Homoseksualizmi, Ndjesi Fizike apo Ndikim Shoqeror

S

Scorpion

Guest
Re: Homoseksualizmi, Ndjesi Fizike apo Ndikim Shoq

Po mer Arco, une dua te bej dhe seks me 16 vjeçare, po ashtu dhe me 40 vjeçare. Normale te duket kjo ty? Do e pranonte shoqeria kete? Neser pasneser une shkoj 50 vjeç e sme pelqen plaka qe kam ne krahe, me pelqen nje 15-vjecare e njome. Sipas teje te shfryhem une, te bej cte dua, perderisa une skam njolle ne biografi dhe shoqeri, kam qene me i ndershmi ne tere komunen, si cenoj lirine kujt.
Arco veten te realizuar nuk e ndjej te nje femer ose dhe duke bere seks me te. E plotesoj veten dhe e realizoj duke kaluar faza dhe eksperienca te ndryshme te jetes dhe duke pare e duke zgjedhur gjerat me te mira e me te mundshme natyrale, pa u ndikuar nga njeri ose pa qene nevoja me i gjyku. Une nuk te vleresoj per shijet seksuale, ta kam shkruajtur disa here, te vleresoj per gjera te tjera, qofsh dhe me i mire, nuk mohoj vlerat e tua si njeri, si i sinqerte apo i dobishem ne shoqeri. Thjesht nuk mund te pranoj parimet e tjera mbi familjen, kaq. Ti dhe mund te lidhesh me femer, e besoj se je aq i afte sa te dashurosh dhe femra e te krijosh familje, se mesa shoh femrat perkrahin keto gjera.

cufi_bardhit

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ti cuf s'ke then gje hic pervec disa fluturimeve delirike, disa gjerave pa sens dhe pa lidhje llogjike me temen qe po diskutohet

je komplet out

[/ QUOTE ]
po ti thuaj jam i lire te bej c'te dua. edhe une them jam i lire te bej sex me mamin tend, nqs ajo do. Ti thuaj provojeni per kureshtje se do u pelqeje, une te them vrit veten per kureshtje se do te pelqeje. C'te keqe ka ketu tani ?

cufi_bardhit

Primus registratum

Ti nuk do te kuptosh.
Fakti qe ti je i lire te besh c'te duash nuk do te thote qe ke bere zgjedhjen e duhur. Dhe fakti qe njerezit kane kureshtje nuk do te thote qe duhet ta provojne ate te zezakut sic e ke provuar ti ne disko kur ishe i dehur qe e ke thene dhe vete. A han shqip ti?

VoGeLuShI

Primus registratum

ajo pika e katert nuk ishte ftese ose nxitje per zbulim te vetes apo te horizonteve te reja ne fushen e seksit por thjesht doja te te beja te kuptoje se homoseksualiteti nuk eshte zanat qe te mesohet (sepse ti ashtu je shprehur) eshte thjesht nje orientim ndryshe nga ai i joti, ti e ndjen veten te realizuar prane nje femre dikush tjeter prane nje mashkulli, ku qendron problemi ketu???

eshte injorance te vleresosh nje njeri duke u nisur nga shijet seksuale. (pike)

[/ QUOTE ]

ha shqip ti mo???

nqse je kurioz provoje c'te te them une

pastaj mos fol per liri ti se me duket se nuk e kuptoke si koncept "liria jote cif mbaron atje ku fillon liria ime"

H

harap

Guest

kurioz te behesh si ty ?
larg qofte.
Ajo eshte semudje e ti je i semure.

ALTIN

Primus registratum
Re: Homoseksualizmi, Semundje Psiqike (mendore)

Homoseksualizmi, Semundje Psiqike (mendore) /pf/images/graemlins/booki.gif

rodman1.jpg

/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

ODISEA

Primus registratum

Nuk di se cfare te citoj me pare ne kete teme, sepse paska hecur goxha...
Do beja vetem nje pyetje(per te gjithe kjo)
CFARE DO TE THOTE "NORMALE" ???
Gjithkush e kupton kete fjale sipas cakut te vet...
Liria eshte liri dhe caqet e saj i vendos gjithkush vete...
Boll e perdoret fjalen homoseksual si te ishte damke...
Gjithkush eshte i lire te shkoje me ke te doje e si/nga te doje...
Deri tani kjo teme ka ecur pa bastardime... per t'u pergezuar nje gje e tille, se nuk e hasim shpesh neper tema te tilla "delicate"...
/pf/images/graemlins/cool.gif

ODISEA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

Vetem nje shprehje do te te thoja Altin...
Bukuria jote, serviret nga syte e mij...
Gjithkush eshte i/e bukur per dike...
/pf/images/graemlins/shrug.gif

ALTIN

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Vetem nje shprehje do te te thoja Altin...
Bukuria jote, serviret nga syte e mij...
Gjithkush eshte i/e bukur per dike...
/pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

ILIA ajo foto nuk eshte vene per te treguar se eshte i shemtuar apo i bukur personi se mund te ishte dhe nje king ne foto.Ajo eshte vene per te pare nje homo.Sa per ide ai eshte Denis Rodman ish lojtar i NBA si lojtar ka qene shum i mire.Per sa i perket homoseksualeve mua sme pelqejne fare /pf/images/graemlins/wave.gif

Dotesa

Primus registratum

o rob se mos ngaterroni trasvestitet me homoseksualet...jo per gje por jane dy gjera komplet komplet te ndryshme.

