Imagjinate Seksuale...

genti

Primus registratum
Re: Imagjinate Seksuale...

kur isha ne 17 vjec ne Al benim stervitje cdo mbsdite te palestra e shkolles se njihnim rojen dhe ky na mbante me muhabet dhe thoshte se imgjinonte veten me nje goce aty qe ishte ne shkolle dhe thoshte:

"" Une ne nje cep te rruges i dehur dhe me shenja nga fytyra dhe te cjerra i ulur ne bordure ndersa ajo ne anen tjeter te rruges me djalin ne krah dhe me therret me lote ne sy "hajde ne shtepi he zemer, mos rri aty" dhe une ngrihem i vete afer i fshij lotet e puth ne faqe dhe ikim bashke ne shtepi"". /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky ose do kete qene sadist ose ka pare shume filma turk /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

Edhe tash , edhe pse rradhehere i degjoi ato vargje te asaj kenge se si me godet ne ndjenje befasie dhe per momenting me tret nga mendja emri i kompozitorit qe e ka kompozuar ate kenge .
Ate dite ishte nje konkurs i vogel i organizuar nga mesuesja ose sic e therrsnim ne atehere "presoresha" e letersise dhe qe do te pasonte me nje mbremje vallzimi . Nxeneseve me te mire te gjashte klasave parale te vitit te trete te shkolles presoresha na kishte ndare ne dy grupe kokuruese me njeri-tjetrin . Une perfaqesoja te treten D .
Ne nje qoshe te palestres se shkolles te dy grupet kishim zene vend ne dy tavolina te vendosura perballe njera-tjetres enkas per ate pasdite .Pastaj pjesa tjeter e palestres ishte mbushur me moshataret tane qe qeshnin, bertisnin , vershellenin dhe duartrokisnin pas c'do pergjigjeje qe jepnim ne, konkurentet .Duhet thene se si me nje konsensus te heshtur e gjithe ajo mori nxenesish qe ishin mbledhur ate dite aty. Nuk e kalonin "masen " e zhurmes dhe vershellimave jo nga respekti apo interesi i madh per te na degjuar ne "konkurentet", por nga interesi me i madh per te mos anulluar mbremjen e vallzimit qe do te vijonte me pas .Ne fund te fundit mbremja e vallezimit ishte edhe shperblimi qe mezi e prisnim edhe ne vete konkurentet .Sa per notat nuk e kishte kush mendjen dhe as qe shqetesohej kush ate dite .
Presoresha e qeshur me nje dosje dhe stilolaps ne dore duke bere pyetjet vertitej sa nga tovolina jone tek tavolina perballe nesh, por pa prekur asnjehere ne asnjeren nga tavolinat . Thua se ajo kishte frike se mos syri i ndonjerit mund te kapte ndonje pergjigje ne dosjen qe ajo mbante ne duar , sigurisht qe kjo nuk ishte arsyeja pse ajo nuk i afrohej shume tavolinave .Perndryshe ajo nuk iu shpetonte dot syve tane . Te pakten po te flas nga kend veshtrimi im se nuk e di se si e kane pare te tjeret ,por kur drejtohej me fytyre nga tavolina perballe nesh dhe me shpine nga ne, ne momentin qe nderronte hapat. E cara e gjate nga pas fundit te saj zbulonte lekuren e lemuar here te njeres kofshe dhe here te kofshes tjeter, deri lart tek vithet e saje. Madje dicka prapa ne thedhesi te trurit tim me thoshte "perqendrou" se ne nje pike te caktuar te ecjakeve te saje do te shohesh nje pjese sa te vockel te bardhe, te mbathjeve te saj . O zot sa e deshiroja ta shikoja ate pjese te vogel .Rrethanat nuk me lejonin qe te perqendroja shikimin per nje kohe te gjate ne kofshet e saje ne pritje te shfaqjes se "mrekullise" . Madje ne ato momente me zuri frika se mund te dilja vete i zbuluar kur nje zarmi ma kishte pushtuar trupin, dhe ndieja dicka paksa te lagesht ne maje qe rritej,fryhej dhe shtynte me force pantollat kunder vullnetit tim . Mundohesha me gjith forcen e trurit qe ta largoja vemendjen nga kofshet e saj duke cuar nepermend gjithfare vampirash dhe perbindeshash por ishte e kote.Ne kete interval sekondash isha shume afer panikut. Po sikur vajza qe kisha ne krah te kishte kuptuar gje apo ndokush tjeter nga