Sa shum si te vika era mar naqe.Fillimisht postuar nga Paul Shkodrani:
[qb] Pash nderin a pastron kush ktu ne Albforum.
marr me hi e te del perpara(shifni nelt)gjithfare plehit.. [/qb]
Ke shume te drejte.Edukata thote me u la,e....jo me i lpi gishtat sa here han buk....i lumi un per ty...V.O. une nuk jam e nuk kam me kene kurrr mysafir ne shkoder...po ti dhe Alketa???Fillimisht postuar nga Arnaut-Shkadrani:
Ik e laje pak vedin se na e man vedin dhe si profesor. [/QB]
Fillimisht postuar nga Blue:
...po a jeni shkodran a ca jeni?
na shkodrant e kena per zakon mu dasht fort.
KE SHUME TE DREJTE PER SHKODRANT,POR MOS PERZIJ PSEUDOT...sinqerisht me fal per nderhyrjen[/QB]
E dashtun Pashke Alketja.Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb] I dashur Paul_Shkodrani,
Po e shkruj kete leter me te pyt si je a je mire? Si po te trajtojne doktorat? Mire?..te losim atehere! Hajde Paulie /pf/images/graemlins/smile.gif , a je i zoti me e kalu ket vizen ne toke per nen te ? /pf/images/graemlins/smile.gif Mundohu, mundohu se do ia arrish /pf/images/graemlins/wink.gif .
[/qb]
"Edukaten" shko tregoja "picirrukeve" te verteta e jo mua! [/QB]
Okay!!!! Here we go again!!!!!! U never give up?!?! Fine! Mos e nguc grethin me krande! Kush filloi i pari? Ti apo une? Ti, of course!!!!Fillimisht postuar nga Paul Shkodrani:
[qb]....ENDERR TE KEQE,NDERSA PERBALLE VEC NJI PICIRUKE LLAPAZANE PA EDUKATE."Edukaten" shko tregoja "picirrukeve" te verteta e jo mua! [/qb]
TI NE TE VERTETE EDHE PSE TE PROVOKON ME CINIZMIN E BARTUR NGA BABALLARET TUAJ KOMUNIST,NUK JE RRITUR,ASHT VETEM NJE FICTION NGA QE KE MARRE NUMRIN E BREKEVE ME TE MADH SE TE DUHET...![]()
/pf/images/graemlins/laugh.gif ka thane halla Drande,mos e guc grethin me krane se ke guc te zezen tane... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
...spiun i tyre duhet t'kesh qene!(He-He-He,tesh paske marre ma te mdhaja nr. e Syt....ve e ste lajne me pa ma larg se hunda...)
Ehhh,kuku vec per mu me ke jam tu u kape !!! Gjin , a don ti me i luftue turqit?...-Po i Madhi Skenderbe,po.Turqit,Xhon Turqit e Komunistat e Xhon Komunistat![]()
![]()
[/QB]
:sleep: Duhet te kete humbur"BIBRONI"para se me shku me fjete,se e shof se nuk po dike se cfare flet.Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb]Dashka me luftu edhe turqit mas 500 vjetsh lol kuku medet[/qb]