edhe une jam per barazine e sekseve, por deri me nje fare limiti, duke menduar edhe limitet e barazise sone natyrale /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Triny:
[qb] Mua vazhdon te me ngacmoje pyetja:
Ku vendoset kufiri? Ku duhet vendosur kufiri? Cfare ben pjese ne miresjellje dhe kush jane rregullat qe vajzat duhet te zbatojne?
p.s. sic e vini re une jam per barazine e sekseve :thumbsup: [/qb]
, por nese me teket mua te pagoj sepse dua ta qeras une kesaj rradhe, dua ta bej! . kurse per ta ndare cmimin me duket kot (kjo besoj mund te jete nje limit), sepse sikur ska kuptim perderisa jemi bashke, o e paguaj une o ti
), ose çunat kur shkojne bejne pazarin per shpine, dhe nuk çojne perhere mamin/babin /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ka shume raste dmth.Shume dakort. Te sheqerosurit me xhentilese me velin vetem me mendim.Fillimisht postuar nga fujiko:
[qb] Nuk eshte se s'vleresoj momente miresjelljeje, thjesht jane me autentike dhe kenaqesi-sjelles kur vijne nga nje mashkull i ashtuquajtur "i vrazhde"...apo nga nje "i hutuar"...apo nga nje "intelektualo-egoist".
Dua te them, nuk me pelqejne meshkujt xhentile per mode, per interes, me sjellin nder mend shprehjen "xhentile" te atij gjinekologut ne nje pjese teatrale. :wave: [/qb]
Ouh, la la. Ne vertet perpiqemi te emancipojme mashkullin shqipetar por jo me hapa gjigandesh!!!Per mendimin tim, nese djemte duan te mesojne mbi miresjelljen dhe edukaten duhet te lexojne ca Oscar Wilde.
Ke pjeserisht te drejte pasi duhet ti kapesh prej veshi te dyja palet dhe ti tregosh se si te sillen.Eshte kaq ironike. Djemte shqiptare duhet te shkojne ne perendim per te filluar te vleresojne vjazat shqiptare dhe gjithçka qe ato bejne per te dashurit e tyre...
Pse keshtu????-Perpiquni te jini ne kohe per t'i ndezur cigaren nje femre sa here ju jepet rasti.
ehhhhhh. Skandalozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Bejini rruge perhere femres, hapini deren, lereni te kaloje para jush sa here jene ne rrugetine te tille, ne nje rruge te ngushte apo para nje dere te hapur, apo ne ashensor edhe pse mund te jeni ju me afer daljes.
Ok, kjo eshte e drejte.Mbajini cantat qe mund te kete, mos e beni ate te duket krah jush me e renduar se ju dhe ju te ecni me duar ne xhepa (edhe duke fershellyer madje apo duke tymosur )
Shume leksione te bukura jepke ti !!!dhe mos me shani per leksionin qe sapo shkrova
Une do propozoja nje zgjidhje te kryqezuar per kete problemNje pyetja do ju beja une!
Cili duhet te jete qendrimi i mashkullit kur nje femer hipen si dhe kur zbret shkallet?!