salla ? Duke perfituar nga fakti se presoresha sapo iu kishte drejtuar nje pyetje tavolines perballe dhe po priste pergjigjen. Me doren e djathte une vertisja nje laps dhe duke e mbajtur shikimin te perqendruar tek dera e palestres zgjata ngadale doren e majte dhe e futa ne xhepin e pantallonave dhe prej aty i bera nje ndryshim drejtimi vegles sime , duke e futur poshte rrypit te pantallonave ne menyre qe kur te ngrihesha me kembe mos te dilte si shkop drejt perpara . Tani isha me i qete , biles nuk u mundova me qe te prishja ate kenaqesi te momentit qe po perjetoja . Perkundrazi nen tingujt e nje kenge qe sapo luhej ne magnetofonin e madh( i cili me vone do te kendonte per ne ) kenge se ciles grupi tjeter do ti gjente kompozitorin ,une me shume po shijoja pozicionin e ri qe mua me dukej sikur presoresha po e servirte enkas per mua .
Ajo ishte ulur ne nje karrige ne mes te dy tavolinave tona me kemben e majte paksa te shtrire perpara dhe te djathten te hedhur siper te majtes , pozicion i cili nxjerrte ne pah kembet e mrekullueshme te mbushura mire dhe qe mbylleshin si trekendesh nga shalet e kryqezyara njera mbi tjetren.Pastaj siper fundit i shikoje vijat e mbathjeve per te vazhduar me belin elegant dhe kemishen e ngritur tek gjokset qe thumbonin kemishen dhe dukej sikur nga casti ne cast do te shqyenin kopsat e kemishes per te dalur jashte .Tani radha e pyetjes ishte per grupin tone presoresha me nje levizje elegante nderron kaseten dhe nga bokset e magnetofonit dalin tingujt e kenges " syte e tu , syte e tu , me gjithe dritat qe kam pare , me gjithe lume liqenet blu shembellejne syte e tu...." . Ajo si u kthya gjysme pozicioni prej magnetofonit mori drejtim per nga tavolina jone, tani une vetem po shikoja fytyren dhe gjoksin e saj qe sa vinin e zmadhoheshin po ashtu degjoja ritmin e takave te saj por kembet s'mund t'ia shikoja .
Gjysme e qeshur goja e saj hapet - Joe kush e ka kompozuar kete kenge ?
Truri im ishte tjeterkund .
Pas pak une u pergjigja : Nuk e di !
Ajo qeshi dhe tha : Meqense nuk e dije pergjigjen si denim do me ndihmosh te coj magnetofonin ne shtepi pas mbremjes se vallzimit .
Kjo pyetje shenoi edhe fundin e konkursit .
Pastaj nga xhepat e nxenesve filluan te dalin kaseta te ndryshme dhe filloi keshtu mbrembja e shumpritur.
Te them te drejten nuk kisha asnje pike deshire per te vallzuar, por sidoqofte po shijoja atmosferen elektrizuese qe kishte marre palestra e shkolles me rreth 180 nxenes brenda duke kercyer nen tingujt e kengeve te ndryshme .
Nderkohe mendja dhe syte me shkuan tek presoresha e cila po bisedonte tek dera me profesorin e fizkultures dhe te anglishtes , keta dy te fundit u pershendeten me presoreshen dhe u larguan .
Une per te mos u ndodhur perballe te "papriturave" u drejtova per tek tavolina ne qoshe te palestres ku dhe u ula .
Pas pak presoresha vjen dhe me pyet se perse nuk po kerceja edhe une si te tjeret , une i thashe se nuk di .Zgjati doren dhe ne menyre urdherore me terhoqi drejt mesit te salles ku po kercenin dhe te tjeret, natyrisht qe ajo e vuri re sikletin dhe nervozizmin tek une .Pastaj u mundua te me bente disa sqarime rreth valsit qe po luhej ne ate moment. Kur e kuptoi se une nuk po clirohesha dot ajo tha : - Ndoshta ty te vjen zor nga shoket sepse nuk di te vallzosh por kur te mberrijme ne shtepi meqense burri dhe vajza kane shkuar per vizite tek vjehrri do e provojme vallzimin dhe njehere ,pervec kesaj shtoi ajo , aty nuk ke as vajza qe te te shohin dhe te turperohesh,- qeshi .
Nga ora kater edhe mbremja mbaroi . Presoresha dhe une me magnetofon ne dore , ne kater e dhjete morem autobusin perballe shkolles dhe u drejtuam per te shtepia e saj.
