tu botuar e shitur ne seksionin e librave te humorit /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

i veme dhe ca foto dhe kush e di se sa shitet /pf/images/graemlins/idea.gif

Dime.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif
le te thone pastaj qe fajin s'e kane ata qe pozuan, por une qe i vura /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

indu, mua me pelqen origjinali /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
tonce, get over it /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ODISEA

Primus registratum

hallall kusuri me firmen qe ke vene /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

Shiko, mos u habisni. Ky ishte nje sakandal, ne raste te tilla keshtu ndodh, nje ngaterrese e madhe pasi te gjithe kane dicka per te thene, dhe te gjithe duan ta thone njeheresh. Prandaj Serendipity (Quite the romantic, that movie was soooo sugar) mos caj koke.

[/ QUOTE ]

I know it's typical mass thinking.

ahhh that movie is cool isn't it
everything about Destiny - quite the romantic but I admit I like the cafe in NY and Kate Beckinsale &amp; Joh Cisac.
pastajsometimes people need too much of sugar-coated reality te ndjehen me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per temen - ehuhaaa e kam mbyll una n'koken time..
karvani le te eci perpara, vec draperi dhe cekani mungon /pf/images/graemlins/cool.gif
si tha ai ke Perralle nga e Kaluara - Inisi t'i fusi dhe nje gote vere nga mbrapa dhe ja u harrua /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Blendi

Primus registratum

gjinua ishte aq i vogel asohere, rrite shikonte nga pema e fikut, se nuk kuptonte analogjine vulgare. kurse ai tjetri, "trimi" rrokulliste guret nga mali prej inatit. ja romanca ne fimin shqiptar !!!

megjithate ka tema te rendesishme qe tani po kalohen tangent

Indulgence

Primus registratum

... Si psh ajo tema qe Shqiperia ka hequr taksen doganore per makinat e importuara nga BE, qe na prene kafshaten e gojes mua dhe Blendit qe merremi me tregti makinash nga Amerika... /pf/images/graemlins/laugh.gif