Grupi i forumisteve anonime!

ekris

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

...kujt do ia dergojme propozimin hasano ????

BORD of GOVERNORS /pf/images/graemlins/wink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Hasani:
[qb] ...kujt do ia dergojme propozimin hasano ????

BORD of GOVERNORS /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sikur ke qene ne menjen time, duhet fillu me mbledh firmat per peticionin , ne te dy e thame fjalen tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga irene:
[qb]
Fillimisht postuar nga Leila:
Filluat me nda kampet ju ktej /pf/images/graemlins/tongue.gif
Xiiiiiiimiiiii un jam me ty si do qe te veje puna /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
leri bastet ti, se sa fillove te japesh kshu deklaratash xxximi na eshte zhduk fare...

nga cfare ta kete pasur valle ??? [/QB]
U ringjall per te thene qe jam shendoshe e mire po hollesira sna tregoi......
Une po i mbaj secret te miat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hermesss

Primus registratum

klarisa, nese s'ke ndonje kundershtim, po behem une me ty, qe te vihet barazpesha dhe te ziheni ne kushte normale, dmth te njejta. Si thua? /pf/images/graemlins/wink.gif

Si perfundim, me sa u la basti?

P.S. irene :devil: :goofy:

ekris

Primus registratum

Sikur ke qene ne menjen time, duhet fillu me mbledh firmat per peticionin , ne te dy e thame fjalen tone

OurLadyPeAcE

b.k.

Primus registratum

tung te gjitheve

me ne fund mund ti kthehem th&th.

mire sherri paska plasur pa mua po per albiter keni nevoje. bilbilin e kam vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Trin mire qe na u bone e gjalle, :wave: po kujdes mos u fut shume ne ngaterresa se mos e kapin me ty rri e vej noi bast se mbase del me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermes gati ketu una si e ke mendjen /pf/images/graemlins/wink.gif jam me qeshmen dhe po t'a jap dhe me 3;1 po te dush... /pf/images/graemlins/laugh.gif hudhu je gati /pf/images/graemlins/tongue.gif (shife qeshme sa besim kam une, mos me zhgenje :devil: )

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leila:
U ringjall per te thene qe jam shendoshe e mire po hollesira sna tregoi......
Une po i mbaj secret te miat /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ouuuu :eek: :eek:
Kush pyeti dhe s'ju pergjigj njeri :rolleyes:
Keshtu komshije clirohu nga emocionet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

b.k.

Primus registratum

hehe

une kam kohe pa bo sherr, plus ketej jeta u fut ne monotoni menjehere

une du me marr pjese ne sherr

tashi se kam lexu pse po behet sherri po jam me qeshmen dhe ximin (si gjithmone asnjanese) /pf/images/graemlins/tongue.gif

klarisa 26

Primus registratum

Waww cqenka bere ketu
Ej po mire po une me irenen cfare fitojm?

Edhe meqe qenka cun i bukur ky Neo hajt mo po bej si po bej meqe e paska me qef sherrin mes femrave (paska qef ene kjo irene me zorr paska prit per icik sherr,nje llaf kot thashe une gati kjo)
FLM Hermes :kiss:
Ato qe nuk jane me mua ne te tilla raste ju a shperblefsha :smash:

klarisa 26

Primus registratum

Pershendetje Triny!
Po te flas edhe pse sje me mua po desha te te pergjigjem se as une nuk e di pse do bejm sherr /pf/images/graemlins/laugh.gif po hajt mo kane qene shume te qeta keto dite edhe nuk shtyhet keshtu duhet pak shamat :smash: :smash: :smash:

qeshem

Primus registratum

prezente dhe una ketu /pf/images/graemlins/wink.gif

iola s kishte sesi te ndodhte ndryshe, mbas numrave do shpikej ndonje gje tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif
inovative kjo klarisa
... kungull te jete valle ???

hermes... edhe ti o brut :eek:

trin, e di une ti asnjehere nuk me zhgenjen :wave:

xxxim :smash: :smash: :smash:

olti

Neo

Uau kush paska ardhur ketu :wub:

Pershendetje goca sherrxhie /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une jam me te dyja juve. Se kush fiton e humb, per mua eshte no problem, mjafton te ziheni /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] Hermes gati ketu una si e ke mendjen /pf/images/graemlins/wink.gif jam me qeshmen dhe po t'a jap dhe me 3;1 po te dush... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ximi, s'e mora vesh mire une, po me jep irenen? /pf/images/graemlins/tongue.gif
po "3 me 1" i bie te jete ndonje variant i ri? /pf/images/graemlins/laugh.gif (irene, xhan xhan ty /pf/images/graemlins/smile.gif )

klarisa, shume te akuzokan me siper per punen e numrave. Po s'pertove, dhe po s'e pate problem te ndash me kolektivin anonim ca gjera, pergenjeshtroje kete akuze dhe rrëfe te verteten lakuriqe /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt, se me ke dhe fansin tend besnik ne kete sherr.

Neo, Leila, Triny, si thoni, a i presim konkurrentet ne ring me nje duartrokitje te gjate e te forte? Une po i bie ziles me cekic.... dinnnng... pergatitet Raundi I :thumbsup:

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] ximi, s'e mora vesh mire une, po me jep irenen? /pf/images/graemlins/tongue.gif
po "3 me 1" i bie te jete ndonje variant i ri? /pf/images/graemlins/laugh.gif (irene, xhan xhan ty /pf/images/graemlins/smile.gif )

[/qb]
Une ta leshoj qeshmen :eek:
Une vej 3 ti ve 1 /pf/images/graemlins/wink.gif po une vej vetem per qeshmen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'e tradhtoj dot sikur nami te behet :smash:

qeshem

Primus registratum

meqe kundershtari nuk u paraqit ne vendin e takimit, ndeshjen e quaj te perfunduar me fitoren time.
... jam ne pritje te kupes dhe te basteve te fituara
hermes shpejt zbrazi xhepat, jo per gje po na duhen ca leke per ti dhene kafe cave qe ja kemi premtuar /pf/images/graemlins/wink.gif

xiiim :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

hej na sqaroni pak per cfare behet sherri????

nejse une jam e mendimit qe nuk duhet bere ndarjam midis paleve, perndyrhse nuk funksionon terapia e grupit

nqs e keni fiksim me vazhdu te pakten te percaktojme rregullat /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

tung klarisa...mireseerdhe

Neo :wub:

XIMI dhe Qeshmja :kiss: :kiss:

mireserdhet dhe ju te tjeret
:wave:

Hermesss

Primus registratum

Po te flasim nga pikepamja ligjore, pretendimi yt irene se "e kam te fituar ndeshjen ngaqe kundershtarja s'u paraqit" mund te hidhet poshte fare kollaj nese ne, pala tjeter, provojme qe personi perkates - ne kete rast kandidatja qe ka mbeshtetjen e mazhorances qeverisese dhe forces politike progresiste qe une drejtoj /pf/images/graemlins/tongue.gif , pra numri 26 /pf/images/graemlins/wink.gif - nuk ka marre njoftim ne njeren nga menyrat e parashikuara ne Kodin e Procedures Civile (pra, me pak fjale, njoftimi mund te jete bere, por sa kohe ky njoftim nuk i eshte drejtuar pales tjeter per te pritur nje pergjigje konkrete, kjo pale konsiderohet se nuk ka dijeni qe nje njoftim i tille egziston). Pra, causa persa /pf/images/graemlins/laugh.gif

se me lodhe mi dreq duke shkrujt, s'mjaftojne keto qe kam, edhe ti duheshe :devil:

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga klarisa 26:
[qb]

Edhe meqe qenka cun i bukur ky Neo hajt mo po bej si po bej meqe e paska me qef sherrin mes femrave (paska qef ene kjo irene me zorr paska prit per icik sherr,nje llaf kot thashe une gati kjo)
[/qb]
hermes po ti kujton se me blah blah blah do fitosh causen, ja ku e ke deklaraten e pales tjeter, qe e ka marre dhe e pranon sfiden /pf/images/graemlins/wink.gif
...kshuqe causa vinta /pf/images/graemlins/wink.gif

iolaaaaa kupen /pf/images/graemlins/tongue.gif