Grupi HATAJA :)

ShkodraniNY

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Vajze_Shkodrane edhe na ju pershendesim shume edhe dine mire se jeni pjese e grupit tem.

Trimi i mire me shoqe shume /pf/images/graemlins/smile.gif

Pa edhe shoke nuk ka gja : ) )

2k na thuj te verteten se e hupe kryesine eee /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt se flasim prap se pa dal pak se weekend more.

Ka nevoje pak kryetari per relaksion , pak modalitet pak lene mas e vet hahahah

Edhe mas i merrni mrapsht fjalet e mia.Ke ka kryetar ketu jo koketar :lol:

On Mysterim , pa ti shif he qeee se shqip asht lol

Hiq ma maa shif e shkruj /pf/images/graemlins/wink.gif
2 min pushim praaa ... pjesa e dyte fillon mas pak :thumbsup:

a/h

Primus registratum

fal i lek ta boft zoti shnet
t'raf tilibingua t'rujt zoti fmit
biçikleten grun prej maskarave

gaxhije boll na e xeve ***** veshin po thojm

o ti gurabija Nyç hahah

po nuk m'bane antar nderit dije se ke ra n'gjak me muuuuu hahaha mos del prej ders shpis /pf/images/graemlins/smile.gif

hahaha shajzeeee

ujku qimin e ndrron po zakonin se harron /pf/images/graemlins/smile.gif

ika une iher o gurabi rri urt mos u llasto hahah

se t'padis te Nexhoja /pf/images/graemlins/smile.gif

ciao xxxx

lule-bore

Primus registratum

2K hallall buken kallomoqe naqe te lumte ty te thohet se paske harru shkodren ,je tu na e majt gjall grupin Hataja
2)Kryetari aty ku ke verejtje bjeri drjet mos gjyj me nje gure shume zogj nese ke ankese per administraten nese nuk po i jostifikojme vendet e punes na trego i dashur ok
Pershendetje tane grupin e grupave.

a/h

Primus registratum

O Lule Akull /pf/images/graemlins/smile.gif mos ma permend buken e kallamoqit se ma çove lakmin itash /pf/images/graemlins/smile.gif ka her se kam hanger /pf/images/graemlins/frown.gif

Kurse pak koment per antart e grupit HATAJA!!

Po m'duket qe keni dal n'pension te parakohshem!
Ala mor sjeni thinj qe me dal n'pension!
E kam fjalen per ata krenat qe nuk lyhen!!!
Ma aktiv me ken o qylxhi se ju shkoj jeta QOFTE TE DAJA ncncnc /pf/images/graemlins/smile.gif

Hehe lolz

Mos t'ja nin juve se HATA jeni krejt

Peace1

a/h

Primus registratum

Aha m'keni kerku me e spjegu edhe emrin tem

2K Asht shkurtimi per fjalen Katil a.k.a KiLLer

2"K" (k)atil + (k)iller 2k

/pf/images/graemlins/smile.gif but i aint a killa also no katil

Po sdi ku e kam gjet n'rrug diku /pf/images/graemlins/tongue.gif

peace alboz1

Princesha

Primus registratum

po ti ja paske nxjerr vedit namin, me 2K, njerzit mezi kan nji, ti dy e...mir mir te vijn gjynah ifije edhe per tjert /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo se tan kan qef me u ba killers e katila, jo per gja /pf/images/graemlins/tongue.gif

a/h

Primus registratum

Po po pak a u lodheeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per ça mendove ti naqe n'fillim 1 kam :tipsy:
Kurse emrin po ka dy "k" /pf/images/graemlins/wink.gif

Po ti duhet me pas shum eksperienc per me dit qe a i kan menzi apo joooo

Hahaha se dodo rrin tan diten me ta n'dor :angel:

Per NickName e kam fjalen éééééé

Se ban vaki e me keqkuptoni e bahet nami lol

M'ja kaloshi mir edhe ma te gjall ma te gjall

hajt pra shnet e t'mira e br*k pa bira

eis

Primus registratum

Po ku jeni ma Hata,ca keni ba ,a jeni lodhe,a keni punu,se une ia kam nxi jeten tu punu i kyt jave.Ca po na thoni ndonje gja te re qe keni ba keto jave?
Ca keni qe spaskeni shkru shume pervec atij 2K se ka hall me xane postin ai?Uroj te jeni mire dhe bashi qef kyt vere dhe per ata qe shkojne ne Shkoder bani te fala prej meje.
Hajt tung tesh /pf/images/graemlins/smile.gif

a/h

Primus registratum

Ju pershendes tetanve iher !!!

Vajza_Shkodrane pse po met ne qaf maj naqe?

Buk e Kos jam tu hanger asgja te keqe sjam tu ba /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe postin e kam xan ska Xhevahir qe ma lun venin /pf/images/graemlins/smile.gif

Heheh M'ja kaloshi tan si te keni qef vet....