ALTIN

Primus registratum

Ti lart jep me shume argumenta cfar ndryshimesh ka midis trasvestiteve me homoseksualeve /pf/images/graemlins/booki.gif

Dotesa

Primus registratum

e para kam emer e jo ti lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

e dyta skam shume nerva e kohe me mbajt leksione. por trasvestitet jane njerez qe nuk pranojne seksualitetin e tyre...dhe mjeksia i quan patologjik(vec nese ka dale noj studim i koheve te funidt e kane ndryshuar emerim). ndersa homoseksualet e pranojne seksin e tyre, thjesht nuk arrijne te ndjejne kenaqesi seksuale(kryesisht) me nje femer.

ALTIN

Primus registratum

LILY GIRL nje m.. jane te dy po he /pf/images/graemlins/wave.gif

Dotesa

Primus registratum

[/ QUOTE ]

e ke gabim... edhe ne rast se ti i perkrah lidhjet e tyre ske pse shprehesh ashu.
Une personalisht jam kunder martesa Gay, por jo kunder nje ligji qe i tutelon bashkjetesat e tyre. Jam kundra sepse familja jep gjenerim ndersa ata nuk e bejne nje gje te tille. Aq me teper idene e adoptimit...sjam dakort!
Por asnje nga keto arsye me pengon qe une ti respektoj keta persona...madje me vjen keq qe persekutohen ne kete menyre( me ofendime banale). Jane njerez ne fund te fundit!
altin /pf/images/graemlins/wave.gif

i_own_u

Primus registratum

d.m.th Denis Rodman esht vesh travestit... e per ty ai esht Homoseksual...?

Rodman... vazhdon akoma te flej me 5 figa n'krevat mor çun

ados

Primus registratum

Gay-et duhet te kene ta gjitha te drejtat ashtu sic i kemi edhe ne Straight-tet..Ne martese, familje apo edhe adoptim..
Nqs ne duam me te vertete ti ndihmojme atehere merrni pjese ne hallet apo dhimbjet qe ata kalojne. Flas per ne Shqiperi.--Nga ana ime personale,shumica e miqve te mi jane gay dhe i perkrah gjithmone, megjithese ketu ku jam, do te ishte lemeri te thuhet se homoseksualizmi eshte semundje psiqike. Nuk e di kush e ka hapur kete teme me kete Titull, por eshte shume persekutive dhe per mendimin tim duhet ndryshuar..

ALTIN

Primus registratum
Re: Homoseksualizmi, Semundje Psiqike (mendore) *DELETED*

Shkrimi u fshi nga ALTIN *1A*

ALTIN

Primus registratum

[/ QUOTE ]

e ke gabim... edhe ne rast se ti i perkrah lidhjet e tyre ske pse shprehesh ashu.
Une personalisht jam kunder martesa Gay, por jo kunder nje ligji qe i tutelon bashkjetesat e tyre. Jam kundra sepse familja jep gjenerim ndersa ata nuk e bejne nje gje te tille. Aq me teper idene e adoptimit...sjam dakort!
Por asnje nga keto arsye me pengon qe une ti respektoj keta persona...madje me vjen keq qe persekutohen ne kete menyre( me ofendime banale). Jane njerez ne fund te fundit!
altin /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Ne rradhe te pare un nuk i perkrah lidhjet e tyre se na bere lemsh /pf/images/graemlins/smash.gif

Jane "njerez" por me sa shikoj ne Shqiperi nuk jane "njerez" normal nga ana mendore.
Sna pysin ne se cdo bejne normale... cdo njeri ka mendjen e vet, por ne japim mendimet tona ashtu si e mendojme ti vije mire apo keq. /pf/images/graemlins/wave.gif

ALTIN

Primus registratum

d.m.th Denis Rodman esht vesh travestit... e per ty ai esht Homoseksual...?

Rodman... vazhdon akoma te flej me 5 figa n'krevat mor çun

[/ QUOTE ]

Denis Rodman eshte Homoseksual more cun se eshte martuar me burre /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Per sa i perket 5 figa n,krevat un se kam pare se nuk i mbaj pishtarin. /pf/images/graemlins/devil.gif