Grupi HATAJA :)

ShkodraniNY

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

You're welcome TOP TART :wub:

2K artist e meritan HATA

pa harru edhe vajzen tone plus nexhon edhe te tjeret se nuk i shkruj tane se u aja tu i shkru emrat .......LOL

Ja kaloshi mire praaa edhe mas qyrni me u lodh a merzit se nuk kena ka me ik,

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 2K:
[qb] O mir se rrini hani e pini / po si jeni?
Ata kolopuça , grat e burrat si i keni?

M'ka hyp 1-sakelldi edhe po kam frymzim me knu!!

KANG RRAPSODIKE :goofy:

OooOOoo Iku dilli e po del hana//
Djem e vajza oOOoo ju pas nana//
E moj qik am man n'men te kisha//
Ti tu mush uj e un çoban ne pisha//
Ma lujshe synin e mu m'bite pika//
O m'pat than nana mos rri me qika//
Po tash je civilizu edhe hiç sma var//
Ke ec pa kpuc n'gur tash nuk ec as n'bar//
Dikur t'vite era hudra e tash parfum//
Je ba qytetare nuk jeton ma n'katun//
Dikur thoshe ndal e tash po thu STOP//
Para ke than dyqan e tash po i thu SHOP//
Dikur ke ec ne kam se as gomar nuk ke pas//
Tash g-string vesh edhe makins gazin drras//
Maj men kur thoshe qe hangre buk e koss//
Tash po han PIZZA se burrin e ke boss//
Dikur ke bertit si ke lan rahat kojshit//
Tash me ardh te ti duhet me pas KARTVIZIT//
Eyy SEXY ke qef met thirr po ti je BURBUQE//
99.9 KG sikur buldoz e faqet mi ke t'kuqe//
Ta pash sherrin u habita e me treten BAGTIT//
Bye Bye BUQE edhe mos fol ma se na KORIT//

-------------------------

Hahahaha wheeeeeeee poet /pf/images/graemlins/smile.gif

Si ju duk ee? HATA krejt e? e di e di !!

Hahaha

o ju pershendes tetanve jeni ma te mirtttttt....

SHKODRAN 2THE FULLEST [/qb]
:lol: :lol: :lol: Kjo ka kene e forte, po ty te lumte aja dore se e paske shndrit krejt,se perZoten ke drejt se njashtu jane ba disa po ska gja se tash po ju kalon,nejse ju pershendes tanve dhe ma bashi naten e mire edhe per sonte :wave:

^f^l^o^r^i^

Primus registratum

ja dhe une pran jush /pf/images/graemlins/laugh.gif

pershendes grupin /pf/images/graemlins/laugh.gif me pranoni e ........ :confused:

nexo sa paske hec mer qen /pf/images/graemlins/smile.gif shaka naqe /pf/images/graemlins/wink.gif

befshi qef te gjith nje pershendetje nga ana ime dhe shpresoj te me pranoni ne grupin tuaj /pf/images/graemlins/tongue.gif :thumbsup:

a/h

Primus registratum

me ken une aj qe vendos per ket "florinin"

o kurr nuk te kisha pranu n'grupin hataja

-------------------------------------

Po ti kadal mor bukurosh se sa hine ktu me qej e me mica
Kadal ktu ka rend ka qetsi punojm me dinjitet..!

A e ke lexu RREGULLOREN : N'faqen 13 e ke/ Neni.5

Gje e bari i ka hanger LOPA!!

Si Ban LOPA??? krejt njashtu
------------------------------------------

O me qe ra fjala te lopa e kam 1 barcalet per LOP

Kan ken 2 lop ne 1 lendin edhe njena ja ka prit.
MUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuUuuuuuu........
Tjetra i kthehet sa ma morr fjalen prej gojet...

Ju pelqej ? shum brravo hallall pensionin

Hajt pra ju pershendes tetanvee

Vajzen shkodrane / Nexhon / Gruabin NY / tjerva spo jua tham emrat se pom rriten mendsh hahaha lolzzz

Byee

Si Kam than gjithmon une

RED & BLACK

1LUv

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mysterium:
[qb] Mramja juj ktu,

tane jeni t'thirrun ne Koncertin Live "Kur daci kendon, mica ladron!" qe kendon Nexho Shabani me shoket e lagjes sonte ne oren 24.00 h

ju mirepresim [/qb]
Flm per reklamen naqe .
Hajdeni njerz se ne velipoj me keni tek klubi i ri pa shku ne
Vilu andej ka Derdhja e Bunes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

IKaaaaaaaaaaa
Prsh per Mordjen , Vajze_shkodrane , 2K , Top TART , KRyetarin e tan tjeret qa kam harru
:wave: :rockband:

ShkodraniNY

Primus registratum

Mire se na erdhe FIORI :cool:

Kam kenaqesine t'ju pranoj prane Grupit tone HATAJA.

Ashtu sic e tha 2K ...... pas leximit dhe pranimit te rregullores sone .......

Une ju ftoj prane nesh.

Ja dhe nje anetar HATA prane nesh /pf/images/graemlins/wink.gif

---------------------------

Meqe 2K permendi nje barcalet /pf/images/graemlins/laugh.gif

1 mice pa rrite tu rujt me ore tana 1 mi te bira e murit.Pa as qe delte prej aty mini hiq.
Si me e kap.....si me e kap ,Kur pa fillon me leh si qen. Ham ham ..... Pa qet kryt mini te bira..... Tak e kap mica e merr me e hanger.I thet mini, i sek.prit....i pytje para se me hanger.Pash besen ku ishte ai qeni.Eh ja pret mini nuk ishte qeni pa isha une edhe i kshtu asht kur din gjuhe te huaja , nuk met pa hanger kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt tesh naten e mire fmija se shkaj vone hahaha

Ciaoooo

Princesha

Primus registratum

grupi, ca kena? :wave:

po ju mar me mica e me minj i keni barcaletat a, e me lop a...hajt me rrofshi...sa malet /pf/images/graemlins/smile.gif

Tanja

Primus registratum

turp me edhe faqen e zez me e pas... si amr grupa sju ka ra ner mend per sekretaren bahhhhhhhhhhhhhhhhh..pohajt se ban efektet e veta i nxehti..

nejse si jeni i her a jeni mire... me familje.shpi cati.. me mend...me uj/?

po ne plazh a jeni ti ik apo jo,,, tan diten ne pune si un qe plasa tu punu e ta han dreqi neren,,, ta coni mundin ne bun ju. as flm qe po merresh me ne nuk thuni ptuuu...leni se me keni ba me nervat fart...

ika ika,,, spo rri maa pafshim

a/h

Primus registratum

1Pershendetje me faks per(RoSe_GurL)se keka anku!

Ju pershnes tetanve tash ... +RoSe GuRl prap :goofy:

Po ça jeni tu ba mor shurupa?
A po jua prish kush terezin!?
A po bani qefe neper plazhe?
A po ju nxen dilli po me fjet naten a po muneni?
RRuga pluhun a asht tu ju pas?

Hajt pra ju uroj tanve çaste te bukura (çfar rrenet) haha

Byeeeeeeee

Tanja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 2K:
[qb] 1Pershendetje me faks per(RoSe_GurL)se keka anku!

Ju pershnes tetanve tash ... +RoSe GuRl prap :goofy:

Po ça jeni tu ba mor shurupa?
A po jua prish kush terezin!?
A po bani qefe neper plazhe?
A po ju nxen dilli po me fjet naten a po muneni?
RRuga pluhun a asht tu ju pas?

Hajt pra ju uroj tanve çaste te bukura (çfar rrenet) haha

Byeeeeeeee [/qb]
ke harrruuu me me than bye ti zotni:p

se harrove me i pershndet grupat e mije i her..se ky 2K te merr menc...po si jeni a jeni mire.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif : fmit marshalllah si i keni a jan tuj ju kastigu aaa... e di ju..thuper nqf se bajn sherre

mire praa shnet e ja kalofshi sa ma mire ne ket xet te madh

eis

Primus registratum

Pershendetjet e mia zonja ,zonjusha,zotni dhe djelmoqa(sdi si shkruhet)!
Po si jeni a ku jeni,me pune me shendet nga familja si i keni?
O Rose po si te kam ty maj naqe i here se ktyne tjereve spo ju bjen ne mend fort me na pershendet,a je mire ,me pune me shkolle me fmi e burre,familja mire?
Pashe Zoten ku ishe dje qe slashe zyre pa te kerku e nuk ishe,deshta me e pi nje kafe turke me ty e nuk te gjeta ne zyre,po njashtu i pret klientat une,lut Zotin se isha une,e nuk ishte drejtori,se e din ti maaaa,nejse.
O grupa po si jeni ju i here,a po hekni zi ne plazh tu u la,se na ktej u ajme tu ba qef.
Po si do ta kena ate Nexhon i here se ai do te jet tu hek zi ma merr mendja?
Po shokun kryetare a e kena mire,a jane tu te nigju ata fmij?
Po Pop Tart me Piskavicen qe na paskan ba plane me pi kaj kafe pa ne,po skan faj ata ,fajet i kena na qe si hekum prej punet se grupi jone spranon tradhti( /pf/images/graemlins/tongue.gif )(baj lojna nje pershendetje per te dyja :wave: ).
Nje pershendetje edhe per djalin tone ma te mire 2k qe si ndihet zani gojes kurre,djal ma te mire se ban grupi HATAJA ma edhe pik i ka vdek nona atij muhabet.
Hajt tung tesh se u lodha tu shkru ,nje perqafim per tan ju ciaooooooooooo!

Pop Tart

Primus registratum

Hej Grupi im i dashur Hataja u ktheva une nga pushimet
Deshiroj nga zemra te gjith te jeni pire dhe dua qe te keni nje fundjav sa me te mire .Dua dhe ti falenderoj dhe ato qe e ndjejn mungesen time si pershembull Vajzen Shkodrane _Nexhon _
2K _Llokumin dhe Rosen dhe te gjith ato parafolsit me lart
Vajza Shodrane po si te kam mi zemer c'thot puna ?Une duke te qa hallin ty se lodhesh ti me shkon naper zyra duke me pir kafe po mua me harrove ti po kjo qe ben ti nuk esht trathti Se une kur te dal te pi kafe do te marrdhe ty .Po qa ti bej drejtori une thuj qe esht zemer mire se te kisha qen ne vent te ti ,une do te leja vetem ne pune jo duke shetitur per te pir kafe turke pa mua po nejse zemer deshiroj te jesh mire nga te gjitha anet dhe gjithashtu dhe te gjith ju te tjerve ju uroj nje gje te till pashim dhe fat.

eis

Primus registratum

O grupa po ke jeni ma maaaa se paskeni humb krejt edhe ju,mire une se u aja tu punu po ju ca bani??
Po si jeni i here,me shendet me pune,ka shpia?
Une mire jam nqs ju intereson.
Po ku e kam Qakurrelsen i here apo Qukun apo Nexho plazhistin apo Pop tart ,2K,Piskavicen etj etj tane ata qe jane Hataja vet????
Hajt i here permenduni pak ,po ju pres,........
Tana te mirat tesh dhe ia kalofshi mire,dhe nje keshille nqs shkoni ne kinema ket fundjave mos i pritni biletat per filmin"The Devil's Rejects" ..o Zot ca filmi kot ishte nejse mo,ika i here pashim shoqnia :kiss: :wave:

Pop Tart

Primus registratum

Po ku jeni mo Zoten se sa te urt me jeni ber as qe ju nmen per mua Me keni lane pas dore mos jeni kthy tan ne Shkoder mor grupi Hataja dhe skeni drita atje dhe internet dhe prandaj smund te merni pjes te grupi Nejse zemrat e mija ju uroj qe ju te jeni mire se gjerat e tjera rregullohen shifna :wave:

Tanja

Primus registratum

mramja mire i her... /pf/images/graemlins/smile.gif :: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

qa keni mar qe rrinin tuj bertit.....o sekretare njeni i krytar tjetri...rrrini ma i rahet i her si nuk zut vend... vec met tuj na shqetsu tan kohen..a nuk e shifni se jena ne mitting aa:)... jena tuj ba i konferenc itu i her... si si me e preparu grupin tone ne vitin 2006:)

nejse em habit krejt..si ju kam i her a jeni mire... a jeni tuj apse nxeht te ktu ka usa plasmee...o vajz si te kam maj shtreemee ke hup krejt soten...po ti nexho.pop, e 2k si ju kam a jeni tuj hek keq aa....nexho muahhhh morde se ke hup krejt anej ka shkodra ti.. po zotin krytar ka e kena... deri tash ishim ne konferenc pot ash iku me duket.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

mire pra pafshim e ja kalofshi sa am mire ne pish te diellit..ishalla rexheni si mollla't'arta

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta juj grupa !!!
Pa si ja ka nexhoja ju iheran , a keni shku kund me pushime a ca keni ba ?

Un para 2 ditve jam kthy prej pushimeve , ja kam nxjerr bojen plazhit edhe per ata qe skan shku /pf/images/graemlins/laugh.gif (per ju po mundona) , sa kryme pun me da dokumenta edhe sot kam paraqit forcen ne pune .
Hajt mas me munfu shum se ta pa jua ndalim n'rrog !!!
Hajt pra nji pershendetje per te gjithe antart e tjere si Mordja , 2K ,Vajze_shkodrane , pop Tart edhe per kryetarin se asht ba per sevat rreziku /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ika tesh se jam ne kry te detyres ....

eis

Primus registratum

OOOOOOOOOOO Nexhojaaaaa!
Po ku je ma naqe, si me ia kalove andej, ca thote Shkodra me Velipijen, a ke ba qef edhe per ne,hajt i here hidhu na trego ndonje gja te bukur?
Ju pershendes tanve ciao!

eis

Primus registratum

O njerez po ku jeni ju qe s'baheni gjalle hic,ca ju ka gjet kta kohet e fundit qe s'lodheni me i shkru dy fjale?
Aha kaq e pat grupi HATAJA me duket po gjithsesi s'kane faj anetaret po ka faj kryetari qe as ai s'ka shkrujt tesh sa kohe,gjithsesi une ju pershendes te tanve dhe ia kalofshi mire dhe bahuni te gjalle kajhere se s'ka lezet kshu.
Ciaooooooooo!

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta juj !!!!

Po si ju kam iheran mire ? a jeni tu u lodh ?!!!

Vajze_shkodrane si te kam naqe mire ?
Ne velipoj ?
Rehat naqe ska ma mir relaks total , me familje e me shoqni , ska ma mir /pf/images/graemlins/laugh.gif ,si ne plazh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ju tjert ka keni hup , a ka jeni habite .
Duhet me pas mendjen msim se Partia na ka than me ken gjithmon vigjilent .
Hajt tashi tana te mirat e mja kaloshi mire !!!
Nje pershendetje edhe per kto tjert qe nuk paraqiten ne pune !!! pa ska gja tash ja u ndalim .... ,- Prej rroget more se mas ju shkojn mendja ndoj vend tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif , duke fillu prej roses ,2K , top tart drejtorit qe e kena te zanun shum (me ka ra ne vesh se asht tu u pergatit me u martu ) e tan tjerve qe kam harru me ja shlru emrin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shendet e pare !!!!