Grupi LRës

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Grupi LRës

Fillimisht postuar nga SyZeza:
[qb]Gjes L_R /pf/images/graemlins/smile.gif

Hope,i'll see u around[/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif Around jom, ne krye te detyres /pf/images/graemlins/smile.gif Shyqyr se thash se hume /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

kush ka 10 euro borxh se du me u qeth po harrova kuleten ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]kush ka 10 euro borxh se du me u qeth po harrova kuleten ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?[/qb]
Une me 10 Euro bleva makinen e rrojes e tani qethem vete pa lek hic, ti dashke me i dhone 10 euro berberes. Vetem per te qeth do me ja dhon kto pare apo ke ner men edhe te rruhesh?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

aktion066.gif

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]kush ka 10 euro borxh se du me u qeth po harrova kuleten ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?[/qb]
20 po deshe ti ti jap une lale, ne 10 me qeras berberen /pf/images/graemlins/wink.gif gjitnje nese o sex i kunder me ate te tatin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

o L_R me qe paske nxierr emrin me u bo tuttor a po n'mimo içik ne eco-aziendale re ...

e bofsh sa me shume qejf pas daten 21 lale se i merito pas i viti pune qe te ka shku djersa deri.......... /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Gjess /pf/images/graemlins/laugh.gif ( kshu si neper dhembe ma thote /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Le_Routard

Forumium maestatis

Mroma kalamoja, edhe i ore dhe ja hudhem ne vik-endit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush shko neser ne pune... /pf/images/graemlins/frown.gif

Por ama kur menoj se neser osht e hona funit qe do boj sikur do punoj per 2002 ateher kenoqem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Mroma kalamoja, edhe i ore dhe ja hudhem ne vik-endit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Por ama kur menoj se neser osht e hona funit qe do boj sikur do punoj per 2002 ateher kenoqem. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
<ul type="square">
[*]
aktion066.gif

aktion066.gif

aktion066.gif

[/list]
traurig053.gif

jona20

big bum bam...

[qb]Mroma kalamoja, edhe i ore dhe ja hudhem ne vik-endit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Por ama kur menoj se neser osht e hona funit qe do boj sikur do punoj per 2002 ateher kenoqem. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti vazhdon akoma te na kujtosh se po te afrojne pushimet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif si ta marrim ne kete...nje gezim per ty dhe nje trishtim per ata qe nuk munden te kene pushime /pf/images/graemlins/frown.gif

ciao grupi L_R-es.

p.s L_R te uroj jave te mbare meqe filloi java e re...e hena e fundit /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Po jo mi Zevzeke se nuk desha me thone ca qefi qe une e kom pushim javen tjeter e ti do punosh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ej po me termen do punosh ti mi? /pf/images/graemlins/frown.gif

Ja sa me ta bo qefin ty po them se une kom qen i semur gjithe week-endin edhe sot prap pa qef jom. Qe thu ti mora njonen ne telefon te shtunen me e pyt a i kaloj gripi dhe ndejta shume ne telefon kshu qe si perfundim ma ngjiti dhe mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ik re ma se je bere boza e forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ik re ma se je bere boza e forumit

Ne qoft se une jam bere boza forumit ti je bere dhalla!

Jo po kruhu po ta majti me emra pijesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]ik re ma se je bere boza e forumit

Ne qoft se une jam bere boza forumit ti je bere dhalla!

Jo po kruhu po ta majti me emra pijesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
traurig039.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Rrusho se ca paske sot ti si i merzitur pak me dukesh si i tensionuar calm down cher up have fun relax and come down /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja ashtu mos u nevrikos se ste ben mire per organizimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

[qb]Po jo mi Zevzeke se nuk desha me thone ca qefi qe une e kom pushim javen tjeter e ti do punosh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ej po me termen do punosh ti mi? /pf/images/graemlins/frown.gif

Ja sa me ta bo qefin ty po them se une kom qen i semur gjithe week-endin edhe sot prap pa qef jom. Qe thu ti mora njonen ne telefon te shtunen me e pyt a i kaloj gripi dhe ndejta shume ne telefon kshu qe si perfundim ma ngjiti dhe mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mu nuk me behet hic qejfi /pf/images/graemlins/frown.gif jam trishtu per ty.

pse ca menon ti,qe une gezohem me smunjen tate /pf/images/graemlins/laugh.gif

papapa ca bon teknollogjia edhe gripin te njit /pf/images/graemlins/tongue.gif

t'kalume lal /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]Rrusho se ca paske sot ti si i merzitur pak me dukesh si i tensionuar calm down cher up have fun relax and come down /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja ashtu mos u nevrikos se ste ben mire per organizimin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kom nevoj edhe per nja tre ore me ardh posht.

Le_Routard

Forumium maestatis

pse ca menon ti,qe une gezohem me smunjen tate

Jo po thash se mos deshe me tall te ndenjurat me smunjen time se vallai kishte per te m'njel hatri dhe do ta kisha njit dhe ty me PM.

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]Rrusho se ca paske sot ti si i merzitur pak me dukesh si i tensionuar calm down cher up have fun relax and come down /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja ashtu mos u nevrikos se ste ben mire per organizimin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kom nevoj edhe per nja tre ore me ardh posht.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uff /pf/images/graemlins/laugh.gif 3 ore dashke ti me ardh poshte re cun /pf/images/graemlins/laugh.gif po ca behet keshtu po kthehet bota mbrapsht me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

ufffffff /pf/images/graemlins/laugh.gif pse re tre ore dashke me come down ti /pf/images/graemlins/laugh.gif