Grupi i forumisteve anonime!

b.k.

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

bobo

filluan keta juristat..

irene une pres pergjigjen tende te detajuar (mgjs HErmes ti nga flet??)

gezim lame

Primus registratum

Qeshme ta jap une kupen ty per kaq qeke keq ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

cup.gif

Hermesi te dorezoje bastin e humb /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

irene, klarisa vertet ka pranuar sfiden, por ne momentin kur ne, publiku i gjere dhe sherrdashes, percaktuam oren e fillimit te ndeshjes, ajo nuk ndodhej ketu, keshtu qe s'ka nga ta dije. Prandaj prit sa te kthehet ajo dhe merruni vesh vete, apo do me ja marr fitoren me puç ti? Po kush te le se... :smash:

klarisa, po hec mi goce se me ke lene vetem, i ndane trofete keta deri sa te dukesh ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Triny, une flas nga Tirana :wave:

ximi, kupa eshte fallco, komisioni e refuzon me perbuzje :smash:

Iola, take it easy, leri mundesi tjetrit te shjegohet ne fillim, pastaj grushtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

hasano /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermes vazhdo lal, qekeni me te njejtin sistem logjor /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

ehhh e ndjej qe ketu eren ....

erdha me /pf/images/graemlins/laugh.gif vrap

klarisa 26

Primus registratum

Ueeeeeeeeeeeeeee
Ca qeka bo ketu!!!!
Degjoni ketu njehere
Une kupen do ta mar vete se sherrin e hapa vete(penalltin do ta gjuj vet se topi ishte i imi ) edhe po te mos kisha hap une sherr nuk do te impenjohej asnjeri kaq shume .Keshtu qe duhet te ma jepni kupen sezben edhe jo ajo cop cop qe kishte Ximi si thua ti Hermes (je me i miri) ?
Keshtu pra une po mar nje kupe per fillim sherri edhe po te doni leni orarin edhe diten edhe bejme sherr sa te doni jo keshtu me hile ...
Jeni shqiptare apo sjeni ...le qe svihet ne dyshim sa u be fjale per sherr te ter gati ishin

klarisa 26

Primus registratum

Pershendetje nga Alsat!
Po japim lajmet e ores 11.30.
Sapo na njoftuan se gjate dites se sotme do te kete nje duel midis Klarisa 26 dhe Irene(kjo e fundit nuk ka bishta mbrapa, te deklaruara)Behet e ditur se ky duel ka disa dite qe pritet nga fansat e tyre,por ne mungese te Klarisa 26 eshte shtyre (pasi ajo ka pasur shume pune dhe mesa duket per te nuk ka shume rendesi pasi ka vene re qe kundershtarja e saj eshte shume e dobet,theksohet jo fizikisht),por nga ofezat e Irenes te cilat jane te nje niveli te ulet, me ne fund Klarisa 26 i ka dhene Ok per kete duel .
Shkaqet e ketij dueli apo sherri nuk jane bere akoma te ditura por flitet per arsye te dobta dhe qesharake (dmth nuk ka arsye fare).
Per informacione te metejshme mund te na ndiqni ne edicionet e ardhshme!
Ju faleminderit per vemendjen dhe ju urojme nje dite te mbare te gjithe Klubit te Anonimeve!

olti

Neo

uuuuuuuuuu erdhi Klarisa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sidoqofte goca, si kam thene, une jam me te dyja /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] gjes gjes tedo

cthote tirona? [/qb]
MIredita Triny Tirona hic me Shi rremuje Zhurme . Shyqyr qe leviz sa anej knej ene sjom vetem N Tr ...

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga klarisa 26:
[qb] (pasi ajo ka pasur shume pune dhe mesa duket per te nuk ka shume rendesi pasi ka vene re qe kundershtarja e saj eshte shume e dobet,theksohet jo fizikisht), [/qb]
Cfare ben Klara po e ben si Alexi te Dinastija qe sa u fut ne film direkt grusht me Kristl bente /pf/images/graemlins/tongue.gif
Vetem se "hante dru" perhere se ishte me e dobet fizikisht :lol: :lol:
Jepi qeshme jemi me ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif kam vene dhe bast jo per gje mos me le ne tako /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

emmmm
si gjithmone mediat me lajme corientuese dhe kontradiktore, personalisht s gezoj ndonje respekt te vecante , per to dhe per ato qe punojne ne to... /pf/images/graemlins/wink.gif
meqe ne vazhden e bishtave ishte dhe ideja e konferences se shtypit, vlen per tu theksuar, qe deshmimtare okulare, kane pare mbajtesen e bishtave (shpresojme vetem te bishtave) tek recent visitors pikerisht kur mua po me dorezohej kupa, ndaj cdo lajm mediatik i mepasshem ka vetem efekt diskreditimi per "26 klare" ...

good luck next time /pf/images/graemlins/tongue.gif :wave:

qeshem

Primus registratum

xxxim shume i lashte me kete dinastine ti, pershtatju pak brezit te ri me ndonje palome a maria franceska /pf/images/graemlins/wink.gif

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga irene:
xxxim shume i lashte me kete dinastine ti, behu pershtatju pak brezit te ri me ndonje palome a maria franceska /pf/images/graemlins/wink.gif
Na fal po s'i kam pa keto te rejat... por kam pare mire grusht te dinastia ishin serite me te mira /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Alexis nuk fitonte asnjehere /pf/images/graemlins/wink.gif

qeshem

Primus registratum

sorry hun po si kam pa, mgjth kur te kaloj nga gjyshja keto dite do e pyes gjere e gjate per to besoj se duhet ti dije mire telenovelat e moshes se saj... /pf/images/graemlins/tongue.gif

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga irene:
sorry hun po si kam pa, mgjth kur te kaloj nga gjyshja keto dite do e pyes gjere e gjate per to besoj se duhet ti dije mire telenovelat e moshes se saj... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ishte serial ajo jo telenovele /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe ti do e kesh arrit dhe ja ke pare ca seri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam i sigurte /pf/images/graemlins/wink.gif

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
Pershendetje

:wave:
Ketu nuk vihet vetem per pershendetje por edhe thuhet ndonje fjale /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif