Guraxi m'gje t'vogel edhe...

Guest
Re: Guraxi m'gje t'vogel edhe...

Poster, kam fillu me ardh me deshiren time per vaktet. U pa puna...e kam staku trunin, qe eshte denim per t´u heq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, prap me llafe e kishim lon ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...sa e deshperume dukesh kur denohesh ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif ...dukesh qe sta ka qefi fare fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

...me fjale te tjera, stakim truni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do t´me zevendesosh noi vakt, se m´duket po i vje rrotull /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Fanta...druni i shumte s'bo mire...mire ben qe e ndan me Pinkun...them se ajo ka pak nevoje...

Kondre...shtate puthje per ty...nga ato me gjuhe te lagesht dhe me ere te mire... /pf/images/graemlins/grin.gif

Kone...une te dija me Gurax dhe kunder nesh...dmth kunder Shembullorit...meje dhe atij dajes nga Fyeri...

Gurax...po ti je duke pergatit ndonje puç te vogel marremendes? /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ncuq, ncuq, un vetem komentoj lojen e kombetares tone...ishalla fitojme...se ngelen tu na rraf gjith bota /pf/images/graemlins/laugh.gif

In Poster I trust /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Po pse s'merrni shembull te tere nga temehapesi nje here? te jeni te tere shembullore o mitingasher /pf/images/graemlins/lol.gif

Diktature qe sot e tutje! Rreaksionare! Armiq!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

heu bre burre!!!...Shembullor...ec mer shpejt se na ka dale emri...do me u perballu Guraxi me ne!!!

pinkparadise

Forumium maestatis

...50euros qe Guri ju shpartallon si birilat e bowling /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej boll bere sehir...te duket vetja si zviceriane ty???

o me ne .... o me ata... rruge te mesme s'ka!!!...

ika ciaooo /pf/images/graemlins/wave.gif

gurax

Pan ignoramus

Kush eshte me ata eshte kunder qeverise. Armiq! Reaksionare. Apo s'jam dhe mod ke kjo tema. Pink, /pf/images/graemlins/lol.gif e shpartalloj ne kosh temen une se bastet me qellime fitimprurese s'lejohen ne AF /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ti shoku siper, mos na kerceno /pf/images/graemlins/smash.gif se ne (dmth personi im /pf/images/graemlins/laugh.gif ) si kemi qef kercenimet...

ps: ke perqindje mbi fitimin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pss: mos i merr enderrat e tua te vyera per realitet /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk je modo ke kjo tema...me vjen keq qe te zhgenjeva /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

Dali, po dredh tespijet une...the gje ti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

I t'rrafme nga Dali ke po u bone me Dalin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Guri, dru t'gjithve armiqve t'qeveris. Posht reaksionarët, lart ne /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dali, pse vetëm 7? Nga ato t'lagshtat du pa fun un.

Fante, m'fal se u largova po kisha ca pun /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

random

Primus registratum
Njesti Gueril, mledhje urgjente m'10 pa 5 ..fiks!

Agjenda e mledhjes:

1. Me sa femna do zihet Posteri?
2. Kush quhet fitim: ...kur ngrihet koma me forc si n'WWF e numuron derin 45 ...a 445?? (..s'e maj men mire) /pf/images/graemlins/laugh.gif
3. Do diskutohen masat per atentatin ndaj Kondres, me date 23, per arsyje se na gju femnat e njesitit -- Dahlian n'vecanti.
4. Do diskutohen rrethanat e rrembimit dhe te mbajtjes ne vend t'pa njohur te Pinkut per arsyje se lun loj t'dyfisht.

..10 pa 5 fiks, kush vje 1 minut me vones ..ka munges pa arsyje. Kush s'vje fare, mos paraqitet pa sjell prindin perdore! /pf/images/graemlins/smash.gif

pppppaa

Primus registratum
Re: Njesti Gueril, mledhje urgjente m'10 pa 5 ..fiks!

Duke u nisur nga lloji i krimit qe Kontra ka kryer, jam i menimit qe ta denojme me lidhje ne karrige dhe ashtu te lidhur do ta veme te jete present gjate vafteve te mia me Fanten.. /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis
Njesti Gueril

Propozoj qe Guri te kapet ene te mbyllet ne nje dhome tek per tek me 15 mica te terbume ene nje lope te cmenme /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Njesti Gueril

...une ne ven te Gurit, do ju kisha bo ban te treve ju siper /pf/images/graemlins/smash.gif

TI PRITET KOKAAAAAAAAAAAAAAAA...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Pink-u ne Litar... /pf/images/graemlins/smash.gif

Mbilidhuni more njesitas se kjo ka gelltitur nje luge corbe te prishur dhe po vjedh vrer tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif (sa njiti kjo batuta nga filmi shqiptar /pf/images/graemlins/lol.gif)

eniad

Forumium maestatis

A m'qafsh, m'thuj icik ku e 'vodhi' vrerin kjo cupa /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ameba

Forumium maestatis

Ti sqarohu mi me cin je njehere se mos te marrin per agjitatore /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Un s'jom me asnji, jom vezhguse /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.