Re: Hotkobursat
majestic per korçe! une u nisa me ta shkrujt Pm-ne ,po rruges mendova qe ta shkruja ktu ate histori te bekume.....
Zanafilla e hasmerise me T[]! /pf/images/graemlins/laugh.gif
....gjithçka nisi me temen "Takim ne Firenze ne daten 1 Prill".qe ne postimet e para qe kam bere ne ate teme e dija qe çdo gje do ndryshonte me pas.ishin kohe te çuditshme asokohe....fillimet e fejesave virtuale,sherret mes çupave dhe djemve per sho-shoqin,puthjet dhe shkelmat ne çdo vend te mendushem,dhe pse jo dhe deshira per te lene pa gje hiç rivalet /pf/images/graemlins/smile.gif .
une sapo isha njohur me zevzeken, histori kjo e trazuar nga te shame te çdo lloji,me njohje ne chat e me piken maksimale si njohje ne te vertete ne Firenze. gjerat shkonin vaj,me nji llaf ta quajme rrjedhe normale ato gjerat e sipershkruara.papritur hyn ne raportin tone mese miqesor nje fare T[ ] qe me krahemarrje si ne kohet e Oso Kukes na martohet me zevzeken. mire qe e boni ket gafe,po m'ze shok edhe mu, e shkembejme numra telefoni eee,e flasim ne cerre e, etj etj. po Tosi shkret se kish menu kurre qe shoqnia t'gju grate (virtuale). zakonisht te gjujn plaken me ta bo fiskim,po une ket pata e ket mora /pf/images/graemlins/laugh.gif (zevzo je si rrush /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
e qe thoni ju ajo tema per firenzen arriti rreth 20 faqe , 10 nga te cilat me postime dhe replika postimes mes meje dhe tosit.....tosi xheloz e une qe qeshja nen mustaqe /pf/images/graemlins/smile.gif
...e tu takuar ne firenze qe thoni ju....e perfundum te krvati putrakut....jo une me zevzin....une me xingaron.zevzeken e kishim ca milje larg e duhet te kaloshe pengese pas pengese,çorape mas kpuce e prezervative te xingaros te hedhur (te rene padashje nga xhepi qe komenti i xingaros) sa anej knej.
e te ai krevat zevzoja nga ajo largesi qe ishte,arriti te me zhvaste aparatin fotografik e te na felliqte te dyve pa pike turpi.i thashe xingaros qe te merrte pizhama me vete po si hante pyke kaplloqja....e perfunduam ne breke ne krevat. ai krevati i famshem mbi te cilin ka dale edhe Putrak djali.
ja ku e thash mo me n'fund....tashi jam 5 kile me i lehte /pf/images/graemlins/laugh.gif
kjo histori nuk ka baza mbi persona te njohur dhe çdo koinçidence eshte e rastesishme /pf/images/graemlins/laugh.gif
kush kerko te drejta autori te rrije urte se kom fillu me bo stervitje :smash: