Grupi HATAJA :)

a/h

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Tjeta juj !!!

A shazoten a po doni lek juaaaa?
Per mem gjet nuse muaaa a??
Allahile sa kam shkon nermen mse me pre vesht!!!
Ti jo ejj un skom pa lujt meç me paguee hahaha

Ey o popull po pse mor sna doli 1 i nershem ?
Qysh se na vdiq Nan-Terza e harrunen bamirsin shqiptart /pf/images/graemlins/smile.gif

Ow edhe sa i perket per nusen

M'ka gjet ajo mu kshtu qe mos i jepni vedit zor me u lodh se paskeni ken edhe tu u harxhu haha ma keq tu shky kpuct vetem me ma gjet 1nusee

Shajzeee /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju pershendes prej n'gisht t'kres edhe deri n'flok t'kams tetanve

hahahah oooo ça kum qesh hahahahah
hahahaha ooo ça kum qesh muhahahahaha
Ca kum qesh ça kum qesh muahhahahaha

O ti gurabija i nev jorkut...ala gjall keke

Po kam nigju se te kishte shkel TITANIKU morr /pf/images/graemlins/frown.gif

Jack..Jack..Jack...Wake Up Jack hahahaha

Ca nuk me kujtohet edhe mu

Kush e don 1 cingare me te dredhun (tarabosh)

Hahaha me ti ndryshk mushknitttt

Oooo ça kum qesh mor ça kum qeshh
MUHAhahahahaha

Ey po nalem une se sdi ça paskam
Rrezet e dillit kan qellu (pingule) kto dit
Mos me veni faj mu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Byee Byee

Shkodra 2the fullest

ShkodraniNY

Primus registratum

JU pershendes taneve o grupa :wub:

1........... dihet : P
2.n/Kryetaren : LULEBORA
3.Sekretaren: Rose Gurl ( EMY )
4.anetaren kryesie: Vajza Shkodrane
5.anetaren kryesie:perla (Pickavica !)
6.anetarin kryesie:Craggy Rex
7.anetaren kryesie:Rebecca
8.anetarin kryesie: Nexho Shabani
9.anetaren kryesie:Rozalina
10.anetarin kryesie: 2K
11.anetaren : Jerina
12.anetaren: Great1
13.anetarin : Harap
14.anetaren: Lule_mos_prek1
15.anetaren: Wildrose

The best of the best :thumbsup:

Tanja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] pse a duhet me qa a?? [/qb]
ja mar pritezot, skena vakth me pajtu kend....po duhet me nejt serioz. se e kena marrr punen seriozisht

a/h

Primus registratum

ooooooooo a ma lexut emrin ne list??? UN PO

hahahah

ey thnx shum shum ty Gurbaija NYC e nju jorkut!!

Edhe jo vetem ty po tan shkodranve qe jan ktu..

Tash o ti Rose_gurL a ça e pate ti emrin :goofy:

Ku ka ma mir se me qesh?? Skam me u plak kurr /pf/images/graemlins/smile.gif

Kurse ty t'ka hanger dreqi me çarap leshit /pf/images/graemlins/smile.gif

Per ça e vrau Tuqi gjoken?
Me i marr token e me i mjel LOKEN ashtu Lopen deshta me than

Ehhh moj shqipri e mjera shqipri//
Kush t'ka dhan me pi raki?? kush
Ti ke pas ken një zonj e ran//
Burrat e dheut t'kan kap tetan//

ka ken dejshem poeti kur e ka shkru ket "poem" kaq te famshme

lolzz

ju pershendes tetanvee

aj lav ju veri maç shkodra pipell

paqe e kallasha

1luv kuq e zi

eis

Primus registratum

Ku jeni trima a si jeni,si po ma kaloni kyt nxehte?
Pashe Zoten ka keni humb qe se cilni zanin e gojes,hajt mar maaa edhe ju se nuk po ju lodhet dora me shkru dy fjale,po skeni faj ju se fajet i ka drejtori qe sju heq prej punet,a ka ba Zoti vaki me shkrujt ai djali me nick name 2K edhe per ju bahhhhhhh :confused: !
Nejse ma nejse e dini vete ju desha me pershendet ne vecanti i here Amy ,Llokumin dhe Pop Tart,dhe i tham ksaj te fundit hajde bashkoju edhe ti te grupi hataja se ma merr mendja se i mbush kerkesat per me hy ne ket grup hajt se po pershendes edhe djalin e lagjes teme 2K.
Nje :kiss: per te tane dhe me ia kalofshi sa ma mire ciaoooooooooo!

Pop Tart

Primus registratum

Te falenderoj per oferten qe me ben mi nace.Po tash sa e mora vesht se paskeni dhe grup hataja,sa mire po neser do mar pjes ne kte teme. Se tani esht von dhe s'besoj se ka koh te meret njeri me grupin hataja ne kte ore te vone pacim shkodrane hata je hata .

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta jote maj rini !!!

Nderimet e mija more grupa qe me jeni ba si shurupa !!
Po si ju ka nexhoja iheran , a jeni lodh a merzit me pushime ., pa pushime , fmit a mi keni mire , se per partnerin/et asht e kote me ju pyt /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga Vajze_Shkodrane:
[qb] Ku jeni trima a si jeni,si po ma kaloni kyt nxehte?
Pashe Zoten ka keni humb qe se cilni zanin e gojes,hajt mar maaa edhe ju se nuk po ju lodhet dora me shkru dy fjale,po skeni faj ju se fajet i ka drejtori qe sju heq prej punet,a ka ba Zoti vaki me shkrujt ai djali me nick name 2K edhe per ju bahhhhhhh !
Nejse ma nejse e dini vete ju desha me pershendet ne vecanti i here Amy ,Llokumin dhe Pop Tart,dhe i tham ksaj te fundit hajde bashkoju edhe ti te grupi hataja se ma merr mendja se i mbush kerkesat per me hy ne ket grup hajt se po pershendes edhe djalin e lagjes teme 2K.
Nje per te tane dhe me ia kalofshi sa ma mire ciaoooooooooo! [/qb]
Nderimet e mija Vajze_Shkodrane .
Ca me shkru ma shum maj naqe, masandej nxheti ban punen e vet ....
Lene maj naqe drejtorin se aj asht tu ba qejf , ekena dergu me poshime dreqin .....

Fillimisht postuar nga Pop Tart:
[qb] Te falenderoj per oferten qe me ben mi nace.Po tash sa e mora vesht se paskeni dhe grup hataja,sa mire po neser do mar pjes ne kte teme. Se tani esht von dhe s'besoj se ka koh te meret njeri me grupin hataja ne kte ore te vone pacim shkodrane hata je hata . [/qb]
Pershendetje Top Fart , me fal Top TArt mir se te vish naqe vetem se te duhet me ba pak permirsime /pf/images/graemlins/tongue.gif !!!

1) ne rralle te pare nuk shkruhet nace por NAQE /pf/images/graemlins/tongue.gif
2) Ne kena kohe me u marr me grupin gjithmon , keshtu qe grupi jon den perkushtim :tipsy:

edhe 3) na trego hire se prej ka te kena , nga vjen a nga shkon ta shqyrtojme kete punen tande :tipsy:

Hajt tashi shendet e pare !!!
pappaap sa i rrept jam eeeeeee :smash: :rockband:

eis

Primus registratum

Papapapa sa i rrepte the....ke mar pak ma shume rrespekt per mysafirin mar ty te rafte llotaria ishalla.
Pop Tart mas ta ndin ty naqe a nace si te dush ti se e dina qe sje shkodrane dhe nuk te ven faj kush vetem hajde ketej e duku,kurse Nexhon e kena shume djal te mire keshtu qe mas merr pershtypje te keqe per te.
Tash une ika se u bana vone per pune dhe mas u lodhni shume me shkru.
Un grande :kiss: grande mar grande shume per ju e ca grande....... pahhh sa mire se kena harru italishten /pf/images/graemlins/tongue.gif Ciaoooooooo!

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb] Tytjeta jote maj rini !!!
Po mire moj Naqe mos mbertit se une jam vajz e mire dhe gabimet i kurigjoj shpejt ju falenderoj per mirpritjen dhe pse bajm gabime grafike sasht e thanun qe ne duhet te jemi perfekta megjithate jeni shume te mire dhe ju kam shum gjan te tanve grupi hataja. O harrova naqe per me tju pergjigj pytjes une jam me origjin Tirance po jam rrit te gjyshi ne shkoder besoj qe te sqarova. Tash her tjera mos u merzit me mu pse baj na nje gabim nejse mja kalofshi nje dit sa ma te bukur pacim .
Po si ju ka nexhoja iheran , a jeni lodh a merzit me pushime ., pa pushime , fmit a mi keni mire , se per partnerin/et asht e kote me ju pyt /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pashe Zoten ka keni humb qe se cilni zanin e gojes,hajt mar maaa edhe ju se nuk po ju lodhet dora me shkru dy fjale,po skeni faj ju se fajet i ka drejtori qe sju heq prej punet,a ka ba Zoti vaki me shkrujt ai djali me nick name 2K edhe per ju bahhhhhhh !
Lene maj naqe drejtorin se aj asht tu ba qejf , ekena dergu me poshime dreqin .....

[qb] Te falenderoj per oferten qe me ben mi nace.Po tash sa e mora vesht se paskeni dhe grup hataja,sa mire po neser do mar pjes ne kte teme. Se tani esht von dhe s'besoj se ka koh te meret njeri me grupin hataja ne kte ore te vone pacim shkodrane hata je hata . [/qb]
Pershendetje Top Fart , me fal Top TArt mir se te vish naqe vetem se te duhet me ba pak permirsime /pf/images/graemlins/tongue.gif !!!

2) Ne kena kohe me u marr me grupin gjithmon , keshtu qe grupi jon den perkushtim :tipsy:

edhe 3) na trego hire se prej ka te kena , nga vjen a nga shkon ta shqyrtojme kete punen tande :tipsy:

pappaap sa i rrept jam eeeeeee :smash: :rockband: [/qb]

Pop Tart

Primus registratum

Po sa te mire qe jeni moj naqet e mija une dua te them parafolcit me lart qe e kurigjova gabimin edhe mos me bertit mor naq se te betohem qe pa dashje i baj kta gabime grafike se sjemi perfekta se kjo gjuha shkodrane don pune me u msu ha ha hapo tallem .O per pak arrova me tu pergjigj pytjes moj naqe Une jam nga Tirana po kam jetu ne shkoder te Gjyshrit dhe kshu qe fjalen naqe e kam msu me vones nejse te dashuri e mi ju uroj qe tja kaloni nje dit sa me te kenqme dhe ju kam shum gjan se jeni te mrekullushem .Po ju marr pak me te mire se her te jera mos mem bertit se mihn friga masanejna dhe zvi ma te grupi Hataja . pacim

Pop Tart

Primus registratum

pappaap sa i rrept jam eeeeeee :smash: :rockband: [/qb][/QUOTE] [/QB][/QUOTE]

fkvllaznia

Primus registratum

[qb] Papapapa sa i rrepte the....ke mar pak ma shume rrespekt per mysafirin mar ty te rafte llotaria ishalla.
Pop Tart mas ta ndin ty naqe a nace si te dush ti se e dina qe sje shkodrane dhe nuk te ven faj kush vetem hajde ketej e duku,kurse Nexhon e kena shume djal te mire keshtu qe mas merr pershtypje te keqe per te.
Tash une ika se u bana vone per pune dhe mas u lodhni shume me shkru.
Un grande :kiss: grande mar grande shume per ju e ca grande....... pahhh sa mire se kena harru italishten /pf/images/graemlins/tongue.gif Ciaoooooooo! [/qb]
Tyjeta jote maj naqe !!!
Po un boll maj naqe ja bana respektin Mysafires , masandej se dita qe nuk e kena Shkodrane , dmth krejt se aja gjys shkodrane keka pa nejse /pf/images/graemlins/tongue.gif , te falenderoj per fjalt e mira qe me the naqe :tipsy:
papappa ca mi baka njena Talishtes , po ti si me pas kry institutin e Sidnei Kanad's /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tutana bene i ke than naqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

fkvllaznia

Primus registratum

[qb] Po sa te mire qe jeni moj naqet e mija une dua te them parafolcit me lart qe e kurigjova gabimin edhe mos me bertit mor naq se te betohem qe pa dashje i baj kta gabime grafike se sjemi perfekta se kjo gjuha shkodrane don pune me u msu ha ha hapo tallem .O per pak arrova me tu pergjigj pytjes moj naqe Une jam nga Tirana po kam jetu ne shkoder te Gjyshrit dhe kshu qe fjalen naqe e kam msu me vones nejse te dashuri e mi ju uroj qe tja kaloni nje dit sa me te kenqme dhe ju kam shum gjan se jeni te mrekullushem .Po ju marr pak me te mire se her te jera mos mem bertit se mihn friga masanejna dhe zvi ma te grupi Hataja . pacim [/qb]
Pershendetje nace pu me fal naqe :tipsy: a e sheh si u ngtraova edhe un do me thush ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Naqe te bertiten e kam ba pa dashje me qellim , kshu qe me na e ba hallall, por ishgte thesht sa me tregu qe jena shoqate joserioze me fal desha me than serioze , nejse se jam tu shkru me shum emocione , por e kena prej hallit e ja prej mallit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti mir se te na vish edhe mir se na ke urdhnu se tiranset edhe i pranojme masandej ti keke gjys e gjys !!
Pa sa kohe ke ndej ne shkoder maj naqe edhe ku ke ndej ??

Shendet e pare te tanve e pushime te mbara se un Sot e dhash ma ne fund provimin e fundit :thumbsup: , hajt ishalla po bahem me Shku ne SHKODER

a/h

Primus registratum

Pershendetje per tetan !!

Si po mja kaloni o motra e vllezer?
A po jua prish kush terzin? (nuk guxon kush)

Naj fejes naj martes? (as un)

Ca mjeni shpernda mor tetan sikur me ju pa gjujt
Kallash (ak47) ......shajzeee /pf/images/graemlins/frown.gif

Ow edhe une te pershendes ty -Vajza_Shkodrane-

Hata jeni prej te ma i vogli e te ma i madhi /pf/images/graemlins/smile.gif

1-sha

M'ja kaloshi si t'ju ket pika e qefit juve...

Njesha MIR PER JU /pf/images/graemlins/smile.gif

xxx

Pop Tart

Primus registratum

Naqe po ashtu jam gjys e gjys Babin tiranas te vjeter kurse Mamin shkodrane .Por kur me pysin nga je as njeriu si them qe jam tirance se sme beson njeri se djalektin e kam nga shkodra .dhe kemi jetuar N'perash tek milot ne qofse e di jan qujt pallatet e e komanik shum lagje e qet ka ken .Sa mire qe i pranoni dhe ato qe jane te ardhur per Zoten per bujara ju shodrant njifeni dhe kte e pranoj Po mire a tju pys si mkeni njeh a jeni ba gati me shku per pune hajt naqet e mija ju u roj te jeni sa me shum ne humor sot se tash kot e fundit qe kur kam ardh ne Amerik ka vazhduar duke me munnguar ky humor po nejse paqi shummmmmmmm fat . :wave:

fkvllaznia

Primus registratum

[qb] kur me pysin nga je as njeriu si them qe jam tirance [/qb]
A ta lumsha :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu te dona tek grupi Hataja .
Tashi me than te drejten nuk e maj mend se ku kan ndej Milotet , se perashi nuk asht i vogel , por me duket se pallatet e komanit jan diku perball Boriçve , ne mas u gabosha :rolleyes: :confused: ??!!!

Edhe un ndejsha mir per ty 2K /pf/images/graemlins/tongue.gif
2K si te kam naqe mire ??
-Ja naqe hala as feju e as martu !!
-Pse?
- Tu prit sa tre desin gruja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt shendet iheran all e mja kalofshi mire ...

Pop Tart

Primus registratum

Mase e sakt naqe po aty . Po kam nejt na 12 vjet ne Shkoder dhe do te tregoj nje gje po do ikerkoja ndjes ne qofse po dal prej teme
Kur po shkoja per ne Tirane nje studente ishte ne fugon E pyeta nga je me origjin ajo me tha jam nga Tiran une qesha pse po qesh me tha ajo, po ti spo me dukesh ne djalekt nga tirana prandaj. Po mi tha kam 15 vjet ne tiran prej puke shoqja ishte dhe Tirance me tha kurse Mami im po me thoshte ti nga tirana dhe thu je shkodrane ,me zor do me u bo shkodrane ,shkodrant si ndrroj me as nje Tiranas po nejse qa do bejm njerzit jane intersanta nganeher pocim naq :wave:

Tanja

Primus registratum

- Tu prit sa tre desin gruja /pf/images/graemlins/tongue.gif

. [/QB]
i shkreti ti per veti qa ta po te ban gruja kur ta lexoj i ket

po ju te tjeret i her si jeni. cakeni ba. akeni ba naj sherr aa? apo jeni fmi te mire ju.. o vajz shkodrane..po ka bahesh maj burr nesh.. ke hup edhe ti si kripa ne det(njashtu me duket s ethohet),,, po ti mar Zoti 2K kur po ban dam se ska as martesa as fejesa kte... vec ty jen tuj te prit