Hajde t'losim pak :D

bellisima

Primus registratum
Re: Hajde t'losim pak :D

ok ma/maj shko daji edhe tokat e tucit po deshe po ta dish se ty ste takon gja per hise as prej tokave te tucit as preej kungulleshes simee /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

djal

Primus registratum

o Qazime une te thash ndac me lujt rrasavi se per Fishakuk sja tham hic sdi te mshehum une /pf/images/graemlins/tongue.gif

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga m@Ri@:<br />[qb]ok ma/maj shko daji edhe tokat e tucit po deshe po ta dish se ty ste takon gja per hise as prej tokave te tucit as preej kungulleshes simee /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
------------------------------------------------
:smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga m@Ri@:<br />[qb]ok ma/maj shko daji edhe tokat e tucit po deshe po ta dish se ty ste takon gja per hise as prej tokave te tucit as preej kungulleshes simee /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
--------------------------------------------------
Kuku , dhe shkodran , dhe du tok ne shkoder :mad: :smash:

bellisima

Primus registratum

Hajde mar turi se pa losim edhe rrasavi si t'dush ti mar qazo /pf/images/graemlins/wink.gif po mos qaj masanej kur t'muj :-P

ildi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga maria:
[qb]one more thing, kungullesha asht e imja e mos u ngatrroni; di une se me ke e ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOT

ildi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga m@Ri@:<br />[qb]turi ta kam ba pason te parit prandej futu n'loje mar qazim! :tipsy: [/qb]
i think when you are in love,you are in love with the hart not with the look.

bellisima

Primus registratum

Toni what do you mean jigga? LOL We're just playing. Let's not go into other things...

Paulin Palushi

Primus registratum

Ju a paska ndyre shkoderlocenkjo RoSe...pu,pu,pu...if era mut vika prej saj
komuniste e oreve te dyta hesapi...
Me ke gjithkund... :smash:

bellisima

Primus registratum

Kush dan me e kuptu , e din mire se kujt i pershtatet ky "nick" /pf/images/graemlins/smile.gif

bellisima

Primus registratum

Kush dan me e kuptu , e din mire se kujt i pershtatet ky "nick" /pf/images/graemlins/smile.gif

Paulin Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb] Edhe , se harrova, a ka mundsi te mos dilni nga teme ju lutemi shume! [/qb]
Ah,po ke shume te drejte nuk duhet te dal nga tema.Si kesh tu thane prezenca e ksaj RoSe,bjen ere,si me pas shkel kush ne M... A jam ne teme?

bellisima

Primus registratum

Qente le te lehin, karvani ec perpara! /pf/images/graemlins/wink.gif

To Albscutari , ky shoku ktu tha vjen era M..., kshuqe mos ki frike se s'a kalb kungullesha ja /pf/images/graemlins/wink.gif

peace

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb] Qente le te lehin, karvani ec perpara! /pf/images/graemlins/wink.gif

To Albscutari , ky shoku ktu tha vjen era M..., kshuqe mos ki frike se s'a kalb kungullesha ja /pf/images/graemlins/wink.gif

peace [/qb]
Fajin e ka demokracia qi ka prish nevojtoret ,dhe vizitoret qe vijn ne shkoder kan fillu me u dhi ne brek.