Hotkobursat :D

personazh

Valoris scriptorum
Re: Hotkobursat :D

papo....kurjoziteti ka hudh mocen ne pus /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

majo ta shpjegoj lali jot ty...po durim vec /pf/images/graemlins/smile.gif

butterfly

Primus registratum

durimi eshte virtyt, e di, po gjella me kryp, edhe krypa me karar. Sa te duroj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

majo....sa te te shtyj tek lista e miqve pa ta shofesh....se jo per gje po s'te kisha fut akoma /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

majestic per korçe! une u nisa me ta shkrujt Pm-ne ,po rruges mendova qe ta shkruja ktu ate histori te bekume.....

Zanafilla e hasmerise me T[]! /pf/images/graemlins/laugh.gif

....gjithçka nisi me temen "Takim ne Firenze ne daten 1 Prill".qe ne postimet e para qe kam bere ne ate teme e dija qe çdo gje do ndryshonte me pas.ishin kohe te çuditshme asokohe....fillimet e fejesave virtuale,sherret mes çupave dhe djemve per sho-shoqin,puthjet dhe shkelmat ne çdo vend te mendushem,dhe pse jo dhe deshira per te lene pa gje hiç rivalet /pf/images/graemlins/smile.gif .
une sapo isha njohur me zevzeken, histori kjo e trazuar nga te shame te çdo lloji,me njohje ne chat e me piken maksimale si njohje ne te vertete ne Firenze. gjerat shkonin vaj,me nji llaf ta quajme rrjedhe normale ato gjerat e sipershkruara.papritur hyn ne raportin tone mese miqesor nje fare T[ ] qe me krahemarrje si ne kohet e Oso Kukes na martohet me zevzeken. mire qe e boni ket gafe,po m'ze shok edhe mu, e shkembejme numra telefoni eee,e flasim ne cerre e, etj etj. po Tosi shkret se kish menu kurre qe shoqnia t'gju grate (virtuale). zakonisht te gjujn plaken me ta bo fiskim,po une ket pata e ket mora /pf/images/graemlins/laugh.gif (zevzo je si rrush /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
e qe thoni ju ajo tema per firenzen arriti rreth 20 faqe , 10 nga te cilat me postime dhe replika postimes mes meje dhe tosit.....tosi xheloz e une qe qeshja nen mustaqe /pf/images/graemlins/smile.gif

...e tu takuar ne firenze qe thoni ju....e perfundum te krvati putrakut....jo une me zevzin....une me xingaron.zevzeken e kishim ca milje larg e duhet te kaloshe pengese pas pengese,çorape mas kpuce e prezervative te xingaros te hedhur (te rene padashje nga xhepi qe komenti i xingaros) sa anej knej.
e te ai krevat zevzoja nga ajo largesi qe ishte,arriti te me zhvaste aparatin fotografik e te na felliqte te dyve pa pike turpi.i thashe xingaros qe te merrte pizhama me vete po si hante pyke kaplloqja....e perfunduam ne breke ne krevat. ai krevati i famshem mbi te cilin ka dale edhe Putrak djali.
ja ku e thash mo me n'fund....tashi jam 5 kile me i lehte /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo histori nuk ka baza mbi persona te njohur dhe çdo koinçidence eshte e rastesishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

kush kerko te drejta autori te rrije urte se kom fillu me bo stervitje :smash:

butterfly

Primus registratum

Tani u bere burre edhe e tregove ne shesh te te gjitheve. Po qe te humbesh edhe pese kile te tjera qiti ato fotografite t'i shofim /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

jona20

big bum bam...

Nazhi e mrekullueshme kjo histori,e kam cuar shpesh here ne mendje por tani nga keto qe lexova me dukej se po shikoja film.
E ke shpjeguar e shtjelluar me te vertete bukur,komplimenti! /pf/images/graemlins/smile.gif

Duhet te kesh parasysh qe jane icik fjale te medhaja keto te thena nga une,ti e di une vec me shajt di /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

kush kerko te drejta autori te rrije urte se kom fillu me bo stervitje :smash: :smash:

Nazho e din codicin 1234567 te te drejtave te njeriut? :eek: :rolleyes: :eek:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mire qe s'paskam ardhur une, se kushedi ne cilen gabbia do kishe perfunduar /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Tani u bere burre edhe e tregove ne shesh te te gjitheve. Po qe te humbesh edhe pese kile te tjera qiti ato fotografite t'i shofim /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
jastic...fotoja eshte gjo me spec shume...une mezi hudha ket gjo ne leter,biles ka kalu goxha kohe nga ndodhia ne fjale...kshuqe fotoja (ajo foto!!!) do shume qe te dali /pf/images/graemlins/laugh.gif .

zevzeke...edhe ti je dobsu 5 kile nga ato komplimenta qe ke bo,ta besoj lali jot...
(je si rrush prap)

papi....ato artikujt une i stampoj ke çorapet me lujt futboll qafsha t'gjithe (kalamojt e lagjes)...une s'po kom frike nga xingoja dhe zevzja qe me tu vone ta bojn mikrobin ne stomak ne forme dollapi /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Per te miren tende e kam une qe te clirohesh, edhe te lehtesohesh. Te jete per mua kurre mos e trego foton, do ma tregoje zevzekja mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

majestic a te keqen une ty...po une e zevzoja u dobsum nga 5 kile.tashi duhet me u shnosh prap, e me u ri-dobsu.a m'kupto eri çupeeee ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]majestic a te keqen une ty...po une e zevzoja u dobsum nga 5 kile.tashi duhet me u shnosh prap, e me u ri-dobsu.a m'kupto eri çupeeee ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e re se vleresohet eleganca... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]65 qillo une
50 qillo zevzoja

po tani çdo me thuaç? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E prit ce tani ndryshon teoria: Nxire foton te them te clirohesh ne kuptimin te qetesohesh, edhe te te zere vend ushqimi. Se kshu nga mundimi po firaksni ju... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ndaje hallin me te tjere, degjome mua /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nazho po ti mire qe je il pricipe del grupo , por edhe Herkules nuk e dijsha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'duhet kerkuar me ndonje truproje per kete grup te famshem!

personazh

Valoris scriptorum

majesticu majesticu.po une s'kam siklet a ta lumsha...barku plot,vesh njesh e floket me xhel. /pf/images/graemlins/smile.gif
prit ere prit t'thash...puna fotove eshte si ligj per ndrrim kushtetute...duhet me kalu neper shume dur e te arrije te dali n'drite /pf/images/graemlins/laugh.gif

papo dhuna nuk bo pjese ne qenien time.pse do me m'herkulos me zorr ?

Diavolessa

Valoris scriptorum

papo dhuna nuk bo pjese ne qenien time.pse do me m'herkulos me zorr ?

Po xemel u bene tre ore duke herkulos tre lavartice rroba, tash dikush duhet edhe me ne ndihmu. /pf/images/graemlins/smile.gif

Una brava ragaza dolce e cosi indifesa! :confused:

Vieni chi! O mio bel principe! I pani da stirare ti aspetano a braccia apperte /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

hudhe gershetin oj ti e herkulosjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tu donna vai a lavare i piatti! /pf/images/graemlins/tongue.gif