Godfather74
Primus registratum
Re: Imagjinate Seksuale...
Kesaj i them imagjinate une! :wave:
Kesaj i them imagjinate une! :wave:
Elvis, te me falesh, po do jem komplet mizor me ty. Pse na ben teori ketu? Kujton se i interesojne njeriu teorite e tua? Kujton se keto qe thua ti kane me shume vlere se ato qe thuhen per imgjinaten neper libra? Pse duhet te hyj une ne albforum dhe te lexoj teorine tende "prej leshi" kur mund te lexoj nje gje me te vlefshme ne nje reviste ose liber? Prandaj djale i mbare bjeri drejt si burrat dhe na thuaj imagjinatat e tua seksuale se ato dhe vetem ato do jene gjeja me origjinale qe do kesh thene ketu ne albforum. Per ato rrushlliqet lart nuk ka nevoje njeri. Kjo vlen edhe per rrushat e tjere qe merren me teori ne tema te tjera. :devil:Fillimisht postuar nga elvis:
[qb] IMAGJINATAT JAN TPER NORMALE PER TE GJITHE ATA QE E DUAN SEKSIN. NJERZIT DUHET TE JETOJNE ME IMAGJINATA TE NDRYSHME, KESHTU EDHE KENAQESIA JETESORE SHTOHET, LARGOHEMI NGA STRESET E PERDITESHME DHE NJERIU RILAXOHET APO JO! KY FENOMENE ESHTE PSYKOLOGJIK, GJINDET NE TRURIN E QDO NJERIU TE RRITUR E NORMAL. SEKSI PRA DHE IMAGJINATAT NE TE JANE TE PANDASHME DHE QDO AKTE SEKSUAL RINGJALLE ATO IMAGJINATA QE NJERIU ME FJALE I PARAMENDONE NGANJEHER.
ATA QE REFUZOJNE NJE GJE TE KETILLE , APO NUK E PRANOJNE NUK KENAQEN PLOTESISHTE DUKE BERE SEKS.
PRA JU PREFEROJE QE TE REALIZONI SIPAS MUNDESIVE QE KENI TE GJITHA IMAGJINATAT GRADUALISHT ,DHE ME PLANIFIKIME KUPTOHET PA PRESIONE NE PARTNERIN E JUAJ.
NATEN E MIRE [/qb]
I them hajdutes bjonde se po na pergjojne, po ajo leshon nje grahme dhe kuptoj se do orgazme perpara se te degjoje ato cfare i them. Keshtu une i meshoj fort "leves se trenit me avull" derisa "treni ndalon ne stacion dhe ben ty-tyy!!", gje qe do te thote se hajdutja bjonde pati orgazmen qe deshte. Sapo i them se po na shikonin kur po e benim, eksitohet prape thithkat i kercejne perpjete nga kemisha e holle dhe thote: Hajde shkojme te shohim se kush eshte ajo femra te dritarja. Une po mendoja te njejten gje, kurioziteti me eksiton pa mase dhe nisemi ne mes te eres dhe shiut per te ndertesa perballe qe te marrim vesh se kush ishte duke na pare me "teleskop". Shiu ia lag bluzen dhe kemishen hajdutes dhe gjoksi me lekuren e bute si kadife i duket pa problem. Mua "leva" me ngrihet prape perpjete dhe te shkalla me vjen t'ia ngop prape po ankthi i gjetjes se asaj tjetres nuk me le. Kush do jete valle? Pse shikonte? Duhet te me kete pare dhe here tjeter? Mos punon per dike qe i intereson se c'bej une?Fillimisht postuar nga Lover Boy:
[qb] Sapo mbarova se lexuari nje e-mail te nje shoqes sime qe ndodhet ne Hollande. Me shkruante per aventurat e saj prej nimfomaneje te thekur me djem te kombesive te ndryshme. pershkrimet e saj ishin aq te gjalla - qe ta dini edhe ju, ajo eshte komplet e cmëndur ne kete drejtim - sa fillova te prekem duke menduar se kur ajo te vije ne Tirane e te takohet me mua, do e bej te levize si mekanizem treni me avull - avulli do ti dale nga veshet sigurisht - aq shume do ia bejme fora te dy bashke. Nderkohe eshte dora ime qe leviz si mekanizem treni. Me pelqen shume dhe me zbavit pa mase mendimi qe kam nje mikeshe si llokum, qe i pelqen jashtezakonisht seksi, ohh! sa i pelqen, dhe qe e ben ndonjehere per qejf edhe me miq e shoke...
...nderkohe qe jam zhveshur dhe vazhdoj ta leviz "mekanizmin e trenit" degjoj nje zhurme si kercitje ne kuzhine. Pa e hequr doren nga "kollodoku" rrembej thiken me doren tjeter (thiken e gjahut e kam te bukur, dhurate nga nje gjahtar kur isha ne Alaske ne gjurme te arinjve) Shoh nje hije, ulem ne gjunje prane deres se kuzhines dhe pres qe "preja" te dale. Sapo i afrohet deres i hidhem. Zhurme, ulerima, perplasje ne toke dhe... "hajdutit" i ka ikur maska nga syte. Floke te gjate te verdhe "derdhen" ne dysheme. Ajo eshte e tmerruar dyfish sepse une jam lakuriq, mbi te dhe me thike ne dore. Po mahnitja ime ia heq friken shpejt. Bukuria e ketij "hajduti" me ka pataksur. Pyetja e pare qe me vjen ne mendje eshte "c'dreq hajduti je ti?" Ajo thote "te lutem, m'fal m'fal, nuk e dija qe ishe ketu, nuk dija fare qe kishte njeri ketu" dhe pastaj pyetja surprize e bere me embelsi pothuaj prej femije: "Kush je ti?" U pame ne sy nje cope here. "Thiken e paske te bukur. Sikur te kisha dhe une nje si kjo" Nuk fola. U terhoqa pak sic isha i ulur mbi te dhe e lashe te ngrinte gjysmen e trupit nga dyshemeja. Fytyra e saj iu afrua me shume thikes qe e mbaja "ne gadishmeri", faqja e saj e lemuar pothuaj e ciku tehun e mprehte "stainless steel" qe shkelqente si pasqyre. "Kollodoku" im kishte qendruar i fryre i eksituar nga aventura me hajdutin dhe po bente figure goxha te mire sepse ajo e pa. "Mos te nderpreva nga ndonje gje?" Fytyra e saj i ishte afruar me shume times aq sa e nuhatja tashme. Mbante nje ere te shkelqyer, jo parfum, era e saj natyrale ishte e shkelqyer, ere kafshe, epshndjellese. Ajo beri te njejten gje, me nuhati, e kishte me te lehte, une isha i teri "nydo". I pelqeu se syte i shkelqyen me shume. I kishte ngjyre jeshilblu zhytës me shkelqim vibrant (zhytja dhe vibrimi ishin gjera qe me ndodhnin mua kur shihja syte e saj). "Do me puthesh apo do rrime akoma keshtu? Apo do me dorezosh ne polici?" ...
..."Apo do perdoresh thiken?" zeri i saj eshte bere po aq "sexy" sa edhe fytyra, buzet, trupi, gjoksi, duart e saj. "Nuk do desha te ta prish lekuren e bukur qe ke" i them. Nuk e zgjas dhe e puth. "Jam shume e veshur per ty keshtu, ti s'ke asgje ne trup" me thote. Ia kepus kopsat e bluzes me thike. Ajo nuk thote asgje. Thika e ftohte i prek lekuren dhe kjo gje e eksiton. Kur dua ti kepus me thike gjoksmbajtesen me ndalon. "Kete duhet te ma heqesh me dhembe" Me shkon mendja mos eshte tip kurthi: une ul thiken, ha nje grusht turive ose ndonje shqelm koqeve dhe kaq e pat kjo pune. Megjithate nuk mund ti them dot jo ketij "hajduti", pastaj nuk besoj se eshte aq e forte sa une, nje grusht prej saj nuk duhet te jete problem, mjafton te ruaj "allatet". Shikoj qe ajo dridhet pak nga eksitimi dhe sigurohem. Ia heq mbajtesen e gjoksit dhe zhytem ne mes te dy "dunave te reres" me te lemuar ne bote...
...duke pompuar ne krevat "hajduten" shikoj nga dritarja qe perjashta eshte erresuar dhe ka filluar nje stuhi e terbuar me ere dhe shi. Me pelqejne shume stuhite me ere dhe shume shi. Bubullimat dhe rrufete perzihen me renkimet e "hajdutes" bjonde poshte meje. Nje rrufe shume e afert ndricon vendin rreth e rrotull nderteses ku jemi ne dhe... c'te shoh? Nuk u besoj me syve: Rrufeja ndricoi nje dritare dhome nga ndertesa perballe dhe brenda saj nje hije me floke te gjate qe u largua me shpejtesi nga nje monokël (teleskop i gjatë) e vendosur ne trikembesh ngjitur me dritaren. Dikush po shikonte! shuajta driten, mora dylbite e mia dhe pashe qe ajo te dritarja para se te ikte, kishte shkruar te avulli i xhamit nje si numer po nuk dallohej mire... [/qb]
Hey Lovey, po nga kishe humbur gjithe keto kohe? Me zor po prisja vazhdimin... Hajt, luji duret, dhe na trego c'behet me pas te dera e apartamentit te "mysterious lady". Une duke pritur po filloj nxemjen.Fillimisht postuar nga Lover Boy:
[qb] Me ne fund jemi perpara deres se apartamentit te femres misterioze... [/qb]
Mund ta leme te lidhemi ne chat yahoo ose msn hotmail dhe te te "ndihmoj" te "nxehesh". Do krijoj nje histori vetem per ty...Fillimisht postuar nga CARRIE:
[qb]Hey Lovey, po nga kishe humbur gjithe keto kohe? Me zor po prisja vazhdimin... Hajt, luji duret, dhe na trego c'behet me pas te dera e apartamentit te "mysterious lady". Une duke pritur po filloj nxemjen.Fillimisht postuar nga Lover Boy:
[qb] Me ne fund jemi perpara deres se apartamentit te femres misterioze... [/qb]
CIAO [/qb]
edhe..si vazhdon?Fillimisht postuar nga Lover Boy: