heavy metal still alive \m/

Airbourne

Papirus rex
One for the road and one for those who never run

One for the road and take it from the DEVIL

Don't even try, 'cause you know you can't hide

Better run, better run, better run

Nu METAL=Shpërthimet emocionale janë një nga shenjat më të mëdha të grupeve të tilla.

Ne Gjermani nota maksimale eshte 1-shi.Grupi desertacionin e ka mbrojur me 0.5 POINT.
MonuMEnTAL.
 

Airbourne

Papirus rex
Natyrisht, performanca fantastike e Kotamäkiut i lejon instrumentistet ne një shumëllojshmëri të jashtëzakonshme. Është e qartë se balada " Firelights " në gjysmën e dytë liron një demon të zjarrtë të metalit të zi.


MADJE, finlandezët ndërtojnë nje 'Star Bridge' tip Lumina Aurea ose DY RRJESHTA ne perkujtim ... " Pylli fle aq i qetë . Ashtu si bletët e bardha të natës .

PS....dhe KTO....KRYEVEPRA nuk i bejne dot.....fshataret.

LG.
 

Airbourne

Papirus rex
EKSTAZE....ROCK


GREATE...

Swallow the sun the best melodic doom death metal in the world.

Fuck YOU.

ABSOLUT...BAND.
 

Airbourne

Papirus rex
[emoji4]

Të dergoj nje t'perzemert pershendetje Ben djali. [emoji106]

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

How do you feel about the music industry today?

The only thing I can say is that I don´t wanna start a band these days. It´s quite impossible to live off of it. The record companies don´t give you a chance, like in the old days when they went “Here´s a pile of money, go make a good record!” Music these days, in my opinion, is fast produced and homemade and all digital and low budget. As a newcomer you have no chance. Everything is cheap and low budget in my opinion and there´s nothing good coming out these days, except for DJ´s. There´s a whole new and modern DJ culture like Skrillex and those guys. There´s a total change over in the music and the quality in music and the taste in music is totally different. We´re never gonna see bands like Led Zeppelin or Black Sabbath again.......Its...............................OVER.

Lindemann-pills-740x740.jpg

Danke SOPOTI...dhe LEXONI.

Nga DJEMTE me te MIRE qe kane....NGELUR ne troje.

Tashti perseja????

Sepse shkruesi disa gjera i VERTETON sipas mundesive.

Dhe GENTI nuk e di(ndoshta ma ben hallall).

KAQ.
 

Airbourne

Papirus rex
Fotografia ishte super,shyqyr qe je i qeshur,se serioziteti sna duhet,na tepron...apo jo!!!

Alle.

όλα καλά
 
Top