Hebrenjte dhe Adolf Htiler.

Kondrapedali

Kondrapedali
por me fal sipas kesaj ne duhet te vrasim femijet e vrasesve sepse babai apo gjyshi ka qene vrases? Po kjo ska kuptim.

Sigurisht që ka, tek ne ky fenomen quhet Kanun.

Hitleri i urrente hebrenjte sepse u rrit ne nje jete ku ambjenti ia detyronte. Thuhet(nese e studjon figuren e Hitlerit) se ADN e Hitlerit gjendet vetem ne vendet e Afrikes Medhetare,Libi dhe Algjeri ose ne Siri dhe Palestine. Pra thuhet se ka mundesi te kete pasur origjine hebro-austriake. Nuk e di se sa e vertete eshte por ne ineternet e kam lexuar

Për më tepër, e ëma e Hitlerit ka qenë bija bastarde e padronit çifut të gjyshes së tij. Pra jo vetëm ka gjak çifut por, prezenca e këtij gjaku në venat e tij i rriti urrejtjen ndaj çifutëve. Dhe kjo prezencë gjaku çifut shpjegon disi egërsinë e tij në metodat e përdorura ndaj çifutëve.

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Sigurisht që ka, tek ne ky fenomen quhet Kanun.

Për më tepër, e ëma e Hitlerit ka qenë bija bastarde e padronit çifut të gjyshes së tij. Pra jo vetëm ka gjak çifut por, prezenca e këtij gjaku në venat e tij i rriti urrejtjen ndaj çifutëve. Dhe kjo prezencë gjaku çifut shpjegon disi egërsinë e tij në metodat e përdorura ndaj çifutëve.
Po ikni mbushin sepse Hitleri ishte kokrra e malokut dhe malsorit dhe cifutet nuk e duronin dot te ftohtin.
Euuuuu cme duhet qe flas me mashtruesa.

Sonia007

Papirus rex
Për më tepër, e ëma e Hitlerit ka qenë bija bastarde e padronit çifut të gjyshes së tij. Pra jo vetëm ka gjak çifut por, prezenca e këtij gjaku në venat e tij i rriti urrejtjen ndaj çifutëve. Dhe kjo prezencë gjaku çifut shpjegon disi egërsinë e tij në metodat e përdorura ndaj çifutëve.[/quote]
Faleminderit!

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Faleminderit![/quote]
Genjehster.
Po me provokoni.
I urrej hebrenjte ashtu si hitleri.

Kondrapedali

Kondrapedali
Atëherë edhe ti mund të kesh gjak hebre ....

Iliro Dardan (pse duhet të mbash 2 emra të barazvlefshëm?), sa kam shkruar më lart është e vërtetë e verifikuar tek regjistrat e gjendjes civile të Austrisë.

Iliro Dardan

Valoris scriptorum

Iliro Dardan (pse duhet të mbash 2 emra të barazvlefshëm?), sa kam shkruar më lart është e vërtetë e verifikuar tek regjistrat e gjendjes civile të Austrisë.
O zoteri une kam xhaxhain tim pedagog ne universitetin e albanologjise ne Tirane dhe kam kusheririn e babit pedagog po ne kete universitet.
Une besoj historianet dhe jo nje njeri qe vetem te acaron.

Iliro Dardan

Valoris scriptorum

Une gjak hebre???
Aman o kontrapedal cfare jane keto fjale mor zoteri?

Sonia007

Papirus rex
O zoteri une kam xhaxhain tim pedagog ne universitetin e albanologjise ne Tirane dhe kam kusheririn e babit pedagog po ne kete universitet.
Une besoj historianet dhe jo nje njeri qe vetem te acaron.
Qetesohu! Merr fryme dhe me thuaj dicka. Ti the qe e adhuron karrieren e Hitlerit dhe jo veprimet e tij mizore. Tani me thua tjeter gje,je shume kontradiktor ne ate qe thua.Me thuaj cfare e mire te ka ardhur nga Hitleri qe e do kaq shume dhe cfare e keqe te ka ardhur nga hebrenjte qe i urren.Mendo vetem nje gje edhe ne shqiptaret na paragjykojne shume ne bote si kriminel dhe mafioz,perdhunues dhe keqberes ashtu po i paragjykon edhe ti hebrenjte. Ato jane nje popull tjeter as me i mire e as me i keq se ne.Kontrollo ndjenjat sepse ke mendim me te qarte kur flet me mendje te kthjellet!

Sonia007

Papirus rex

me te vertete eshte verifikuar ne regjistrat e gjendjes civile? Po ti sapo the qe e ema ka qene femije bastard si ka mundesi qe na qenka verifikuar! Jo jo une nuk e di keshtu une e di qe eshte marre ADN e nje pjestari te familjes se Hitlerit dhe ADN ka qene aq e vecante sa gjendet vetem ne zonen e MAGREBIT dhe Izraelit.Keshtu eshte versioni me i famshem!(nga info e mia)

On-Eda

Primus registratum
A duhet ti urrejme hebrenjte vetem se keta kryqezuan jezu krishtin?
A duhet te jemi racista qe ti shajme dhe ti vrasim?
A duhet te jemi nazista si Adolf Hitler qe ti mbyllim hebrenjte ne dhoma gazi?
Jo.
Une mendoj se hebrenjte jane njerez si gjithe te tjeret dhe nuk duhet ti vrasim apo ti zhdukim.

