Imagjinate Seksuale...

mostro

Putraku
Re: Imagjinate Seksuale...

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Imagjinate Seksuale

Nji femer shume e bukur qe hyn ne dhomen time te gjumit dhe fillon e zhvishet lakuriq, pastaj futet ne krevatin tim ,pastaj fillon e me zhvesh ngadale,pastaj........pastaj bie zilja e ores dhe... çoho mistrec boll pe endrra me sy hapur,shpejt ne pune. [/qb]
Mistreci hap syte,dhe cfare te shohi!!!Ajo me nji kamzhik te madh ne dore qe e fruston dhe i uleret-
-thuj mer emrin tim baxhelle...
Te rroj dita e pushimit mistreco /pf/images/graemlins/laugh.gif

lover boy

Primus registratum

...sapo mbarova se lexuari nje e-mail te nje shoqes sime qe ndodhet ne Hollande. Me shkruante per aventurat e saj prej nimfomaneje te thekur me djem te kombesive te ndryshme. pershkrimet e saj ishin aq te gjalla - qe ta dini edhe ju, ajo eshte komplet e cmëndur ne kete drejtim - sa fillova te prekem duke menduar se kur ajo te vije ne Tirane e te takohet me mua, do e bej te levize si mekanizem treni me avull - avulli do ti dale nga veshet sigurisht - aq shume do ia bejme fora te dy bashke. Nderkohe eshte dora ime qe leviz si mekanizem treni. Me pelqen shume dhe me zbavit pa mase mendimi qe kam nje mikeshe si llokum, qe i pelqen jashtezakonisht seksi, ohh! sa i pelqen, dhe qe e ben ndonjehere per qejf edhe me miq e shoke...
(vijon ne numrin e ardhshem)

lover boy

Primus registratum

...nderkohe qe jam zhveshur dhe vazhdoj ta leviz "mekanizmin e trenit" degjoj nje zhurme si kercitje ne kuzhine. Pa e hequr doren nga "kollodoku" rrembej thiken me doren tjeter (thiken e gjahut e kam te bukur, dhurate nga nje gjahtar kur isha ne Alaske ne gjurme te arinjve) Shoh nje hije, ulem ne gjunje prane deres se kuzhines dhe pres qe "preja" te dale. Sapo i afrohet deres i hidhem. Zhurme, ulerima, perplasje ne toke dhe... "hajdutit" i ka ikur maska nga syte. Floke te gjate te verdhe "derdhen" ne dysheme. Ajo eshte e tmerruar dyfish sepse une jam lakuriq, mbi te dhe me thike ne dore. Po mahnitja ime ia heq friken shpejt. Bukuria e ketij "hajduti" me ka pataksur. Pyetja e pare qe me vjen ne mendje eshte "c'dreq hajduti je ti?" Ajo thote "te lutem, m'fal m'fal, nuk e dija qe ishe ketu, nuk dija fare qe kishte njeri ketu" dhe pastaj pyetja surprize e bere me embelsi pothuaj prej femije: "Kush je ti?" U pame ne sy nje cope here. "Thiken e paske te bukur. Sikur te kisha dhe une nje si kjo" Nuk fola. U terhoqa pak sic isha i ulur mbi te dhe e lashe te ngrinte gjysmen e trupit nga dyshemeja. Fytyra e saj iu afrua me shume thikes qe e mbaja "ne gadishmeri", faqja e saj e lemuar pothuaj e ciku tehun e mprehte "stainless steel" qe shkelqente si pasqyre. "Kollodoku" im kishte qendruar i fryre i eksituar nga aventura me hajdutin dhe po bente figure goxha te mire sepse ajo e pa. "Mos te nderpreva nga ndonje gje?" Fytyra e saj i ishte afruar me shume times aq sa e nuhatja tashme. Mbante nje ere te shkelqyer, jo parfum, era e saj natyrale ishte e shkelqyer, ere kafshe, epshndjellese. Ajo beri te njejten gje, me nuhati, e kishte me te lehte, une isha i teri "nydo". I pelqeu se syte i shkelqyen me shume. I kishte ngjyre jeshilblu zhytës me shkelqim vibrant (zhytja dhe vibrimi ishin gjera qe me ndodhnin mua kur shihja syte e saj). "Do me puthesh apo do rrime akoma keshtu? Apo do me dorezosh ne polici?" ... vijon ne nr. e ardhshem.

