Grupi LRës

Guest
Re: Grupi LRës

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]she she she pse nuk thuke ti re qe DUBATIKSIT flikan gjum rehat aappapapapapap ç'qites paskena ne shtabin ton /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dmth qe dhe ti je qitse /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke te fala na turi /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

ti s'je i zoti me m'ba derman mu, jo ma grave te tjera. ec o burr ne shpi e mos shit mend kot /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps: rruges per ne shpi keput nga ato thuprat e mira...

Guest

Fillimisht postuar nga anadoktoresha:
[qb]miremengjes qitsa...humorista dhe LRista[/qb]
o doktorresha sa e mile qe je moj cja bere mire hihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ja dhe kartolina ime e viti te ri per lr
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ba64145.jpg

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]she she she pse nuk thuke ti re qe DUBATIKSIT flikan gjum rehat aappapapapapap ç'qites paskena ne shtabin ton /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne nuk qisin pluma gjo tea...e di ti ne qisin vec plluma /pf/images/graemlins/tongue.gif

L_R paska ra ne gjume te rende pasi shtjelloi me tranafilen sa nga ca ane do i kthete qimet(floket ne sasi te pakta) /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti_9-kobra

Primus registratum

HEJ NIGJO KTUNA TI,NJOF UNE NJE MEKANIK TE MIRE QE TE LLUSTRON ASHTU SI TA DO QEFI TYNA,PO TE JAP ADERSEN RRUGA SHISHE LAGJJA TAPE FAMILJA MOS U MERZIT,EHU SI DO BOHESH TA THOM UNE,HAJT BRE DJALE MAJE VETEN.NGA KOBRA. /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep:

Le_Routard

Forumium maestatis

L_R paska ra ne gjume te rende pasi shtjelloi me tranafilen sa nga ca ane do i kthete qimet(floket ne sasi te pakta)

Jo mi Xevxeke jo se nuk flej aq kollaj una, pa shku ora 12 e notes nuk me ze gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Problemi osht se tani me kon fut n'mledhje ne mas mledhjes do m'fusin ne pune /pf/images/graemlins/frown.gif

Po nga ty c'kina noji t're? Edhe sa jave te kon njel me shty? Mu m'fillojn pushimet me dat 21 dhe me maroojn vitin qe vje. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]ja dhe kartolina ime e viti te ri per lr
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ba64145.jpg
[/qb]
Ky qeni ktu i ngjaka Milous tem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Proto, ho re ke nrru emrin e?

jona20

big bum bam...

Jo mi Xevxeke jo se nuk flej aq kollaj una, pa shku ora 12 e notes nuk me ze gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'bje n'gjume ti pa dhon bacion e buona notes e /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po nga ty c'kina noji t're? Edhe sa jave te kon njel me shty? Mu m'fillojn pushimet me dat 21 dhe me maroojn vitin qe vje. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

sa shume te reja,pasi paraqita nje relacion ne kshillin e shkolles me mbeti te jepja akoma nje provim /pf/images/graemlins/frown.gif me e shty s'di mo hic,kam ngel ne vend numro,as knej as anej...m'duket sikur s'ka per te maru na i here kjo m** shkolle /pf/images/graemlins/frown.gif
pushimet gjasme me fillojne me 20,po ne fyt kane per te me ngel se sa fillon viti qe vje do jap i qerre me provime /pf/images/graemlins/frown.gif

P.S ti mos mu anko me ato mbledhjet se te myta,e shef sa fukarej ka dynjoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

o mary kot e ke se nuk esh qenush zagar po esh ulkonje hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

o Lr je po deshe jepja per gru atij qenit po kujdes se do ta shqyj fare /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Proto, ho re ke nrru emrin e?[/qb]
po e nrrova qe mos qofsha /pf/images/graemlins/laugh.gif tashi historija e nrrimit te emrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

po shifja i film qe tregon njonin qe punonte part time killer /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe jetonte vetem nje dite ca komshij i vrasin komshiun se ishte si tip drogazxhiu dhe vrasesit i vrasin atij komshiut dy gocat dhe ate mirpo ai kishte dhi igoce qi e qushin matilda /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ate e shpetoi kyja sepse ishte vrases me verte po ishte dhe zemer mire /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kjo i kerkoi qe ta bente ne ket vrasese si veten ai ja mesoi te gjitha ne fund vdiq dhe kjo goca u be e zonja e vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo po esh film i bukur aq shume me pelqeu sa e vuna ne emrin

hajt ciao se ju vuna ne gjume tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

sa shume te reja,pasi paraqita nje relacion ne kshillin e shkolles me mbeti te jepja akoma nje provim me e shty s'di mo hic,kam ngel ne vend numro,as knej as anej...m'duket sikur s'ka per te maru na i here kjo m** shkolle
pushimet gjasme me fillojne me 20,po ne fyt kane per te me ngel se sa fillon viti qe vje do jap i qerre me provime

Me jep noji provim mu qe ta boj per ty se m'ka mor molli. Ose po s'deshe i nrrojm, ti me jep i provim une t'jap i cope mledhje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]

Me jep noji provim mu qe ta boj per ty se m'ka mor molli. Ose po s'deshe i nrrojm, ti me jep i provim une t'jap i cope mledhje. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uiii si e ka gjetur kyja /pf/images/graemlins/laugh.gif amon ere se po vij uen po rri ne mledhej ton diten vetem me cik detyrat e ligjit ti mua se me cmenen /pf/images/graemlins/frown.gif

si i thone asaj jete makaber /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

[qb]sa shume te reja,pasi paraqita nje relacion ne kshillin e shkolles me mbeti te jepja akoma nje provim me e shty s'di mo hic,kam ngel ne vend numro,as knej as anej...m'duket sikur s'ka per te maru na i here kjo m** shkolle
pushimet gjasme me fillojne me 20,po ne fyt kane per te me ngel se sa fillon viti qe vje do jap i qerre me provime

Me jep noji provim mu qe ta boj per ty se m'ka mor molli. Ose po s'deshe i nrrojm, ti me jep i provim une t'jap i cope mledhje. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une jam gati te bej ndrrim,do isha e nderuar madje po te dergoja te prrallisje ne vendin tim /pf/images/graemlins/wink.gif
e di pse per mbledhjet ja di une zgjedhjen,nje cope gjume edhe ja ku mbaroi po provimin se boj dot me sy myll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

une jam gati te bej ndrrim,do isha e nderuar madje po te dergoja te prrallisje ne vendin tim
e di pse per mbledhjet ja di une zgjedhjen,nje cope gjume edhe ja ku mbaroi po provimin se boj dot me sy myll

Leje pra se nuk po ndrojm gjo, qekan ma mire mledhjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

amann cna theee /pf/images/graemlins/tongue.gif si ben ky sikur i di te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif