Homoseksualizmi, Ndjesi Fizike apo Ndikim Shoqeror

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Homoseksualizmi, Ndjesi Fizike apo Ndikim Shoq

salvatore kam 1 vit rresht qe e lexoj ne sh tema kete fiximin tend per grate e martuara dhe akoma s'po bej dot lidhjen mes ketij fiximit tend dhe homoseksualitetit /pf/images/graemlins/shrug.gif

Dolores

Primus registratum

this is sick.......................kush i le kta te semuret ktu te derdellisin

olololol

Primus registratum

PO kot mer e ka "Endrra Kur s'ka Drita" /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt se do mesohen dhe Albot me kete gje tashme .
Do kete dhe homo dhe lesb dhe SI NE.

Blendi

Primus registratum

Salvatore thote:
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk eshte se i urrej vetem se nuk i pranon feja ime. por i urrej se eshte jashte natyres sime...

[/ QUOTE ]

--

ketu siper ke thene se i urren, dy postime me poshte thua qe "nuk i urren".
Vendos me pare me veten tende se cfare ndjen, pastaj eja te diskutosh me ne.

cufi_bardhit

Primus registratum

Ok. Arcobaleno. meqe dole vullnetar po e lidh me ty kete gje meqe nuk e ke shume problem se je cun i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ather ti thuaj qe ajo eshte nje ndjenje qe ti je gay. une them te njejten gje qe ndiej per grate e martuara, aty e ndiej kenaqesine ne sex.
Ti thuaj qe ke jeten tende dhe mund te besh c'te duash nq se nje mashkull tjeter don si ty. dhe une keshtu mendoj qe kam te drejt te bej cte dua me grat e martuara nq se ato kan qejf te bejne te njejten gje me mua.
Nje pyetje per ty e per ata qe mendojne se jemi te lire te bejme c'te duam. Po nq se ti arco duke u kthyer nga shkolla ndonje dite te bukur me gjen mua tek shpija jote ne vend te babait tend tek dhoma e gjumit te prinderve te tu duke e shkund krevatin si do te vinte? Pasiqe mund te beje vaki qe mami jot ka qejf me shku me mua ne shtrat. Ti si do ndiheshe? Keshtu eshte edhe puna e gayve. Qe demtojne shoqerine prishin zemrat familjeve te tyre, dhe kjo nuk eshte gje e pasherueshme. Shume veta kan hequr dore.
e di qe do thuash qe mentaliteti shqiptar vetem e urren kete gje. Edhe une te njejten pergjigje do te jap qe mentaliteti shqiptar nuk e lejon mamken pe korce te beje BANG BANG me cufin e bardhit qe i ka fiksim fare mamat. SMU@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@KKKKKKK.
Shpresoj te me kuptoni qe ky eshte vetem nje shembull se une nuk shkoj me grat e martume se kam te dashuren time 18 vjec qe mi ploteson te gjitha

Blendi

Primus registratum

Meqene se erdhe tek seksi si i bohet hallit qe une kam qejf grate e martume?? pytje per Blendin kjo. Ti lym mos u pergjigj.

[/ QUOTE ]

Shembulli qe sjell ti eshte komplet i bastarduar. Kur ti shkon me gra te martuara je duke i ra ne qafe atij bashkshortit dhe atyre femijeve - kurse homoseksualet ty as nuk te afrohen, as nuk te futen ne krevat... Si qenka njesoj puna e lirive? ia fut kot fare.

Vallaj plako, une nuk e di ku qendron halli qe ty te pelqejne grate e martume. Kjo eshte preferenca jote, zgjedhjen gjeja po ti vete. Vijme prap tek ajo qe te thash me larte, "secili le te beje sipas mendjes se vete". Une te keshilloj vetem te ruhesh mire nga ndonje bashkshort i xhelozuar.

Liria jote mbaron atje ku fillon liria e tjetrit.

VoGeLuShI

Primus registratum

cuf mjaft shkrojte budalliqe se s'je i vogel

mundohu ta vesh ne pune trurin dhe llogjiken pastaj hajde diskuto

ALTIN

Primus registratum

Kjo eshte bisede me duket pa fund me sa shikoj.
Nje keshille kisha per ju qe mos komentoni mendimin e tjetrit dhe cdo gje shkon mire. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Jepni pyetje vetem temes per cfar behet fjale. /pf/images/graemlins/wave.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Blendo nuk eshte shembull i bastarduar por ndjenje sic kane edhe homot. edhe une kam ndjenje per grate e martuara jepini ju zgjidhje kam te drejte te shkoj me ato qe kane qejf vet te vine me mua? Ne fund te fundit vet kan qejf. Sa per burrat e tyre qe thuaj ti skan pune me mua ata se vet vine grate.

cufi_bardhit

Primus registratum

Po pse mer Blend mendon se i bie ne qafe bashkshortit dhe kalamajve? Ne fund te fundit femra eshte e lire te beje sex me ke te doje. As ligji nuk e denon nq se e ben nje gje te tille. A po flasim per demokraci? Dua te drejtat e mia.

P.S/ kush njef ndonje mami qe i ka qejf djemt e rinj te me lajmeroje ne PM. Jam 21 vjec 1.90 i gjate brun. nr i komes 45.

ALTIN

Primus registratum

Salvatore je jashte teme fare po flet si kodra mbas bregu lale /pf/images/graemlins/eek.gif

Por do te vije mire ty sikur gruaja jote ta dridhte me nje tjeter /pf/images/graemlins/eek.gif kjo eshte demokracia jote /pf/images/graemlins/eek.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

ishte ironi ajo qe thash une o Altin. Hapi icik me shume syte. se kaq sa i ke hap ske kuptu gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Ironi ne nje bisede sme duket normale nejse /pf/images/graemlins/wave.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

P.S/ kush njef ndonje mami qe i ka qejf djemt e rinj te me lajmeroje ne PM. Jam 21 vjec 1.90 i gjate brun. nr i komes 45.

[/ QUOTE ]

cuf kam gjyshen 73 vjece 1.53 e gjate, e thinjur nr e kembes nuk ja di

nqse te intereson te jap ne e saj te cel

i ben nder te shkretes se ka 10 vjet pa burre

cufi_bardhit

Primus registratum

Ne pm te lutem nr e tel.
Ty mund te te duket gje e shpifur te besh BANG BANG me nje grua 73 vjece mua me pelqen. Ashtu sic edhe mua me duket e shpifur kur shkojne bashk 2 burra dhe ty te pelqen. Keshtu mendoj se u sqaruam. Ti me respekto mua une te respektoj ty. Sa per thinjat mos u bej merak se njof nje parukiere qe ja bo floket si gardeline nje pjes te zeze e nje pjese te kuqe.

P.S/ Arco sidoqoft mendoj se me e bukur do jet gjyshja jote sesa ai tipi qe pash tek wikipedia qe u martua 60 vjec me nje burre tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

Salvatore thote:
Nuk eshte se i urrej vetem se nuk i pranon feja ime. por i urrej se eshte jashte natyres sime...

[/ QUOTE ]

--

ketu siper ke thene se i urren, dy postime me poshte thua qe "nuk i urren".
Vendos me pare me veten tende se cfare ndjen, pastaj eja te diskutosh me ne.

[/ QUOTE ]

Po leje tjetrin t'gjej veten i here!! Mos e ngut me gjona qe akoma nuk i ka gjet drejtim vet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mono

Forumium praecox

A u zgjidh ky problem mer!

Si femije do donit te rriteshit nga prinder Homoseksual apo nga Prinder Heterogjen njehere!?

Moralisht nuk mund te kapesh asgjekundi me Homoseksualizmin. Argumenti i Cufit eshte mbi baza morale. Cuf (Salvatore), shoqeria sot e ka ndryshuar konceptin e te mires dhe te keqes. Ne fund te fundit nuk ka nje vije te drejte qe ndan te miren dhe te keqen.

Perderisa norma morale ka ndryshuar, ngelet qe te mbajme pozicionet tona pa cenuar ato te te tjereve. Dhe shpeshhere me shume cenohen ata qe shprehen kundra Homoseksualizmit se ata qe (shpeshhere dhe hipokrizisht) shprehen pro tij.

Une jam Kundra! E shoh si crregullim shoqeror, si deshtim personal, dhe si paaftesi! Nese ti do te jesh Homoseksual, ke te drejten tende! Une do vazhdoj te te flas, te te rrespektoj si qenie njerezore. Mos ma gjyko mendimin ama! (Edhe mjaft me fjalen Homofobi se eshte vetem nje menyre e ulet per te te dhunuar ne Mendimin!{Po guxove te thuash qe je kundra Homoseksualeve, do te thote qe je pak homoseksual. te te djege dy here! Losers!})

VoGeLuShI

Primus registratum

e kush je ti per te gjykuar dike si te papafte apo si njeri te deshtuar duke u nisur nga orientimi apo preferencat seksuale???

pse i deshtuar???

ku qendron deshitmi dhe paaftesia???

Mono

Forumium praecox

Une jam cdokush dhe askush Angelo! Ky eshte mendimi im, sic ti ke nje mendim tjeter nga une!
I deshtuar sepse natyra ime njerezore ka si nocion vazhdimesine e cila nuk garantohet nga nje grup homoseksual! Kjo e pare ne konceptin e gjeresise shoqerore pjese e te ciles jam dhe une.

I deshtuar sepse jeni te paafte ti qendroni deri ne fund nje lidhje mashkull femer, dhe kerkoni stereotipin fallco ne nje lidhje jo normale.
I deshtuar sepse nuk do kesh kurre nje familje sic cdo qenie njerezore do donte te kishte, dhe po te duash vazhdoj dhe me tej!
Jam i mendimit se Homoseksualizmi me shume se nje dukuri fizike eshte nje varesi shoqerore!

E megjithate po ta them dhe njehere, ti ke te drejten tende te jesh ashtu si do. Mos kerko te me imponosh ama qe te jem ne nje mendim me ty!

Qerratai

Primus registratum

Phaedrus, ti me siguri harron qe ne epoken ne te cilen ke "jetuar", homoseksualizmi ka qene lluks apo leit motiv, ka qene dicka normale, per Sokratin, Platonin, Aristotelin dhe ty vete. Megjithate une jam dakord me ato qe shkruan, gjithmone duke patur parasysh vetem konceptet qe shpreh ( pra duke marre per baze PREOKUPIMIN dhe duke bere sikur nuk di se c'ndodh ne realitet ). Kjo sepse po ta ballafaqoj me realitetin e gjerave, del qe preokupimet e tua ( vazhdimi i rraces psh ) jane inekzistente... mjafton nje gjel per 100 pula ( po e ekstremizoj ). Ne te vertete, ne bote, shume pak njerez jane homoseksuale te mirefillte, te bindur per kete. Shumica jane HETERO kshq vazhdimesia e rraces nuk eshte aspak ne rrezik. Familje Phaedrus, mund te quhet edhe ajo ne te cilen ke lindur, pra na doli qe edhe homoseksualet mund te kene familje. Sa njerez hetero, karrieriste dhe "social climbers" zgjedhin qe te mos bejne femije ? Me mijera, me shume nga c'jane tere homoseksualet te marre sebashku... c'mendim ke ti per keta njerez ?

Mund te japesh nje shpjegim mbi kete fjaline tende : Jam i mendimit se Homoseksualizmi me shume se nje dukuri fizike eshte nje varesi shoqerore! ?