Grupi HATAJA :)

fkvllaznia

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Fillimisht postuar nga Pop Tart:
[qb] Mase e sakt naqe po aty . Po kam nejt na 12 vjet ne Shkoder dhe do te tregoj nje gje po do ikerkoja ndjes ne qofse po dal prej teme
Kur po shkoja per ne Tirane nje studente ishte ne fugon E pyeta nga je me origjin ajo me tha jam nga Tiran une qesha pse po qesh me tha ajo, po ti spo me dukesh ne djalekt nga tirana prandaj. Po mi tha kam 15 vjet ne tiran prej puke shoqja ishte dhe Tirance me tha kurse Mami im po me thoshte ti nga tirana dhe thu je shkodrane ,me zor do me u bo shkodrane ,shkodrant si ndrroj me as nje Tiranas po nejse qa do bejm njerzit jane intersanta nganeher pocim naq [/qb]
Pershendetje !!

EEeeeeeeeee naqe sa raste ka si aj i joti , kot se kan nxjerr edhe at shprehjen Pukjan prej Shkodre a shkodran prej Puket se spo me kujtohet per momentin :rolleyes: :tipsy: :wave:

Fillimisht postuar nga RoSe_GuRl:
[qb]
- Tu prit sa te desin gruja

. [/qb]
i shkreti ti per veti qa ta po te ban gruja kur ta lexoj i ket
[/QB]
Ppapapap .......... lene mas ma kujto :tipsy: :smash: :thumbsup: se e paska lexu , neser ju baj me dit a kam me ndje gjall :tipsy:

Hajt shendet a pare all

Tanja

Primus registratum

te akm than 10000 her kujdes qa flet.. po kush me marr vesht...???!!!!!! hajt se me duket se po dek ti para asaj:p:p nejse na difto neser...apo skam nevoj me e dit un...

Pop Tart

Primus registratum

[qb] te akm than 10000 her kujdes qa flet.. po kush me marr vesht...???!!!!!! hajt se me duket se po dek ti para asaj:p:p nejse na difto neser...apo skam nevoj me e dit un... [/qb]
Po moj Rose Nexhoja duhet me na tregu neve se kur ti thejn na nji bri gruja sonte kush ka me e pshtu Nexhon per veq nesh mire asht me na e ba te ditun se si po i shkojn punt se masanej nji ma pak ne Albaforum ha ha ha Nexho zemer sillu mire sonde mundohu ta maresh me te mir Grun se per zoten ska me pas doktor me te kap ne dor se ti e di Grat jan te egra per kta pune .

Tanja

Primus registratum

[qb]
[qb] te akm than 10000 her kujdes qa flet.. po kush me marr vesht...???!!!!!! hajt se me duket se po dek ti para asaj:p:p nejse na difto neser...apo skam nevoj me e dit un... [/qb]
Po moj Rose Nexhoja duhet me na tregu neve se kur ti thejn na nji bri gruja sonte kush ka me e pshtu Nexhon per veq nesh mire asht me na e ba te ditun se si po i shkojn punt se masanej nji ma pak ne Albaforum ha ha ha Nexho zemer sillu mire sonde mundohu ta maresh me te mir Grun se per zoten ska me pas doktor me te kap ne dor se ti e di Grat jan te egra per kta pune . [/qb]
uuu o po je tuj porosit njerin e duhun ti..... /pf/images/graemlins/smile.gif hajt se ta po e pshtoj un ate... dmth spo e la me ja thy brite te tana...po po na met gjys njirit masanej,,,,,,

fkvllaznia

Primus registratum

hahaha naqe , ske nevoj me e dit eee /pf/images/graemlins/tongue.gif
He ma edhe ju si ebani te madhe , po ca thash un i shkreti se tu lujt e pata /pf/images/graemlins/tongue.gif :wub:

[qb]
Po moj Rose Nexhoja duhet me na tregu neve se kur ti thejn na nji bri gruja sonte kush ka me e pshtu Nexhon per veq nesh mire asht me na e ba te ditun se si po i shkojn punt se masanej nji ma pak ne Albaforum ha ha ha Nexho zemer sillu mire sonde mundohu ta maresh me te mir Grun se per zoten ska me pas doktor me te kap ne dor se ti e di Grat jan te egra per kta pune . [/qb]
papappapa , si maj naqe nji ma pak eeeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gif a skeni faj ju , po kshu e keni ju se sa me ju dhan gishtin te merrni .... , pa nejse ma.
Mas e ke problem naqe se nuk baj kollaj fjal me nusen un se e kam te urte :tipsy: apa ja grupa ??!!

Ika se filloj ndeshja ....

Tanja

Primus registratum

ehe e ke nusen e urte ti...edhe naten kur flen...flet ne gjum e gjun shtjelma..imagjino qa ban diten tash si nihet zani gojs

eis

Primus registratum

Oooooooooo Amy po ku je maj naqeeeeee tiiiiiii?Po si te kam,sa muhabet te gjate paskeni ba pa mu ju,hehehe po skeni faj ju fajin e kam vete qe iku dhe ju la vetem se masandej harroni edhe me punu kur flitni llaka llaka llaka tane diten.
Nje pershendetje per tane ju i here tu fillu me ty naq(Amy)Pop Tart,LLokumin,Nexhon humoristin tone,kengtarin tone 2K etj etj tane ju me rradhe se jeni o Zot sa fmi kot ashtu sa te mire jeni se me shkoi goja :tipsy:
Nje :kiss: per tane ju se me duhet me ik se asht tu me ardh nje gjume sa nuk e keni idene se une jam vajze puntore jo si ju /pf/images/graemlins/tongue.gif une punoj shume e gja ne drit nuk nxjerri po nejse hajt ma si ne Amerike,pune pune dhe gjume,hajt tung tesh dhe banu fmi te mire.
Uhhh se harrova a ma bani tane nje nder,kisha dashte me dite ku keni pas ndejt ne Shkoder se ka ardh koha me u njoft tash e ja ma me anonime ndaci me shkruni mesazh privat ndaci publik ku te doni vetem ma thoni ikaaaaaaaaaaaaaaaa ciao!
Mas harroni ca ju thashe. :wave:

fkvllaznia

Primus registratum

[qb] ehe e ke nusen e urte ti...edhe naten kur flen...flet ne gjum e gjun shtjelma..imagjino qa ban diten tash si nihet zani gojs [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif papapp sa mir po e dike edhe ti :tipsy: :wave: :wub:

Per Vajze_Shkodrane ::

Ppappap si mje duk maj naqe si me ken ndoj prezantuse ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt tana te mirat , sa i takon asaj qe mas me harru ta pa bana te gjall /pf/images/graemlins/tongue.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Ooo aktiv aktiv Grupi.... Keshtu pa ka lezet tane artista.......e cfare filmash lol

Pa si m'keni kene me shendet, a jeni ba te mire, jeni lodh a merzit , a ka ba bishtuku drite lol

Uuu se paskan lane driten ndez........i sec sa ta fiku : ) Heee tesh ma mire eee, qirin ndez ohoo hooo lezet lezet ,avash avash, kihi bahet dash : )

Hajt pra dasha, ja kaloshi mire edhe bashi laradasha hahaha

Ciao i heran, se me kersiti dera /pf/images/graemlins/wink.gif

eis

Primus registratum

[qb] Te falenderoj per oferten qe me ben mi nace.Po tash sa e mora vesht se paskeni dhe grup hataja,sa mire po neser do mar pjes ne kte teme. Se tani esht von dhe s'besoj se ka koh te meret njeri me grupin hataja ne kte ore te vone pacim shkodrane hata je hata . [/qb]
He maj naq ca kena si ia ke kalu me shendet mire?Mire se ke ardh ne Grupin Hataja dhe ia kalofsh mire ketu me ne,por nje pytje kisha une per ty pse me ke fut ne ignore list nuk e kuptoj une as mesazhe ste kam nise kurre po nejse si te dush e kam marr ne konsiderate mesazhin qe me ke shkru por skam kohe me shkru shume se jam ne pune prandaj,gjithsesi tash po flasim per kete gja, tash ika dhe ia kalofsh mire.

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vajze_Shkodrane:
[qb]
[qb] Te falenderoj per oferten qe me ben mi nace.Po tash sa e mora vesht se paskeni dhe grup hataja,sa mire po neser do mar pjes ne kte teme. Se tani esht von dhe s'besoj se ka koh te meret njeri me grupin hataja ne kte ore te vone pacim shkodrane hata je hata . [/qb]
He maj naq ca kena si ia ke kalu me shendet mire?Mire se ke ardh ne Grupin Hataja dhe ia kalofsh mire ketu me ne,por nje pytje kisha une per ty pse me ke fut ne ignore list nuk e kuptoj une as mesazhe ste kam nise kurre po nejse si te dush e kam marr ne konsiderate mesazhin qe me ke shkru por skam kohe me shkru shume se jam ne pune prandaj,gjithsesi tash po flasim per kete gja, tash ika dhe ia kalofsh mire. [/qb]
O zemer nuk e di qa liste te kam fut se se kuptoj skam ber as gje me qellim po ndoshta pa dashur. Me shkruaj ne imel se te me sqarosh po une ne kte albaforum kam konsiderat te mire per ty dhe ti kte e di dhe te uroj tja kalosh sa me mire dhe mos puno shum se Amerika kte pune ka nejse zemer te uroj tja kalosh mire pacim

Pop Tart

Primus registratum

Po si mja kalut mor grupi hataja se spo ndjeheni fare po dilni se na mori malli per ju per Zoten Mire rendesi ka qe te jeni mire dhe te keni pas nje dit te qet se te tjerat rregullohen .Po shokun Nexhon a ma keni pare mor aman se kam qen e shqetesuar se mos ma ka gjet gje e keqe me lajmeroni mos harroni se per Vajzen shkodrane e mora vesht ishte mire por kishte punuar dhe lodhur ,kurse per negjon se di akoma Ti Rose e di mduket naqe po zdo me me tregu se dhe pak do i fus nje te uleritur qe dal te kerkoj Nexhon Ishalla jeni mire dhe Zoti ju rujt se skemi jet pa ju ju jap nje perqafim nga larg Roses dhe Vajzen shkodrane gjithashtu dhe Nexhon se dhe ai esht i mire se kam shum gjyna per mejshkut ha ha ha ju dua shum me respekt nga Pop Tart .

ShkodraniNY

Primus registratum

Oooo Kush na ka ardheeee ketu ma maaa

TOP TART :wub:

Mire se erdhe naqe prane nesh. Edhe ne fakt te kam pa ketej rrotull nga Grupi jone, pa kam kene si ne kalim. Se e dini ju, une fill shkoj e ne zyrajaa : ) zyre zyre : P Pa as ni dosje nuk kam pa mbi tavoline per ardhjen e nje anetarit te ri. Uuu ca ta pa i baj asaj sekretares, se ka fillu me ba bish punes, as nji nadja e mire nuk asht tu me thane.Naqeeeee mas hup ka Kryetar ketu lol

Pop Tart kenaqesia jone qe gjindesh prane nesh edhe une ju jap statusin e Anetares.

Merhaba ne grupin HATA lol

Ja edhe nje anetare e re prane gjirit tone, koletivit tone, mari shokni e shoqni se jeni si gurabi /pf/images/graemlins/smile.gif

Ne bejme progress per dite ( As verizon do )

Naten pra bye

Pop Tart

Primus registratum

Te falenderoj me gjith zemer Llokum qe me mirpret ne kete grup .Po qa mos me ardh te ky grup po ju te beni per vete te gjith ju Po dukeni qe vertet jeni te mire Po Vajzen Skodrane a dini gja ku mka ik se me vertet po e ndjej mungesen e saj e shume eshum te tjerve shpresoj te kthehen sa me shpejt ne grup se po merzitem se me kan lan vetem dhe spo i bjen menja per muaaaaaaa Hajde GRUPI HATAJA dilni ku me jeni mshehur ju kam shum gjan mos me lini vetem se me han ujku dhe do mbeteni pa POP TART pastaj te gjith te mirat yu uroj nga ana imt .

eis

Primus registratum

Prite Zot maj burrensh me te hanger ujku po ca sht aja fjale,une itash erdha pre punet dhe sa hina ne shpi dhe i tash me duhet me dla prep lene ma se marume krejt ,sa kerkesat po i kena sa nuk e ke idene,nejese ma ti naq si me ia ke kalu i here,po masandej pse rrin ne shpi maj naq po del diku edhe ti se tash po cmendesh tu ndejt ne shpi.
Tash po flasim prap ju pershendes tanve i here dhe ia kalofshi mire.
P.s o Qakurrelse ku te kena ty naq?

fkvllaznia

Primus registratum

[qb] Po si mja kalut mor grupi hataja se spo ndjeheni fare po dilni se na mori malli per ju per Zoten Mire rendesi ka qe te jeni mire dhe te keni pas nje dit te qet se te tjerat rregullohen .Po shokun Nexhon a ma keni pare mor aman se kam qen e shqetesuar se mos ma ka gjet gje e keqe me lajmeroni mos harroni se per Vajzen shkodrane e mora vesht ishte mire por kishte punuar dhe lodhur ,kurse per negjon se di akoma Ti Rose e di mduket naqe po zdo me me tregu se dhe pak do i fus nje te uleritur qe dal te kerkoj Nexhon Ishalla jeni mire dhe Zoti ju rujt se skemi jet pa ju ju jap nje perqafim nga larg Roses dhe Vajzen shkodrane gjithashtu dhe Nexhon se dhe ai esht i mire se kam shum gjyna per mejshkut ha ha ha ju dua shum me respekt nga Pop Tart . [/qb]
Mrama jote naqe edhe e te tan tjeterve ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif
Naqe top me ke Si pllumb , gjall e i forte ja kam kalu edhe pleqve /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajt ika se po baj i xhiro sonte para se me u nis per SHKODER :rockband: :thumbsup: :wave: :rockband: :rockband:

Mysterium

Primus registratum

Mramja juj ktu,

tane jeni t'thirrun ne Koncertin Live "Kur daci kendon, mica ladron!" qe kendon Nexho Shabani me shoket e lagjes sonte ne oren 24.00 h

ju mirepresim

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]
[qb] Po si mja kalut mor grupi hataja se spo ndjeheni fare po dilni se na mori malli per ju per Zoten Mire rendesi ka qe te jeni mire dhe te keni pas nje dit te qet se te tjerat rregullohen .Po shokun Nexhon a ma keni pare mor aman se kam qen e shqetesuar se mos ma ka gjet gje e keqe me lajmeroni mos harroni se per Vajzen shkodrane e mora vesht ishte mire por kishte punuar dhe lodhur ,kurse per negjon se di akoma Ti Rose e di mduket naqe po zdo me me tregu se dhe pak do i fus nje te uleritur qe dal te kerkoj Nexhon Ishalla jeni mire dhe Zoti ju rujt se skemi jet pa ju ju jap nje perqafim nga larg Roses dhe Vajzen shkodrane gjithashtu dhe Nexhon se dhe ai esht i mire se kam shum gjyna per mejshkut ha ha ha ju dua shum me respekt nga Pop Tart . [/qb]
Mrama jote naqe edhe e te tan tjeterve ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif
Naqe top me ke Si pllumb , gjall e i forte ja kam kalu edhe pleqve /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajt ika se po baj i xhiro sonte para se me u nis per SHKODER :rockband: :thumbsup: :wave: :rockband: :rockband: [/qb]
O ZOT SHYQYR SI S'TKA GJET GJA E KEQE E JE MIRE NAQE MOS IK NE SHKODER PA ME MARR EDHE MU ME VEDI SE ME IKU TRUNI KTU TU U MARRE ME BUDALLAT E AMERIKS PO NEJSE NE QOFSE SDESHIRON TE ME MARRESH ME VETE ATEHER MI BEJ TE FALA SHKODRES TIME TE DASHUR DHE RRUG TE MBARE DHE MBARSI TE URON POP TART TY .

fkvllaznia

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]
Mrama jote naqe edhe e te tan tjeterve ktu
Naqe top me ke Si pllumb , gjall e i forte ja kam kalu edhe pleqve
Hajt ika se po baj i xhiro sonte para se me u nis per SHKODER [/qb]
O ZOT SHYQYR SI S'TKA GJET GJA E KEQE E JE MIRE NAQE MOS IK NE SHKODER PA ME MARR EDHE MU ME VEDI SE ME IKU TRUNI KTU TU U MARRE ME BUDALLAT E AMERIKS PO NEJSE NE QOFSE SDESHIRON TE ME MARRESH ME VETE ATEHER MI BEJ TE FALA SHKODRES TIME TE DASHUR DHE RRUG TE MBARE DHE MBARSI TE URON POP TART TY . [/qb]
Tytjeta Juj !!

He se ktu meta un sdola kund /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: SSSSsssstttttttrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeesssssssssss i gjalle !!!!!!!!

Pas ksa shfrymje ....
Top Tart , Hajde maj naqe , hec se neser niset Furgoni i fundit per ka Taravica /pf/images/graemlins/tongue.gif , pritezot si spo te marr un me vedi /pf/images/graemlins/tongue.gif :idea: Pastaj Sa me shume te jemi .... Aq me shum bajm qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt shendet per iher se shum shum sssssssttttttttrrrrrrrreeeeeeesssssssssss Sonte !!!!
Ika te baj njat valixhe gati iheran ... :wave:

a/h

Primus registratum

O mir se rrini hani e pini / po si jeni?
Ata kolopuça , grat e burrat si i keni?

M'ka hyp 1-sakelldi edhe po kam frymzim me knu!!

KANG RRAPSODIKE :goofy:

OooOOoo Iku dilli e po del hana//
Djem e vajza oOOoo ju pas nana//
E moj qik am man n'men te kisha//
Ti tu mush uj e un çoban ne pisha//
Ma lujshe synin e mu m'bite pika//
O m'pat than nana mos rri me qika//
Po tash je civilizu edhe hiç sma var//
Ke ec pa kpuc n'gur tash nuk ec as n'bar//
Dikur t'vite era hudra e tash parfum//
Je ba qytetare nuk jeton ma n'katun//
Dikur thoshe ndal e tash po thu STOP//
Para ke than dyqan e tash po i thu SHOP//
Dikur ke ec ne kam se as gomar nuk ke pas//
Tash g-string vesh edhe makins gazin drras//
Maj men kur thoshe qe hangre buk e koss//
Tash po han PIZZA se burrin e ke boss//
Dikur ke bertit si ke lan rahat kojshit//
Tash me ardh te ti duhet me pas KARTVIZIT//
Eyy SEXY ke qef met thirr po ti je BURBUQE//
99.9 KG sikur buldoz e faqet mi ke t'kuqe//
Ta pash sherrin u habita e me treten BAGTIT//
Bye Bye BUQE edhe mos fol ma se na KORIT//

-------------------------

Hahahaha wheeeeeeee poet /pf/images/graemlins/smile.gif

Si ju duk ee? HATA krejt e? e di e di !!

Hahaha

o ju pershendes tetanve jeni ma te mirtttttt....

SHKODRAN 2THE FULLEST