Guraxi m'gje t'vogel edhe...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Njesti Gueril

ou? se dija qe ishim ne te njejtin njesit...

Po ju them diçka...dje s'jam fut ne AF se Guraxi me kishte bere BAN...vetem per nje dite...ja keshtu eshte kur robt si ai kane pushtet, perfitojne deri ne vdekje dhe kenaqen kur i bejne dem njerezve te urte dhe te sjellshem si puna ime... /pf/images/graemlins/grin.gif
Por une jam e forte...(kete Guraxi nuk e di) nuk pyes per nje dite BAN...une jam e vendosur...dita jone do te vije...

POSHTE BALLI I AF...RROFTE NJESITI GUERILAS...

pinkparadise

Forumium maestatis

...un them qe ti duhesh bere ban me shume se nje dite...se ste dilet ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Dahli per ate pune AF nuk hapej deri masdite vone dje ene knej ka une, mos na ka ba BAN me ore ai Gur Ballisti neve /pf/images/graemlins/devil.gif

pppppaa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
them se Poster nuk e meriton me te jete ne njesitin tone...(feminist, llapist, keshtu me kane thene)...njesiti gueril...eshte i armatosur me granata dhe bomba e di une...

[/ QUOTE ]

Pse mer vlla?? Ca kam bo une qe s'keni me besim tek une ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une per lufte jam i pari... Dhe historia e ka treguar vete kete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ne kur na luftoni merzitemi, por cudi eshte qe na ngelet qejfi dhe kur na lini rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kone, mendova per ty (per ban) se me dukesh i pakompromentushem. Posterin e kam vet ne patronazh /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Iiii... Kjo eshte colpo basso.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fante ik se nuk te rraf me une... Do le Konen te ta beje..:D /pf/images/graemlins/laugh.gif

Njesit... mos e degjoni. Kerkon te na percaje. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

/me pervesh menget ene merr turnin nga Poster... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fante bohu gati se ke orarin /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Guest

Ju te percam jeni, me ndonje perjashtim te vogel (si Dahli). Ne jemi pak e sakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poster, Konia....duhet te lodhet icik...se dhe kaq lehte s´ja del dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Pa he...ca behet ketej? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I paskeni ndare detyrat keshtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ju te percam jeni, me ndonje perjashtim te vogel (si Dahli). Ne jemi pak e sakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poster, Konia....duhet te lodhet icik...se dhe kaq lehte s´ja del dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Poster ma lidh icik te karrikja kte ti fillojme 'formalitetin' /pf/images/graemlins/winkwink.gif

P.S: Sirene ti merr Poster-in mapastaj ene ikni per tre-mujorsh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sirena

Primus registratum

Kone...po ti edhe per ta lidhur do ndihme? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS.Pink, une po pres mos ngel ndonje gje mes vakteve /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Epo tani edhe pa pune fare nuk e lija dot Poster-in mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Po kush tha, qe do ja dali me lidhjen /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sweet si thua, i nderrojme vendet( lidhu ti sot). Posteri rruges eshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Si me te futur po me duket ky muhabeti mua /pf/images/graemlins/laugh.gif ... tani qe e lodhe ti ta marr une? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E leme me mire ca dite pushim qe te marre veten edhe te rikthehet energjik, se keto pune duan takat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Sirene ka rrezik se del me qarin mi se Posteri ma la mu detyren /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej s'po kuptoj asgje...a mund ta di ça ka te veçante ky Poster se qenkeni rreshtu te gjitha per nji ju? /pf/images/graemlins/grin.gif
edhe Konja mezi po pret ti zeje venin... /pf/images/graemlins/grin.gif

Sirena

Primus registratum

Ku di gje une e shkreta /pf/images/graemlins/laugh.gif ... une se ca lexova ca numra e ca shifra qe me bene kurioze e me futen nepsin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Njesiti Gueril

Shi si bo sikur s'e di.

Salut beauté /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Fante /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, me na lidh neve me i karrige digjet karrigia mi. Shum shum mund t'na lidhin n'dy karrige përball njona-tjetrës /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.