Peace1

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta juj grupa e grupe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po si mja keni kalu , lodh a merzit , a jeni tu pas nxeht , rruga a asht tu pas pluhun , ..... etj etj .

Ou se gati harrova : a jeni tu u pergatit per pushime more rob ? !!!
Lum si ju qe po bani pushime /pf/images/graemlins/frown.gif , nejse ...

2K mas e ke problem naqe se nuk ta heq kush postin i ke , se e ke lexu faqen 13 , je ne rregull :tipsy: :thumbsup: :Tashi boll u zgjata , bari gjethe ka kusit , faqja 13-t .
Shendet e tmira tanve /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave: :smash:

Tanja

Primus registratum

ne rradhe te par mir se ju gjeta i her, se me ka kput madhi per ju, jam tha krejt.po he se erdha e po c`madhem i her, se edhe e paskeni marre vetin ktu. he se kesht ti harru mire mire jam un,top krejt.
po ju si ju kam ?? fmin?prind? a keni ba sherre a? se pash do gjana ktu, kishit fillu me e lujt bishtin i fije.

o vajz shkodrane hajde maj burrrnesh ma shpesh, mas me ven faj mu, se un kam 1000 pun, jo ktu jo atje, edhe kto antar vijn me nxjerr certifikata, e do vertetime tjera e me cmenen.,,

masanej mu me paskan akuzu Krytarin e bashkis.. bahhhhhhhhh kulmi, si mar 2K per njashtu e more llokumin ti aa? he matrahul.

nejse mir se ke ardhe mar 2K edhe ktu duhet me u sjell mire ne dac em nejt njaty ku je,se per ndryshe ta bajm i vend ne bashki edhe ty:)...

un du me rrok nexhon i her se me ka marre madhi
:wave: :smash: :wave: :wave: :wave: :wave:nexhoo

eis

Primus registratum

Po ku jeni,si jeni?Si me ia keni kalu,me shendet,me pune?Uroj cdo gja mire ishalla.

Po ku je ti maj naqe(Qakurrelse),po si te kam maj burrnesh se kahere ste kam pa ketej nga forumi edhe mas me nxjerr justifikime se nuk ke pas kohe e ke kene e xanun se nuk du me i nigju,se 5 min sa me na pershendet ke ishalla,kohe skam une thuj se kam shpi e burre e pune me u kujdes po ja ti qe je beqo ala,edhe me ndigjo mu ktu i here ,po njat kryetar ka e kena se kahere se kam pa as ate ,ka humb si Xhaferr i simitin edhe ai?
Ok pra kur te keni kohe ma leshoni i za edhe po mbledhna ne officin tand naqe se kena do gjana me i diskutu se si shume asht tu ia mbajt anen ai shoku ,zotnia kryetari atij 2k se ja per gja por po me ban edhe me dyshu per naj gja e din ti ca du me thane apo jo?
Hajt pra tesh ju pershendes tanve edhe un baccione(sdi si e kam shkrujt po nejse) te tanve :kiss: dhe me ia kalofshi sa ma mire e bukur dhe shendet e pare tane jeten tuj ishalla.
Me tane rrespektin ma te madh nga "Vajze_Shkodrane" :wave:

a/h

Primus registratum

Pershendetje me kile se m'ka marr malli..

Ju falenderoj tanve kry per kry, as1 pa e kapercy!

Si shum ankesa po keni per ket djaloshin (2k)
Se edhe mu m'duket se nuk asht tu u sjedh aq mir!
O ti 2K o kokoxhambo rri mar rrezik urt na len rehat!!
Se neve po na del nji 30 leksh mangut e ti me ankohesh ktu per post!!
(ehhh kja rinija e sodit si duhet kerkujt gja)
------------------------------------------
:::LAJMERIM:::

Me 30/07/2005 Martohem (kuku per mu)
M'ka than nusja kam me ti fut kamt ne 1 kpuc
Ca kam me hek un i shkreti, ma keq se 14 vjeç dhenderr

Po une deshta me ju than qe jnei t'ftum ne Darsem tetan /pf/images/graemlins/smile.gif merrni edhe kojshit me veti ska problem.....

Ehhh u plaka edhe une e hangra livadhin......

Owww shittt nusja asht tum thirr me shku me i la ENT edhe me ba punt e shpisss (met than mendja se jam martu me oficer mor motra e vllezer u myt tum dhan urdhna)

E di se kerkuj si vjen keq per mu!!!
Hahahahahaha......

P'shtovaaa pshtovaaaaaa

E xuni korenti nusenn

Po drasma nuk anulohet tash merrni ket keni me vedi ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ç'far shansit une kshtuuu

O nuse shihemi n'perkujtime

wheeeeeeeeeeeee ...!!

A eeee dini se ça m'thaa....(NUK E LA PAT MARR EDHE TY NE AT BOT)

PO SHKOJ E MSHEHEM UN SA NUK ME KA GJET...

lolzzz

Ju pershendes prap tetanve prej te ma i vogli e deri te ma i moshumi

Jeni ma t'mirt n'bot ju du shum !! byee xxxx

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DarK_BeauTy:
[qb] ne rradhe te par mir se ju gjeta i her, se me ka kput madhi per ju, jam tha krejt.[/qb]
na fillo e na puth nji ka nji /pf/images/graemlins/smile.gif

2k, hajt se ta gjejm nusen sa hap e myll syte ti vec na jep shumen sa ofron, se ti e din se nuk bahen gjanat pa money money, ok grupi? /pf/images/graemlins/wink.gif

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta juj more gruoe e grupa , more hata e hatesha /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po si ju kam iheran lodh a merzit , me pushime pa pushime , me pun a pa pun ..
Sa per pun mas e keni problem drejtohuni krysis se ju gjem nji pun te hajrit ne vend ....

Pa ti maj mordje (dark_beauty /pf/images/graemlins/tongue.gif ) a paske ardh aaaaaaa !!! :wub:
Po si mja ke kalu maj naqe me na tregu ca u bate andej iheran /pf/images/graemlins/laugh.gif
Naqe shendet se nigjohena :wink: :wave:

Hajt grupa sherupa shendet e pare se duhet me ik me :book: demek :S

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb] ne rradhe te par mir se ju gjeta i her, se me ka kput madhi per ju, jam tha krejt.[/qb]

2k, hajt se ta gjejm nusen sa hap e myll syte ti vec na jep shumen sa ofron, se ti e din se nuk bahen gjanat pa money money, ok grupi? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Oououo se se paskam lexu mir se me municionoj mesazhi i sekretares emocionoj desha me than ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Opppaaaaa filloj faqja 13 edhe ktej !!!!
Pa ca jan maj naqe kta muhabete me lek /pf/images/graemlins/tongue.gif pappap
Lekt pranohen vetem nqs perdoren per qellimet e Shoqates ok ?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt tashi shendet

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]

2k, hajt se ta gjejm nusen sa hap e myll syte ti vec na jep shumen sa ofron, se ti e din se nuk bahen gjanat pa money money, ok grupi? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Oououo se se paskam lexu mir se me municionoj mesazhi i sekretares emocionoj desha me than ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Opppaaaaa filloj faqja 13 edhe ktej !!!!
Pa ca jan maj naqe kta muhabete me lek /pf/images/graemlins/tongue.gif pappap
Lekt pranohen vetem nqs perdoren per qellimet e Shoqates ok ?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt tashi shendet e pare te tanve !!!

Tanja

Primus registratum

hello hserupa, si ju ka sekretarja juve? a jeni ba fmi te mire? edhe un shnosh e mire jam si molla ne gem.

o vajz nuk rrejun maj. se me mi pa fmin i kam prush per toke, edhe burri don at hyzmetin e vet, masanej as puna nuk lehet krejt mas doret. e njashtu shkon koha... pa e pa se ka te ik. e ti me thu se jam tuj ba justifikime e mu sme del kohe as me hanger buk.

rozalina, po maj hajde tju puthi tanve... e shifi vet... mas besosh...

te puthi ty, ty, edhe ty, edhe ty qe mi ke ngul syt si dac. edhe njat njate, at mas atij, edhe njaj qe shef si me i pa hanger gomari buken.edhe njat qe keka si matrahul,uuu shif si ka nejt njaj si gjinah hajde te puthi edhe ty mar, bahh si shef ky tjetri hajt nje kiss edhe per ty pra,,, o zot na nihmo shif si mi ka qu hund tash ky ktu hajt he drec se po te puthi edhe ty,bababababbababababab qyre perzoten si u vunen ne rradhe tash tan nje per nje....a dini ca,,, un po te puthi ty qe keke i pari, e tii percjedhe puthjen te tjetri e kshu me rradhe,,,,,a u knqat tash:)

o nexho po ku je mar shejtan.... kam pa nexhon i dit ne shkoder he drec e me shkoj mendja te ti fill. e mire krejt ja kam kalu.. si ne shkoder ma.. ku kalohet keq atje.. /pf/images/graemlins/smile.gif

ok pra po pershndes krytarin qe na ka harrrru emrin krejt.. edhe at 2K a si e kishte,,,

pafshim all e me mend ne kry

ShkodraniNY

Primus registratum

Tjeta juj tanve ............

Ah shyqyr sekretarja keka kujtu per mu, pa emrin ma paska harru .... ah si nuk me den mu hahahaha

Jaaaa jaaaa mu ban lopa : ) lol Edhe un nje HI te forte prej Nev Jorkut /pf/images/graemlins/wink.gif

Ju :wub: taneve :kiss:

Tanja

Primus registratum

mas kupjoooo: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :. te kam than 1000 her