Ajo hapi deren e avullise pastaj te shtepise dhe ne hyjme brenda. Ajo mori magnetofonin dhe vendosi siper tavolines ku ishin plot kaseta dhe dukej se ishte vendi i perhershem i magnetofonit .Nga bufeja nxori dy gota dhe nje shishe vere po me pyetur fare ajo e mbushi goten me vere dhe ma vendosi perpara .Gjithashtu mbushi edhe goten e saje , pastaj ajo beri te dilte ne dhomen tjeter the me tha qe te mos merzitem per pak .
Pas pese minutash ajo u shfaq perseri ne dhomen e pritjes ku isha une , ne vend te fundit dhe kemishes ajo kishte hedhur nje haver siper e cila ishte pothuaj e tejdukshme. Nen te dalloheshin ca brecka te ngushta dhe sutiena te holla .Ajo trokiti goten me timen dhe shume shpejt ne te dy kishim boshatisur gotat, mbushem te tjerat. Midis nje morie kasetash ajo rremonte me ne fund gishti i saj i gjate shtypi butonin "eject" pastaj kaseta ra si ne fole , edhe njehere shtypi nje buton tjeter "play".
Nga bokset filluan tingujt e embel te nje valsi ne keto momente mua me dukej sikur nje levizje te vogel te beja dhe do fluturoja .
Te dy duar e saj u zgjaten drejt meje dhe ne moment une isha ne kembe ,gishtat e dores se saj te djathte u nderthuren me gishtat e dorese se sime te majte.
Me pas dora tjeter e saje rreshqiti doren time diku ne pjesen e prapme te belit dhe vitheve te saje . Tani hunda ime mund te ndiente lehte eren e shpuese te afshit ne trupin e saje, syte e mije mund te shihnin qarte pulsin qe leshonte damari i fryre i qafes se saj .Nje temperature e larte me kishte perveluar trupin , nga fundi i barkut tim vale - vale vinin rryma qe me pershkonin gurmazin dhe mushkerite . Ne ate gjendje te marrakosur filluam qe te leviznim pa ndonje ritem te caktuar.Trupi im terhiqej si ndonje magnet prej saje, kemba e saje u zgjat drejt kembeve te mijave .Havra e saj filloi te ndahet me dysh nga gjuri im , vegla ime tejet e fryre nga eksitimi po me ngushtonte pantallonat.Kofsha e saje takoi veglen time .Ne kete momemnt doja qe ta perpija ,gjuhet tona u bashkuan .Donim qe ta thithnim njeri-tjetrin ,ta perpinim.
Buzet tona vazhdonin te thitheshin ,dora e saj u zgjat drejt rrypit tim te pantallonave terhoqi togzen dhe rrypi u nda me dysh ,pastaj me shpejtesi marramendese zbertheu kopsen e siprme te pantallonave ,dora e saj preku fundin e barkut tim pastaj fuqishem mbeshtolli veglen time .Ajo shkeputi buzet nga te mijat dhe u perkul poshte, ne kete moment dora e saj u lag nga vegla ime .Nje ahhh... doli pernjeheresh nga gojet tona.Une u ula ne gjunje dhe shtyva trupin e saj me kurriz nga dyshemeja ,pastaj terhoqa brecket e saj te vockla , trupi im u hodh siper trupit te saj vegla ime depertoi me sa fuqi kisha , shpatullat e saj u ndeshen me fundin e poltronit ,ajo me terhiqte dhe une shtyja .Pas disa minutash trupat tone ishin bere djerse ,ne qendronim te perqafuar ne krahe te njeri-tjetrit , mrekullia tashme kishte ndodhur . Zhurma e deres se avullise qe hapet prish qetesine pastaj nje biciklete , nje ze femije dhe nje ze burri .Pa pritur te shikoja kush ishte me duart qe me dridheshin futa kepucet ne kembe dhe u hudha nga dritarja ne kopshtin prapa shtepise, pastaj iu versula murit te avullise ne ate moment degjova dicka qe ra rende ne kopesht, ktheva koken ,nje burre trupmadh me nje thike ne dore u sul drejt murit ku isha une . Nga muri rashe ne asfaltin e nje rrugice dhe nisa te vrapoj me sa fuqi qe kisha. Ca hapa te rende degjoja nga prapa qe po me ndiqnin mua nga pas, fryma po me zihej , po dridhesha kur shikoj perpara nje cesme uji.E arrita cesmen dhe me duar qe me dridheshin hapa rrubinetin mbusha grushtat me uje dhe i hodha syve ..... kur hapa syte orendite e dhomes dhe tik-taket e sahatit me binden per vendndodhjen. Ndjesia e lageshtires ne carcafe perfundimisht ma kthjedhoi mendjen ...!

