fkvllaznia
Primus registratum
Re: Grupi HATAJA
EEeeeeeeeee naqe sa raste ka si aj i joti , kot se kan nxjerr edhe at shprehjen Pukjan prej Shkodre a shkodran prej Puket se spo me kujtohet per momentin :tipsy: :wave:
Hajt shendet a pare all
Pershendetje !!Fillimisht postuar nga Pop Tart:
[qb] Mase e sakt naqe po aty . Po kam nejt na 12 vjet ne Shkoder dhe do te tregoj nje gje po do ikerkoja ndjes ne qofse po dal prej teme
Kur po shkoja per ne Tirane nje studente ishte ne fugon E pyeta nga je me origjin ajo me tha jam nga Tiran une qesha pse po qesh me tha ajo, po ti spo me dukesh ne djalekt nga tirana prandaj. Po mi tha kam 15 vjet ne tiran prej puke shoqja ishte dhe Tirance me tha kurse Mami im po me thoshte ti nga tirana dhe thu je shkodrane ,me zor do me u bo shkodrane ,shkodrant si ndrroj me as nje Tiranas po nejse qa do bejm njerzit jane intersanta nganeher pocim naq [/qb]
EEeeeeeeeee naqe sa raste ka si aj i joti , kot se kan nxjerr edhe at shprehjen Pukjan prej Shkodre a shkodran prej Puket se spo me kujtohet per momentin :tipsy: :wave:
Ppapapap .......... lene mas ma kujto :tipsy: :smash: :thumbsup: se e paska lexu , neser ju baj me dit a kam me ndje gjall :tipsy:Fillimisht postuar nga RoSe_GuRl:
[qb]i shkreti ti per veti qa ta po te ban gruja kur ta lexoj i ket- Tu prit sa te desin gruja
. [/qb]
[/QB]
Hajt shendet a pare all