..per mua jane te huaja ndjenjat e urrejtjes e as qe mendoj per zhdukje e vrasje!

Sonia007

Papirus rex
A duhet ti urrejme hebrenjte vetem se keta kryqezuan jezu krishtin?
A duhet te jemi racista qe ti shajme dhe ti vrasim?
A duhet te jemi nazista si Adolf Hitler qe ti mbyllim hebrenjte ne dhoma gazi?
Jo.
Une mendoj se hebrenjte jane njerez si gjithe te tjeret dhe nuk duhet ti vrasim apo ti zhdukim.
po ti kur the qe i urren hebrenjte sic i urrente Hitleri?Ste marr vesh fare shpjegohu nje here e mire!

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Qetesohu! Merr fryme dhe me thuaj dicka. Ti the qe e adhuron karrieren e Hitlerit dhe jo veprimet e tij mizore. Tani me thua tjeter gje,je shume kontradiktor ne ate qe thua.Me thuaj cfare e mire te ka ardhur nga Hitleri qe e do kaq shume dhe cfare e keqe te ka ardhur nga hebrenjte qe i urren.Mendo vetem nje gje edhe ne shqiptaret na paragjykojne shume ne bote si kriminel dhe mafioz,perdhunues dhe keqberes ashtu po i paragjykon edhe ti hebrenjte. Ato jane nje popull tjeter as me i mire e as me i keq se ne.Kontrollo ndjenjat sepse ke mendim me te qarte kur flet me mendje te kthjellet!
Hitleri nga nje fshtar u be perandor i Gjermanise dhe beri luften e 2 botrore.
Beri shume pushtime dhe keto me pelqejne.
Lexova librin e tij dhe me ka bere shume nacjonalist.
Ai eshte vet nacjonalizmi.

Sonia007

Papirus rex
Hitleri nga nje fshtar u be perandor i Gjermanise dhe beri luften e 2 botrore.
Beri shume pushtime dhe keto me pelqejne.
Lexova librin e tij dhe me ka bere shume nacjonalist.
Ai eshte vet nacjonalizmi.
por nacioanlist nuk eshte gje e mire.Patriotizmi eshte i mire.Sepse nacionalisti e do vendin e tij por urren vendet e tjera kurse patrioti thjesht do vendin e tij.

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
por nacioanlist nuk eshte gje e mire.Patriotizmi eshte i mire.Sepse nacionalisti e do vendin e tij por urren vendet e tjera kurse patrioti thjesht do vendin e tij.
Po jam nacjonalist qe urrej vendet e tjera si Greqia dhe Serbia dhe Maqedonia dhe Mali i Zi.

Kondrapedali

Kondrapedali
me te vertete eshte verifikuar ne regjistrat e gjendjes civile? Po ti sapo the qe e ema ka qene femije bastard si ka mundesi qe na qenka verifikuar! Jo jo une nuk e di keshtu une e di qe eshte marre ADN e nje pjestari te familjes se Hitlerit dhe ADN ka qene aq e vecante sa gjendet vetem ne zonen e MAGREBIT dhe Izraelit.Keshtu eshte versioni me i famshem!(nga info e mia)

Të qenurit bastard nuk do të thotë të mos egzistosh apo të mos lesh gjurmë. Këto që kam shkruar më lart i kam parë në një emision historik mbi Hitlerin, që nga lindja e deri në vdekje si dhe arsyet pas çdo vendimi e veprimi të tij (në lidhje me të tjerët sigurisht). Aty thuhej se kush ishte Hitleri dhe përse ai urrente çifutët. Mundem dhe ta gjej emisionin në fjalë.

Kondrapedali

Kondrapedali
Po jam nacjonalist qe urrej vendet e tjera si Greqia dhe Serbia dhe Maqedonia dhe Mali i Zi.

Ti që urren vendet e tjera si Serbia, Greqia, Mali i Zi e Maqedonia (besoj se lista duhet të jetë më e gjatë) nuk je nacionalist, je veç një fëmijë i cili i merr kallup ato që i thotë xhaxhai apo shoku i babit apo komshiu i mamit. Ata historianët e tu në Shqipëri jetojnë? Atje kanë studjuar për histori e filo? Hap ndonjë libër herë pas here pasi të ndihmon të shohësh me sytë e tu.

Brez televizioni e celulari. Janë bërë lesh nga trutë:p

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Ti që urren vendet e tjera si Serbia, Greqia, Mali i Zi e Maqedonia (besoj se lista duhet të jetë më e gjatë) nuk je nacionalist, je veç një fëmijë i cili i merr kallup ato që i thotë xhaxhai apo shoku i babit apo komshiu i mamit. Ata historianët e tu në Shqipëri jetojnë? Atje kanë studjuar për histori e filo? Hap ndonjë libër herë pas here pasi të ndihmon të shohësh me sytë e tu.

Brez televizioni e celulari. Janë bërë lesh nga trutë:p
Shiko pak.
Ti nuk me njeh mire mua.
Nuk do te kercenoj.
Por nese do sfide per te shajtur dhe provokuar,une di te veproj ndryshe duke bere haker.