Grupi LRës

bebi

Primus registratum
Re: Grupi LRës

traurig067.gif

Guest

hmmm kush nga ju e ka pare filmin "The lover " me nji goce te vogel te bukur ne i kinez te modh /pf/images/graemlins/laugh.gif papapapa sa me pelqen ai filmi /pf/images/graemlins/laugh.gif

e se mos pysi nejri pse e thash ket una kot mer sa per muabet se ju ka zone gjumi late nam late /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]burr, ca jan tan kta gra qe ke pru ne shpi???
sauer005.gif
[/qb]
Si kom pru una po kon ardh vete. Masnej ti e shef qe jon njona ma e mire se tjetra kshu qe me knoqin sa her vijn per vizita.

Apo sjon ene artiste, njona i be qemones ne tjetra kno kong politike.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si nuk i le kto gjona mer ... Lum kto qe paskan me te taku ne Tirane ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
PS:Hugs

Guest

beba te kullufitsha avatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Sex Demneri i paska hormone me 100 km/h sot..
Ate firmen e ke ilaç fare plako.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

rrofsh /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ti ne mos shume kreative /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]hmmm kush nga ju e ka pare filmin "The lover " me nji goce te vogel te bukur ne i kinez te modh /pf/images/graemlins/laugh.gif papapapa sa me pelqen ai filmi /pf/images/graemlins/laugh.gif

e se mos pysi nejri pse e thash ket una kot mer sa per muabet se ju ka zone gjumi late nam late /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Ore sa menime te rondsishme te vinkan ty n'darke me lal. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sesi po me duket sikur do me m'sha kinez me kto qe thu.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ReA

Primus registratum

Mirmengjes o kendez /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk mu shkote me mesu pa te pershenet mor djal /pf/images/graemlins/smile.gif
u lodhsh sa me pak /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]Mirmengjes o kendez /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk mu shkote me mesu pa te pershenet mor djal /pf/images/graemlins/smile.gif
u lodhsh sa me pak /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po te jap nje te puthur te leht se po te puth fort kam frik se t'hik menja nga msimet /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Shif tju kallxoj i cik LR ket gazeten ku shkruhet qe LR qitsi rekordmen i katunit i ka bo pistil te gjithe gjermont dhe e ka nrejt klubin e qitjes ne ven te pare te tabeles.

Jo po ta krujn gjermont ime prap me ne! Nuk ja ma mo me i shku menja me na pushtu se e din qe e kemi barutin e that, pushken top e syrin shqiponj.
Muni tashti e ka var pushken ne gozhde por prap ska galje.

qitje2.jpg

Kush osht noji goce qe ka nevoj per noji bodyguard te nrej doren!

AnaBlue

Forumium maestatis

Unaaaaa.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk osht nevoja me sjell armet e tua, se kam te miat te varme n'mur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Unaaaaa.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk osht nevoja me sjell armet e tua, se kam te miat te varme n'mur! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gati re! Erdha direkte. Po them ta maj i pushken posht patallonave se nuk i dihet, e di qe predhat e tua e azgjesojn armikun sa hap e myll syt, por prap nuk i dihet.

AnaBlue

Forumium maestatis

Nuk e di pse s'ka dal ndonjera deri tani qe te ti shkuli te gjitha floket! Them te gjitha, te gjitha! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Erdha!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LR Prap i ke rrit floket re? Te kam thon i du t'rrujtme :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]Erdha!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LR Prap i ke rrit floket re? Te kam thon i du t'rrujtme :smash: [/qb]
Do pres deri sa te takohena e te mi ruash si ti duash. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo po jom tu pa siklet, keq me i kthy majtas, keq djathtas, keq posht e keq lart.

TranofiljA

Primus registratum

[qb]keq me i kthy majtas, keq djathtas, keq posht e keq lart.
..nigjo...eshte mire me e lon leshin te shkoje ka fry era. Jepi liri ose zhduki fare.

Per ti RUJT kam per ti RUJT si te mijat!

Le_Routard

Forumium maestatis

..nigjo...eshte mire me e lon leshin te shkoje ka fry era. Jepi liri ose zhduki fare.

A haaa, nuk e kom aq te gjat.

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]hmmm kush nga ju e ka pare filmin "The lover " me nji goce te vogel te bukur ne i kinez te modh papapapa sa me pelqen ai filmi

e se mos pysi nejri pse e thash ket una kot mer sa per muabet se ju ka zone gjumi late nam late [/qb]
Ore sa menime te rondsishme te vinkan ty n'darke me lal. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sesi po me duket sikur do me m'sha kinez me kto qe thu.

jo jo me vjen shume keq me keni koqkuptuar ste shajt jo
po qe se doni te tjera me thoni se gati i kam /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj do kesh prap sukses sic pate me ket /pf/images/graemlins/wink.gif

thats what ya want /pf/images/graemlins/laugh.gif ehh man /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

she she she pse nuk thuke ti re qe DUBATIKSIT flikan gjum rehat aappapapapapap ç'qites paskena ne shtabin ton /pf/images/graemlins/laugh.gif