Re: Imagjinate Seksuale...
...nderkohe qe jam zhveshur dhe vazhdoj ta leviz "mekanizmin e trenit" degjoj nje zhurme si kercitje ne kuzhine. Pa e hequr doren nga "kollodoku" rrembej thiken me doren tjeter (thiken e gjahut e kam te bukur, dhurate nga nje gjahtar kur isha ne Alaske ne gjurme te arinjve) Shoh nje hije, ulem ne gjunje prane deres se kuzhines dhe pres qe "preja" te dale. Sapo i afrohet deres i hidhem. Zhurme, ulerima, perplasje ne toke dhe... "hajdutit" i ka ikur maska nga syte. Floke te gjate te verdhe "derdhen" ne dysheme. Ajo eshte e tmerruar dyfish sepse une jam lakuriq, mbi te dhe me thike ne dore. Po mahnitja ime ia heq friken shpejt. Bukuria e ketij "hajduti" me ka pataksur. Pyetja e pare qe me vjen ne mendje eshte "c'dreq hajduti je ti?" Ajo thote "te lutem, m'fal m'fal, nuk e dija qe ishe ketu, nuk dija fare qe kishte njeri ketu" dhe pastaj pyetja surprize e bere me embelsi pothuaj prej femije: "Kush je ti?" U pame ne sy nje cope here. "Thiken e paske te bukur. Sikur te kisha dhe une nje si kjo" Nuk fola. U terhoqa pak sic isha i ulur mbi te dhe e lashe te ngrinte gjysmen e trupit nga dyshemeja. Fytyra e saj iu afrua me shume thikes qe e mbaja "ne gadishmeri", faqja e saj e lemuar pothuaj e ciku tehun e mprehte "stainless steel" qe shkelqente si pasqyre. "Kollodoku" im kishte qendruar i fryre i eksituar nga aventura me hajdutin dhe po bente figure goxha te mire sepse ajo e pa. "Mos te nderpreva nga ndonje gje?" Fytyra e saj i ishte afruar me shume times aq sa e nuhatja tashme. Mbante nje ere te shkelqyer, jo parfum, era e saj natyrale ishte e shkelqyer, ere kafshe, epshndjellese. Ajo beri te njejten gje, me nuhati, e kishte me te lehte, une isha i teri "nydo". I pelqeu se syte i shkelqyen me shume. I kishte ngjyre jeshilblu zhytës me shkelqim vibrant (zhytja dhe vibrimi ishin gjera qe me ndodhnin mua kur shihja syte e saj). "Do me puthesh apo do rrime akoma keshtu? Apo do me dorezosh ne polici?" ... vijon ne nr. e ardhshem.