Hajde t'losim pak :D

bellisima

Primus registratum
Re: Hajde t'losim pak :D

po ndanim nje kungulleshe po kto na e prishen lojen /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

bebi

Primus registratum

hajt tesh se un e pata xan rradhen e para. kungullesha me takon mu.
ciaooooooo

bebi

Primus registratum

jo tamarrsha un po i bi drejt e shkurt. me takon mu se njashtu tham un edhe pike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jetoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga becca:
[qb]Kam nji kungulleshe e ndajme n'3 pjese. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po pse do ta ndash moj, ma mir maje per vedin. (por nqofte se don peshembudh, edhe munesh me mdhane mua do) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif cheeky /pf/images/graemlins/laugh.gif

albscutar

Primus registratum

Me ken fjala per kungull kerrkush nuk rrahet /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse per kungullesha :smash:

-------------------------------------------------
" Art is long , but life is short "

skodrinon

Primus registratum

Kam nje bastan me e nda se per kungullesha s pa i dan kush m duket /pf/images/graemlins/smile.gif t pakten n bastan kemi edhe ç te hame /pf/images/graemlins/smile.gif

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb]Kam nje bastan me e nda se per kungullesha s pa i dan kush m duket /pf/images/graemlins/smile.gif t pakten n bastan kemi edhe ç te hame /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
HaHaHa, Skodrinon se kam dit se t'pelqeka bastani!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Toni:
[qb]
po pse do ta ndash moj, ma mir maje per vedin. (por nqofte se don peshembudh, edhe munesh me mdhane mua do) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif cheeky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Toni mar, si mar me e majt per vedi bahhh pa pse ja kam vu temen "hajde te losim" lol une s'kam dasht me lujt me vedin bahhhh as flm ste thoni . Ku keni pa ma zemerbardhe se une... nji kungulleshe qe pata e ndava n'tri pjese lol :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

one more thing, kungullesha asht e imja e mos u ngatrroni; di une se me ke e ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

albscutar

Primus registratum

Maria a po ma nep mua nje cop,se du me ba byrek /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------------------------------------
" Art is long , but life is short "

djal

Primus registratum

Mariaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif Po pse te rrahna tan per nje Kungullesh lol hajde maj Marie te lozim RRasavi /pf/images/graemlins/smile.gif leni Haramat te marrin Kungulleshen LOL
hajt ishalla Maria Zmer Bardh e nuk na len pa pjes te Kungulleshes /pf/images/graemlins/smile.gif

Jetoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MaRiJa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Toni:
[qb]
po pse do ta ndash moj, ma mir maje per vedin. (por nqofte se don peshembudh, edhe munesh me mdhane mua do) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif cheeky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Toni mar, si mar me e majt per vedi bahhh pa pse ja kam vu temen "hajde te losim" lol une s'kam dasht me lujt me vedin bahhhh as flm ste thoni . Ku keni pa ma zemerbardhe se une... nji kungulleshe qe pata e ndava n'tri pjese lol :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
maj burrneshe po ty te kena xhan dhe te falenderojme me gjithe shpirt qe po e nda kungullin. nese e lexon mire siper ne kllapa thote qe po te duash te me jepesh pak edhe mua.
P.S. sa i madh ashte ky kungulli qe i delka mjaft per tghith kta njerez. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . bye bye and thanks again

bellisima

Primus registratum

hapa dollapa kush mshehet mrapa n'daci jeni n'daci mas jeni 1, 2, 3 , 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Hapa!!!

Turi, paso! /pf/images/graemlins/laugh.gif

skodrinon

Primus registratum

Marije maj naqe pse ça ka bastani nje frut qe pelqehet nga te gjith ma merr mendja po su be gje ça ke hall ti e kthejm edhe n pjepen /pf/images/graemlins/smile.gif mjafton qe t na dalin te gjithve dhe te mos ngaterrohemi per kungelleshken qe s pa na e dan ti /pf/images/graemlins/laugh.gif