Guraxi m'gje t'vogel edhe...

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Njesti Gueril

Ku e lam' e ku na mbeti,
Vaj-vatani e mjer mileti,
Anës detit i palarë,
Anës dritës i paparë,
Pranë sofrës i pangrënë,
Pranë dijes i panxënë,
Lakuriq dhe i dregosur,
Trup e shpirt i sakatosur.

Dhe një zë vengon nga lumi,
Më buçet, më zgjon nga gjumi,
Se mileti po gatitet,
Se tirani lebetitet,
Se pëlcet, kërcet furtuna,
Fryhet Vjosa, derdhet Buna,
Skuqet Semani dhe Drini,
Dridhet beu dhe zengjini,
Se pas vdekjes ndriti jeta
Dhe kudo gjëmon trumbeta.
Ngrehuni dhe bjeruni ,
Korini dhe shtypini,

ja si do perfundoni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif si kafe e bluar /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Hahahahahahahahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif

Shpresoj te kemi pjekjen e duhur /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Guest

Boooohhh, ketu vika ere /pf/images/graemlins/laugh.gif njesit gueril me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif C´jane keto karrigna elektrike, litarna, e vujtje vaktesh.

Nuk e lej Kondren vetem n´karrige. Aty m´lidhni dhe mu po t´jet puna. Po ishlla mjaftohet me vaktet Posteri.

Pinko, ka mundesi me na qartesu me dy lista kundershtaresh, meqenese je asnjanese, se m´duket jemi shume pak ne, perballe kundershtarit te uritur /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

te miret/partizanet: Guraxi, Guraxi, Guraxi Guraxi, Guraxi, Fantazia (me duket se nga kjo ane je /pf/images/graemlins/laugh.gif ), Kondra, Scorpioni, Guraxi, Guraxi, Guraxi dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

te keqinjte/ballistat: Shembullorka e vogel qe kemi inat /pf/images/graemlins/laugh.gif , Poster trimi /pf/images/graemlins/wub.gif , Dahlia antikushetucjonistja /pf/images/graemlins/kiss.gif , Kone /pf/images/graemlins/winkwink.gif ( /pf/images/graemlins/laugh.gif shyqyr qe me erdhi rasti me perdor ket ikonen /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ,

edheeeeeeeeeeeeeeeee......kemi si guest ...Sirenen, qe vjen vetem per tremujorsh me Posterin /pf/images/graemlins/laugh.gif , SB qe vjen me me mbrojt mu /pf/images/graemlins/laugh.gif (mjjjaauuu...) Alinosi mei hedh vajgur flakes per te ulur tensjonet /pf/images/graemlins/laugh.gif .....edhe se mbaj mend se ke tjeter...sme paska impresjonuar keshtu qe ska rendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ballistat a la guillotine

eniad

Forumium maestatis

Ncncncnc, e dija qe hysha me i qellim fisnik /pf/images/graemlins/laugh.gif, po gjer tashi s'po e merrsha vesh cer ishte /pf/images/graemlins/laugh.gif. Denkju Pinko /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ajm zoooooouuuuuuuu prrraud ev miiiiii /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

ameba

Forumium maestatis

Pink-o po ti mi te kush nga dy grupet hyn mi /pf/images/graemlins/confused.gif

Apo te kane shpall protektoriat te Satin Black /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eniad

Forumium maestatis

T'duket kollaj ty me qen my protected eeeeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pinko, mo e caj koken, se ky osht xheloz /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

o Kone, un e disha qe ti sme lexosha najhere...po te pakten mos e thuj me zo t lart.... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

nuk e shef ku e kam fut veten ???

une e disha mi qe ai eshte xheloz...eshte mese evidente...shi si bo...
cuno zgjidh e merr...ose kokoshka me Posterin...ose lufte me ne /pf/images/graemlins/laugh.gif te dyja ska /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Jo mi jo nuk jom xheloz fare une per ate pune /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po nuk po me del hesapi m'rregull, se ti sikur ishe vezhguse /pf/images/graemlins/winkwink.gif tani nuk e di se ca del Pink-u ne ekuacion /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...un jam pjesa e panjohur e ekuacjonit... /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth X ose Y /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kisha harru edhe Dolvil-en /pf/images/graemlins/laugh.gif qe futet gjithashtu ke Guests ...por qe vjen vetem te cvishet, te kpusi nja dy, te haj dhe nje llokume....edhe vazhdon sabotimin e temave te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po mire mer qafira, une ju jap strehim, ju perkrah, ju le me ciceru ketu, dhe si perfundim dal une armik i popullit eee... Plus qe me nderrojne dhe mua titullin nen emer... /pf/images/graemlins/smash.gif

Hajd iher "Toleranca Zero" ndaj ketyre ballistave qe permendi Pinku... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ca faji kemi ne qe te del nami shpejt ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Pastaj ti je Mod normale qe do hyje te perkrahesit e Guri-t /pf/images/graemlins/laugh.gif merr shembull nga Kondra qe sa here vjen kerkon me cu nonjonin ne Gijotine /pf/images/graemlins/lol.gif

gurax

Pan ignoramus

Shanc per pushtetaret qe te bejne nje reaksionar BAN per nje dite!
Keta armiq kane sabotuar mbarevajtjen e harmonise ne AF dhe kane ndotur AF-ne me demtime ne funksionim. Njeri prej tyre do behet ban dhe te behet mesim per te tjeret!
This is not a drill! /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/devil.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Ho mer Guro fillove nga kercenimet tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shpejt grupi te baza e vjeter te projektojme nje atentat per Gurin dhe shpuren e tij /pf/images/graemlins/devil.gif

Guest

Propozoj Konen per ban. Posterin, po e lejm per n´fun /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po pse kush te behet BAN?!!! Une?!!!

Shembullor...erdha dhe s'te gjeta...me thane te dera qe eshte i zene tu provu gjithe çokollatat e Pashkeve...me thane qe nje veze te kishte ngel ne fyt...me thane qe lepurushit i kishe ngrene vetem veshet...me thane qe je llups i modh dhe qe kishe harru fare mbledhjen... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif...megjithate une nuk tradhtoj...them vetem se ne mesin tone ka spajuna...them se Poster nuk e meriton me te jete ne njesitin tone...(feminist, llapist, keshtu me kane thene)...njesiti gueril...eshte i armatosur me granata dhe bomba e di une...me seks (gje qe mund ta zgjidhte Poster)...aq me teper me Guraxin s'kemi per te zgjidh gjo... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Kur eshte mbledhja tjeter urgjente? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ameba

Forumium maestatis

Le te bejne ke te duan mi Dahli /pf/images/graemlins/laugh.gif mjafton te mos jem une...

Pastaj keto zenkat tona nuk e forcojne grupin prandaj i bon Guri kto presione qe te na percaje /pf/images/graemlins/wink.gif