Grupi i forumisteve anonime!

gezim lame

Primus registratum
Re: Grupi i forumisteve anonime!

cokollata nuk jap se kane efekte anesore te rrezikshme /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per PM do me kesh futur ne listen e te padeshiruarve se s'ka mundesi tjeter.... :mad:

true confidental

Forumium maestatis

Irenaaaaa :smash:
Mos fillojme qajme bashke tani se ku i dihet kur pushojme pastaj , Si me the ti muve beje si ato labet se te griva /pf/images/graemlins/wink.gif

klarisa 26

Primus registratum

AFA=A F Anonim
U sqarove tani Irene?Leila e kapi :thumbsup: pernjehere edhe nuk me pelqen te bej sherr qe ne hapat e para (as te fundit) se do dal si grifsha e AFA-ve(sme pelqen asnjehere sherri sidomos kur e di qe jan me te dobet se une ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Ciao!

Ciao, Grifsha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciao dhe Irena /pf/images/graemlins/tongue.gif

Uroj te shoh ndeshje te kenqashme /pf/images/graemlins/laugh.gif

ekris

Primus registratum

Not much Broo, oret e fundit te weekendit, asnjehere seshte i gjate sa duhet ......

Propozoj që uikendi të filloj të Mërkurën
dhe të përfundoj të Martën.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

grifshat, pervec tingullit acarues qe leshojne, sikur nuk shquhen per ndonje gje tjeter ... :confused: :confused:

autostima e madhe eshte nje nga cilesite qe u duhet me shume njerzve, edhe pse ndonjehere i ben qesharak /pf/images/graemlins/wink.gif

klarisa 26

Primus registratum

Obobo po ti qenke me keq se une moj :eek:
Nejse une nuk dua te shpall lufte tani edhe jo perndonje gje po nuk dua ti jap asnje kenaqesi Neos /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

tu dhuroj kenaqesi te tjereve, sidomos kur jane cuna simpatike eshte nje nga hobet e mia ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Hasani:
[qb]
Propozoj që uikendi të filloj të Mërkurën
dhe të përfundoj të Martën.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ideja me gjeniale qe kam degjuar keto ditet e fundit, kujt do ia dergojme propozimin hasano ????

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leila:
Filluat me nda kampet ju ktej /pf/images/graemlins/tongue.gif
Xiiiiiiimiiiii un jam me ty si do qe te veje puna /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
leri bastet ti, se sa fillove te japesh kshu deklaratash xxximi na eshte zhduk fare...

nga cfare ta kete pasur valle ???

gezim lame

Primus registratum

Ou qeshme pse kaq e interesume ti per te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif
vetem se po te shkonte puna per grusht me klaren une s'e di pse :rolleyes: por vetem per ty do veja bast... /pf/images/graemlins/wink.gif

qeshem

Primus registratum

u ringjalle ti /pf/images/graemlins/wink.gif se dhe per pak do arrija ne konkluzione te frikshme una kendej /pf/images/graemlins/tongue.gif

sa per bastin ... /pf/images/graemlins/smile.gif

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga klarisa 26:
[qb](sme pelqen asnjehere sherri sidomos kur e di qe jan me te dobet se une ) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Haahhahahahahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qeshme jam me ty vetem se ti je me e dobet se klara /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (kshu thote ajo te pakten)
I kam qejf ato te dobtat pak /pf/images/graemlins/tongue.gif
Klara sa qeke ti se na trembe!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif