Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb]Ne dicka, se po i nxjerr prrc perrc lol si me qen me djarre.
Porosite per grupin:
Moonlight, te pershndes i her se je bo per mall. Ne e dyta ca me kan thon mu, qe ke kap njonin ti. Po e ke kap keq me kan thon. Se di a o e vertete apo jo, po shpejt
Papit, eh mi goce te kam xhan. Goc e mire je, ta haj dreqi po spo te gjej qe spo te gjej naj nje te hajrit. Pranej sygjeroj te aplikosh ne gazeten intervista. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ejvalla, ne per ju mendojme.
Majestic. Po ti thuj mireseugjeta njehere. E po kjo pune kshu. Direkt e ne thela.
JOna & T[], e ne ju cift simpatik jeni desha me thon HOT mo..se simpatik na morin per ato grupin kundershtar "sumpatiksat"; po spo dukeni hic mo vlla. Aha, dicka ka ne horizont /pf/images/graemlins/wink.gif Tregoni shpejt ktu.Mos ta ka dredh mi jona????

AMon me falni per gabimin e meparshem.
Putraku morracaku, hajt po te pershndes ne ty mo se je i vogel jo per gjo. Kujdes kur fluturon. /pf/images/graemlins/smile.gif
Se fundi, per nje antar qe so bo gjall ktu ne ket grup ka qekur ne qe e kena pas roje ke dera kohe me pare. Po, e kam fjalen per xingaron. Eshte zhdukur i shkreti nuk e gjejm dot. E dyta, here qe na ndodh. Them mos ka qen ngaqe ndrrum shpine, dhe se di ket shpine e re. Kam hall ka njel jetim i shkreti. Nese, te mobilohen forcat punetore/detektive ( ne ket rast abstracti )per ta gjetur. Mgjth. hajt mo, tani qe po menohem per here te dyte, them ce do amon vetem me flejt gjum e me pa tv eshte...eheheeh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt naten e mire, e mir u gdhifshi
ene ju uroj THANXGIVING.
*Po pate pas durim me lexu kaq shume i/e fort je vallaj ..ahahahah.[/qb]