elvis

Primus registratum

IMAGJINATAT JAN TPER NORMALE PER TE GJITHE ATA QE E DUAN SEKSIN. NJERZIT DUHET TE JETOJNE ME IMAGJINATA TE NDRYSHME, KESHTU EDHE KENAQESIA JETESORE SHTOHET, LARGOHEMI NGA STRESET E PERDITESHME DHE NJERIU RILAXOHET APO JO! KY FENOMENE ESHTE PSYKOLOGJIK, GJINDET NE TRURIN E QDO NJERIU TE RRITUR E NORMAL. SEKSI PRA DHE IMAGJINATAT NE TE JANE TE PANDASHME DHE QDO AKTE SEKSUAL RINGJALLE ATO IMAGJINATA QE NJERIU ME FJALE I PARAMENDONE NGANJEHER.
ATA QE REFUZOJNE NJE GJE TE KETILLE , APO NUK E PRANOJNE NUK KENAQEN PLOTESISHTE DUKE BERE SEKS.

PRA JU PREFEROJE QE TE REALIZONI SIPAS MUNDESIVE QE KENI TE GJITHA IMAGJINATAT GRADUALISHT ,DHE ME PLANIFIKIME KUPTOHET PA PRESIONE NE PARTNERIN E JUAJ.

NATEN E MIRE

lover boy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga elvis:
[qb] IMAGJINATAT JAN TPER NORMALE PER TE GJITHE ATA QE E DUAN SEKSIN. NJERZIT DUHET TE JETOJNE ME IMAGJINATA TE NDRYSHME, KESHTU EDHE KENAQESIA JETESORE SHTOHET, LARGOHEMI NGA STRESET E PERDITESHME DHE NJERIU RILAXOHET APO JO! KY FENOMENE ESHTE PSYKOLOGJIK, GJINDET NE TRURIN E QDO NJERIU TE RRITUR E NORMAL. SEKSI PRA DHE IMAGJINATAT NE TE JANE TE PANDASHME DHE QDO AKTE SEKSUAL RINGJALLE ATO IMAGJINATA QE NJERIU ME FJALE I PARAMENDONE NGANJEHER.
ATA QE REFUZOJNE NJE GJE TE KETILLE , APO NUK E PRANOJNE NUK KENAQEN PLOTESISHTE DUKE BERE SEKS.

PRA JU PREFEROJE QE TE REALIZONI SIPAS MUNDESIVE QE KENI TE GJITHA IMAGJINATAT GRADUALISHT ,DHE ME PLANIFIKIME KUPTOHET PA PRESIONE NE PARTNERIN E JUAJ.

NATEN E MIRE [/qb]
Elvis, te me falesh, po do jem komplet mizor me ty. Pse na ben teori ketu? Kujton se i interesojne njeriu teorite e tua? Kujton se keto qe thua ti kane me shume vlere se ato qe thuhen per imgjinaten neper libra? Pse duhet te hyj une ne albforum dhe te lexoj teorine tende "prej leshi" kur mund te lexoj nje gje me te vlefshme ne nje reviste ose liber? Prandaj djale i mbare bjeri drejt si burrat dhe na thuaj imagjinatat e tua seksuale se ato dhe vetem ato do jene gjeja me origjinale qe do kesh thene ketu ne albforum. Per ato rrushlliqet lart nuk ka nevoje njeri. Kjo vlen edhe per rrushat e tjere qe merren me teori ne tema te tjera. :devil:

