po pse do ta ndash moj, ma mir maje per vedin. (por nqofte se don peshembudh, edhe munesh me mdhane mua do) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif cheeky /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga becca:
[qb]Kam nji kungulleshe e ndajme n'3 pjese. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
HaHaHa, Skodrinon se kam dit se t'pelqeka bastani!!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb]Kam nje bastan me e nda se per kungullesha s pa i dan kush m duket /pf/images/graemlins/smile.gif t pakten n bastan kemi edhe ç te hame /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Toni mar, si mar me e majt per vedi bahhh pa pse ja kam vu temen "hajde te losim" lol une s'kam dasht me lujt me vedin bahhhh as flm ste thoni . Ku keni pa ma zemerbardhe se une... nji kungulleshe qe pata e ndava n'tri pjese lolFillimisht postuar nga Toni:
[qb]po pse do ta ndash moj, ma mir maje per vedin. (por nqofte se don peshembudh, edhe munesh me mdhane mua do) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif cheeky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga becca:
Mariaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif Po pse te rrahna tan per nje Kungullesh lol hajde maj Marie te lozim RRasavi /pf/images/graemlins/smile.gif leni Haramat te marrin Kungulleshen LOLFillimisht postuar nga becca:
maj burrneshe po ty te kena xhan dhe te falenderojme me gjithe shpirt qe po e nda kungullin. nese e lexon mire siper ne kllapa thote qe po te duash te me jepesh pak edhe mua.Fillimisht postuar nga MaRiJa:
[qb]Toni mar, si mar me e majt per vedi bahhh pa pse ja kam vu temen "hajde te losim" lol une s'kam dasht me lujt me vedin bahhhh as flm ste thoni . Ku keni pa ma zemerbardhe se une... nji kungulleshe qe pata e ndava n'tri pjese lolFillimisht postuar nga Toni:
[qb]po pse do ta ndash moj, ma mir maje per vedin. (por nqofte se don peshembudh, edhe munesh me mdhane mua do) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif cheeky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga becca:
[qb]Kam nji kungulleshe e ndajme n'3 pjese. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]