lover boy

Primus registratum

...
"Apo do perdoresh thiken?" zeri i saj eshte bere po aq "sexy" sa edhe fytyra, buzet, trupi, gjoksi, duart e saj. "Nuk do desha te ta prish lekuren e bukur qe ke" i them. Nuk e zgjas dhe e puth. "Jam shume e veshur per ty keshtu, ti s'ke asgje ne trup" me thote. Ia kepus kopsat e bluzes me thike. Ajo nuk thote asgje. Thika e ftohte i prek lekuren dhe kjo gje e eksiton. Kur dua ti kepus me thike gjoksmbajtesen me ndalon. "Kete duhet te ma heqesh me dhembe" Me shkon mendja mos eshte tip kurthi: une ul thiken, ha nje grusht turive ose ndonje shqelm koqeve dhe kaq e pat kjo pune. Megjithate nuk mund ti them dot jo ketij "hajduti", pastaj nuk besoj se eshte aq e forte sa une, nje grusht prej saj nuk duhet te jete problem, mjafton te ruaj "allatet". Shikoj qe ajo dridhet pak nga eksitimi dhe sigurohem. Ia heq mbajtesen e gjoksit dhe zhytem ne mes te dy "dunave te reres" me te lemuar ne bote...

lover boy

Primus registratum

... duke pompuar ne krevat "hajduten" shikoj nga dritarja qe perjashta eshte erresuar dhe ka filluar nje stuhi e terbuar me ere dhe shi. Me pelqejne shume stuhite me ere dhe shume shi. Bubullimat dhe rrufete perzihen me renkimet e "hajdutes" bjonde poshte meje. Nje rrufe shume e afert ndricon vendin rreth e rrotull nderteses ku jemi ne dhe... c'te shoh? Nuk u besoj me syve: Rrufeja ndricoi nje dritare dhome nga ndertesa perballe dhe brenda saj nje hije me floke te gjate qe u largua me shpejtesi nga nje monokël (teleskop i gjatë) e vendosur ne trikembesh ngjitur me dritaren. Dikush po shikonte! ...

ladouce2005

Primus registratum

pse vetem cunat kane fantazi skandaloze?
ne gocat jemi romantike e te embla si shpirt, keta ku te shqyejne ndonje llokem nga ndonje e panjohur :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti lover boy, nga 2005 do na e kesh mbaruar historine besoj :devil:

no_way_TuTo

Primus registratum

hahahhahaha djemte sa skandaloze /pf/images/graemlins/laugh.gif , vetem :idea: te hajne llokuma dine :sleep: .

Hey meqe ra llafja per imagjinate, une po ju tregoj nje enderr qe shpreh dhe imagjinaten time.

Enderr:

Isha duke punuar (punoj si Barist), dhe me vjen nje vajze me floke te zeza, para ishte numri 3, erdhi me shtriu me dhune te banaku... Pastaj me doli endrra /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Opo shtrihu sa te duash ne krevat, e rrotullohu, nuk e pashe me ate enderr :cry:

lover boy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] pse vetem cunat kane fantazi skandaloze?
ne gocat jemi romantike e te embla si shpirt, keta ku te shqyejne ndonje llokem nga ndonje e panjohur :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti lover boy, nga 2005 do na e kesh mbaruar historine besoj :devil: [/qb]
:rolleyes: ...shuajta driten, mora dylbite e mia dhe pashe qe ajo te dritarja para se te ikte, kishte shkruar te avulli i xhamit "arwen". :devil:

ladouce2005

Primus registratum

soooo romantic :wub:
but sooooo late also :smash: :smash: :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

lover boy

Primus registratum

[qb] soooo romantic :wub:
but sooooo late also :smash: :smash: :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:cool: Shiko nga dritarja se jam vertet aty...

(shiko dhe te "kenga qe je duke degjuar tani" cfare kenge po degjoj)

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lover Boy:
[qb]
:rolleyes: ...shuajta driten, mora dylbite e mia dhe pashe qe ajo te dritarja para se te ikte, kishte shkruar te avulli i xhamit "arwen" [/qb]
Ja se cfare ka perballe shtepise se "ARWEN"
Cili nga keta je ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

is

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lover Boy:
[qb]
:rolleyes: ...shuajta driten, mora dylbite e mia dhe pashe qe ajo te dritarja para se te ikte, kishte shkruar te avulli i xhamit "arwen" [/qb]
Ja se cfare ka perballe shtepise se "ARWEN"
Cili nga keta je ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

is
[/qb]
Me pak imagjinate e kupton qe eshte ai qe po nget makinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

sa per imagjinate/fantazi sexsuale................
ahhhhhhhhhhhh
se si po me vjen....................
po nuk ja u them hic fare vetem atij do ja them :devil:

:goofy: :kiss:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] ti Niedlch keto gjera fantazon, ku eshte lover boy :devil: [/qb]
Niedi-t i pelqejne femrat :devil: ,ishalla nuk eshte ne hene Lover-Boy :devil:

prishtina

Primus registratum

Atehere kur dielli eshte ne perendim,ne reren e plazhit dhe kur valet e detit na e mbulojne trupin e nxehte :mad: :lol:

albavina

Primus registratum

ai...une...aty...atmosfera ashtu...fare...
duart e tij...trupi i tij...era qe fryn lehte
mbi trupat tona... :goofy: