Hotkobursat :D

Albanian_Hottie

Primus registratum
Re: Hotkobursat :D

Fillimisht postuar nga T[]:
[qb]mu ca me ke ble /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i pako me "doreza" se e shof qe paske nevoj....ehehehehe. /pf/images/graemlins/tongue.gif
A ka dhurat me te bukur se kjo?

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Ne se eshte shok , s'duhet blere asgje personale, por dicka e bukur qe mund ti hyj ne pune.
Nje stilograf floriri ose sermi.
Ne se eshte pak me shume personale /pf/images/graemlins/wink.gif Nje pale boxer e nje kollare kemishe jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di qe e ke mire ti..lol. Po i blej i pal rrobebanjo..nga ato qe i vishnin nje here e nje kohe njit mas prapanices.. Ahahahahah.

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Eh i ziu, ce paska gjetur. Keshtu eshte kur hyn ne goje te Nazhit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o po hyne sdel mo..nazho sa i mir qe je amon. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

duret akull,majat e veshve djegin,maja hundes nuk ndihet hiç e maj prapanicen shtrengut gjithe rruges....sa ftofet mi mami!!!

çao rubsat /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

U me rafte pika mua per ty. /pf/images/graemlins/frown.gif
Ec se kam ndez zjarrin nen oxhak, po deshe pjekim ene geshtenja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Moon , me mire nje dolce, pas buke /pf/images/graemlins/wink.gif

Se me u pran oxhakut deri sa te pjeken geshtenjat, s'ju pritet nazhukut ene putrakut /pf/images/graemlins/smile.gif

torta.jpg

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]duret akull,majat e veshve djegin,maja hundes nuk ndihet hiç e maj prapanicen shtrengut gjithe rruges....sa ftofet mi mami!!!

çao rubsat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
oj none edhe une thava fare,apo s'kam nje ftofet une /pf/images/graemlins/frown.gif jam meshtjell sot nazho se ke idene edhe me golf edhe me shall s'po jap dum mo :eek:
ktu te ne ka edhe ere nga deti,me ngatrrohen rruges floket e kam fryk na i dite se mos rrezohem e ngatrrohem me kembet e mija :rolleyes:

ciao grupi.
nje pershendetje te gjithve /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb]U me rafte pika mua per ty. /pf/images/graemlins/frown.gif
Ec se kam ndez zjarrin nen oxhak, po deshe pjekim ene geshtenja. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
y sa qef! une jom i ndjeshem ndaj temperaturave pa...vishem trashe kur osht ftofet,dhe hollshem fare kur osht nxefet /pf/images/graemlins/laugh.gif ....moono hudhi ca dru zjarrit amon /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

she she nazhukuuuuuu /pf/images/graemlins/wink.gif te zuni tartakuti ty re qe po dashke dru me u nrof /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Dru e ca druni don Nazhuku /pf/images/graemlins/wink.gif

Mo na e shani se e kena per merak /pf/images/graemlins/tongue.gif

moonlight

Primus registratum

Shih c'i punojne! Cuni po merdhif nga koka te komet, kto thojne se po don me ngrof vec meleqet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje, zevzeke ene paperina. /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

sa t'mira kto druvarkat qe dun me m'dhon dru /pf/images/graemlins/laugh.gif ....
....a sa ju du un juve moj aman!!!

personazh

Valoris scriptorum

[qb]Shih c'i punojne! Cuni po merdhif nga koka te komet, kto thojne se po don me ngrof vec meleqet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje, zevzeke ene paperina. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
amon se m'keni rrethu tu m'dhon dru mo /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Mos u sakellde shume se te japim dru tamom pasanej. :smash:

...rri se s'ma bon zemra, qe t'hongert nji gjo e mire bashke me torten e papit ishalla! /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb]Ene Tea, se me trulloset. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rrofsh e qofsh moono /pf/images/graemlins/smile.gif
... se asnjoni tek kjo tem nuk mori munimin me pershnet sidomos njona :mad: grrrrrrrrr

Diavolessa

Valoris scriptorum

se asnjoni tek kjo tem nuk mori munimin me pershnet sidomos njona

Te puth ke syni moj shpirt. /pf/images/graemlins/wink.gif Te mungovi pershendetja ime /pf/images/graemlins/frown.gif E une qe po merakosesha te te pergatisja darken /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps: Mire se erdhe Moon /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

Ua ua ua, ca bohet ketu more? Qe ftofet ftofet eshte, ate mbajeni. Edhe ai oxhaku me geshtenjat sec me kujton stofen me dru ne shqiperi kur nuk kishim drita. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nazhi vishu katran se u plevitose /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

mirdita grupi.
s'kam me thon na i gjo te re.hyna sa me ju pershendet te gjithve!