lover boy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lover Boy:
[qb] Sapo mbarova se lexuari nje e-mail te nje shoqes sime qe ndodhet ne Hollande. Me shkruante per aventurat e saj prej nimfomaneje te thekur me djem te kombesive te ndryshme. pershkrimet e saj ishin aq te gjalla - qe ta dini edhe ju, ajo eshte komplet e cmëndur ne kete drejtim - sa fillova te prekem duke menduar se kur ajo te vije ne Tirane e te takohet me mua, do e bej te levize si mekanizem treni me avull - avulli do ti dale nga veshet sigurisht - aq shume do ia bejme fora te dy bashke. Nderkohe eshte dora ime qe leviz si mekanizem treni. Me pelqen shume dhe me zbavit pa mase mendimi qe kam nje mikeshe si llokum, qe i pelqen jashtezakonisht seksi, ohh! sa i pelqen, dhe qe e ben ndonjehere per qejf edhe me miq e shoke...
...nderkohe qe jam zhveshur dhe vazhdoj ta leviz "mekanizmin e trenit" degjoj nje zhurme si kercitje ne kuzhine. Pa e hequr doren nga "kollodoku" rrembej thiken me doren tjeter (thiken e gjahut e kam te bukur, dhurate nga nje gjahtar kur isha ne Alaske ne gjurme te arinjve) Shoh nje hije, ulem ne gjunje prane deres se kuzhines dhe pres qe "preja" te dale. Sapo i afrohet deres i hidhem. Zhurme, ulerima, perplasje ne toke dhe... "hajdutit" i ka ikur maska nga syte. Floke te gjate te verdhe "derdhen" ne dysheme. Ajo eshte e tmerruar dyfish sepse une jam lakuriq, mbi te dhe me thike ne dore. Po mahnitja ime ia heq friken shpejt. Bukuria e ketij "hajduti" me ka pataksur. Pyetja e pare qe me vjen ne mendje eshte "c'dreq hajduti je ti?" Ajo thote "te lutem, m'fal m'fal, nuk e dija qe ishe ketu, nuk dija fare qe kishte njeri ketu" dhe pastaj pyetja surprize e bere me embelsi pothuaj prej femije: "Kush je ti?" U pame ne sy nje cope here. "Thiken e paske te bukur. Sikur te kisha dhe une nje si kjo" Nuk fola. U terhoqa pak sic isha i ulur mbi te dhe e lashe te ngrinte gjysmen e trupit nga dyshemeja. Fytyra e saj iu afrua me shume thikes qe e mbaja "ne gadishmeri", faqja e saj e lemuar pothuaj e ciku tehun e mprehte "stainless steel" qe shkelqente si pasqyre. "Kollodoku" im kishte qendruar i fryre i eksituar nga aventura me hajdutin dhe po bente figure goxha te mire sepse ajo e pa. "Mos te nderpreva nga ndonje gje?" Fytyra e saj i ishte afruar me shume times aq sa e nuhatja tashme. Mbante nje ere te shkelqyer, jo parfum, era e saj natyrale ishte e shkelqyer, ere kafshe, epshndjellese. Ajo beri te njejten gje, me nuhati, e kishte me te lehte, une isha i teri "nydo". I pelqeu se syte i shkelqyen me shume. I kishte ngjyre jeshilblu zhytës me shkelqim vibrant (zhytja dhe vibrimi ishin gjera qe me ndodhnin mua kur shihja syte e saj). "Do me puthesh apo do rrime akoma keshtu? Apo do me dorezosh ne polici?" ...
..."Apo do perdoresh thiken?" zeri i saj eshte bere po aq "sexy" sa edhe fytyra, buzet, trupi, gjoksi, duart e saj. "Nuk do desha te ta prish lekuren e bukur qe ke" i them. Nuk e zgjas dhe e puth. "Jam shume e veshur per ty keshtu, ti s'ke asgje ne trup" me thote. Ia kepus kopsat e bluzes me thike. Ajo nuk thote asgje. Thika e ftohte i prek lekuren dhe kjo gje e eksiton. Kur dua ti kepus me thike gjoksmbajtesen me ndalon. "Kete duhet te ma heqesh me dhembe" Me shkon mendja mos eshte tip kurthi: une ul thiken, ha nje grusht turive ose ndonje shqelm koqeve dhe kaq e pat kjo pune. Megjithate nuk mund ti them dot jo ketij "hajduti", pastaj nuk besoj se eshte aq e forte sa une, nje grusht prej saj nuk duhet te jete problem, mjafton te ruaj "allatet". Shikoj qe ajo dridhet pak nga eksitimi dhe sigurohem. Ia heq mbajtesen e gjoksit dhe zhytem ne mes te dy "dunave te reres" me te lemuar ne bote...
...duke pompuar ne krevat "hajduten" shikoj nga dritarja qe perjashta eshte erresuar dhe ka filluar nje stuhi e terbuar me ere dhe shi. Me pelqejne shume stuhite me ere dhe shume shi. Bubullimat dhe rrufete perzihen me renkimet e "hajdutes" bjonde poshte meje. Nje rrufe shume e afert ndricon vendin rreth e rrotull nderteses ku jemi ne dhe... c'te shoh? Nuk u besoj me syve: Rrufeja ndricoi nje dritare dhome nga ndertesa perballe dhe brenda saj nje hije me floke te gjate qe u largua me shpejtesi nga nje monokël (teleskop i gjatë) e vendosur ne trikembesh ngjitur me dritaren. Dikush po shikonte! shuajta driten, mora dylbite e mia dhe pashe qe ajo te dritarja para se te ikte, kishte shkruar te avulli i xhamit nje si numer po nuk dallohej mire... [/qb]
I them hajdutes bjonde se po na pergjojne, po ajo leshon nje grahme dhe kuptoj se do orgazme perpara se te degjoje ato cfare i them. Keshtu une i meshoj fort "leves se trenit me avull" derisa "treni ndalon ne stacion dhe ben ty-tyy!!", gje qe do te thote se hajdutja bjonde pati orgazmen qe deshte. Sapo i them se po na shikonin kur po e benim, eksitohet prape thithkat i kercejne perpjete nga kemisha e holle dhe thote: Hajde shkojme te shohim se kush eshte ajo femra te dritarja. Une po mendoja te njejten gje, kurioziteti me eksiton pa mase dhe nisemi ne mes te eres dhe shiut per te ndertesa perballe qe te marrim vesh se kush ishte duke na pare me "teleskop". Shiu ia lag bluzen dhe kemishen hajdutes dhe gjoksi me lekuren e bute si kadife i duket pa problem. Mua "leva" me ngrihet prape perpjete dhe te shkalla me vjen t'ia ngop prape po ankthi i gjetjes se asaj tjetres nuk me le. Kush do jete valle? Pse shikonte? Duhet te me kete pare dhe here tjeter? Mos punon per dike qe i intereson se c'bej une?
...

Hey Joe

Primus registratum

pajzotin o lover,si ke nerva me shkrujt mesazhe aq te gjate qofshin edhe copy&paste ! qe mire si lexojme por na lodh edhe tu bo scroll.

CARRIE

Primus registratum

[qb] Me ne fund jemi perpara deres se apartamentit te femres misterioze... [/qb]
Hey Lovey, po nga kishe humbur gjithe keto kohe? Me zor po prisja vazhdimin... Hajt, luji duret, dhe na trego c'behet me pas te dera e apartamentit te "mysterious lady". Une duke pritur po filloj nxemjen.
CIAO

lover boy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CARRIE:
[qb]
[qb] Me ne fund jemi perpara deres se apartamentit te femres misterioze... [/qb]
Hey Lovey, po nga kishe humbur gjithe keto kohe? Me zor po prisja vazhdimin... Hajt, luji duret, dhe na trego c'behet me pas te dera e apartamentit te "mysterious lady". Une duke pritur po filloj nxemjen.
CIAO [/qb]
Mund ta leme te lidhemi ne chat yahoo ose msn hotmail dhe te te "ndihmoj" te "nxehesh". Do krijoj nje histori vetem per ty... :wub:

CARRIE

Primus registratum

[/QUOTE]Mund ta leme te lidhemi ne chat yahoo ose msn hotmail dhe te te "ndihmoj" te "nxehesh". Do krijoj nje histori vetem per ty... :wub: [/QB][/QUOTE]

Hmmm, megjithese une s'e kam problem te "nxehem" edhe vete, kjo ideja jote duket ndjellese... Jep ndonje adrese heren tjeter kur te vish ketu atehere... /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

do me pelqente ta vahdoja une ...por regjisori nuk ma dha ate rol,ptu...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

shoh qe ketu tek eros ka shume vajza,besoj qe jane te tilla,qe e frekuentojne.
pse valle???

:confused:

lover boy

Primus registratum

.... I bie deres. Prapa deres degjohen ca zhurma te cuditshme. Jane hapa dhe dihatje qeni. I them bjondes te largohet pak se mos trembet nga kafsha. Nga brenda degjohet nje "hyre, eshte e hapur" femre. Hyjme te dy ne korridor. Nje "bari gjerman" na qendron perballe. E zonja e qenit eshte vetem nje hije ne dhome, por kurbat e trupit te saj ia tregojne mire formen e trupit. Afrohuni!-degjohet nga brenda. Une bej nje hap dhe "bariu" me hidhet ne gjoks. Jam i shtrire ne dysheme me surratin e bariut ne fytyre dhe i tmerruar fare nga kjo pune. Megjithate "vegla" me ngrihet perpjete - e kam kete, rreziku me eksiton. Megjithate jam i bllokuar fare se s'ma mban te leviz me. Ne ajer degjohen disa levizje rrufe si akrobaci, ca ah-uhe femre dhe cepi i syrit me kap nje femer flokezeze si yll mbi bjonden qe keto dite s'ka pasur fare fat. Flokezeza ka dicka si thike ne dore dhe s'kalon nje minute qe ato te puthen, te zhvishen, ti thithin gjoksin ose ti lepijne seksin njera-tjetres sipas rastit. Grahmat e tyre s'kane te sosur dhe mua po me iken truri fare. "Mund tu ndihmoja goxha-ju them. Brunia thote qe nuk ma ka nevojen, po pas nja 10 minutash bjondja ha nje goditje ne koke dhe "dominatrix" brune eshte tek kembet e mia, duke me zberthyer pantallonat. "Hej cfare po ben, i them, po "Hansi" me tregon dhembet dhe une e qep. Ajo ylli brun ma merr "leven" me doren e saj te bardhe dhe te bukur ma tund nja dy here, e fut ne gojen me buzet e plota si trendafil derisa me behet dru fare dhe e fut brenda vetes. Une nuk mund te leshoj asnje grahme se "Hansi" eshte mbi fytyren time. Perpiqem te shikoj aq sa me lejon "Hansi" dhe shikoj perendeshen e seksit qe i tundet gjoksi i mrekullueshem ndersa po me "perdhunon". Betohem qe prej atij momenti e tutje qe do ta shfaros faren e "Hanseve" qe nuk me lejojne te shijoj sic duhet hiret e perendeshave si puna e kesaj qe kam persiper. Ka kaluar nja cerek ore pompim kur bjondja ka ardhur ne vete dhe e josh "Hansin" me nje biskote ne dhome ndersa brunia vazhdon pompimin tim me syte gjysem te mbyllur nga kenaqesia dhe nuk merr vesh gje fare, kaq shume eshte e eksituar. Sapo lirohem nga Hansi bej ta kap por...

lover boy

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CARRIE</div><div class="ubbcode-body">[/QUOTE]Mund ta leme te lidhemi ne chat yahoo ose msn hotmail dhe te te "ndihmoj" te "nxehesh". Do krijoj nje histori vetem per ty... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif [/QB]</div></div>

Hmmm, megjithese une s'e kam problem te "nxehem" edhe vete, kjo ideja jote duket ndjellese... Jep ndonje adrese heren tjeter kur te vish ketu atehere... &lt;img src="/pf/images/graemlins/wink.gif" alt="" /&gt; [/quote]

e-maili qe me kishe kerkuar per chat ne 2005 te tema "imagjinata seksuale" eshte gigoj2@yahoo.com, ose msn delighted_by_you@hotmail.com Shpresoj te te shoh ne chat. Ku je se ke kohe qe je zhdukur. Mos ke ndnerruar gje user login?

ere

Primus registratum

shpejt u kujtua lover boy....prit dhe nja 2 vjet te tjera mbase te kthen pergjigje..ndiz na nje qiri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
mire mire he tani na trego vazhdimin e filmit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif apo e ke zakon ti lesh gjerat pergjysme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ere

Primus registratum

po ja pse sna i tregon ti se andej nga ty paska /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif