------------------------------------------------Fillimisht postuar nga m@Ri@:<br />[qb]ok ma/maj shko daji edhe tokat e tucit po deshe po ta dish se ty ste takon gja per hise as prej tokave te tucit as preej kungulleshes simee /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
--------------------------------------------------Fillimisht postuar nga m@Ri@:<br />[qb]ok ma/maj shko daji edhe tokat e tucit po deshe po ta dish se ty ste takon gja per hise as prej tokave te tucit as preej kungulleshes simee /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Fillimisht postuar nga maria:
[qb]one more thing, kungullesha asht e imja e mos u ngatrroni; di une se me ke e ndaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOT
i think when you are in love,you are in love with the hart not with the look.Fillimisht postuar nga m@Ri@:<br />[qb]turi ta kam ba pason te parit prandej futu n'loje mar qazim! :tipsy: [/qb]
Mendoj se duhet te jete nicku i ri per ty!!!Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb]upupupu Injoranca ne KULM!!![/qb]
Ah,po ke shume te drejte nuk duhet te dal nga tema.Si kesh tu thane prezenca e ksaj RoSe,bjen ere,si me pas shkel kush ne M... A jam ne teme?Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb] Edhe , se harrova, a ka mundsi te mos dilni nga teme ju lutemi shume! [/qb]
Fajin e ka demokracia qi ka prish nevojtoret ,dhe vizitoret qe vijn ne shkoder kan fillu me u dhi ne brek.Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb] Qente le te lehin, karvani ec perpara! /pf/images/graemlins/wink.gif
To Albscutari , ky shoku ktu tha vjen era M..., kshuqe mos ki frike se s'a kalb kungullesha ja /pf/images/graemlins/wink.gif
peace [/qb]