GRIMCA JETE III

Guest
Re: GRIMCA JETE III

Hote hala pa ardh ske me pm :smash: !!
nuk punon mi goc me pergjigjet ajo gruja qe flet si cuditshem :eek:

Guest

hemi helene bone noj party ti?

po hotja kshu o tani qe po e kerko hapur burrin e ne muskuloz ene zhvesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ne weekend i partied una por sot jam smure :cry:
kam temperature dhe me dhemb gjithe trupi /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

pshe mi je semul ti? :kiss:

O pllaqiiiiiii hajde boj hysmet helenes se te ngordha :smash: :smash:

Guest

ik te shtepia ik, merr pllaqin ne tel dhe ik ne shtepi...mos e lodh veten kot. se duhet te jete noj grip!!!
xhan xhan ty! :kiss:

ps. hote une jam ne shtepi so behu e gjalle kur te duash se pm ste puno ty :smash:

FIXHI USA

Primus registratum

e shef dote si osht jeta :shrug: cohesh ne mjes djell plot ohoho sa qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif i fut nji fiskulture anej me vrap ene hekra ...hohohohh sa qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif shko ne pune bo leka plot :thumbsup: hohoho sa qejf ...kur fup semulet Helena :cry: ene merzitet pllaqi per vdekje :cry: :cry: :cry:

Guest

leni leket ti se ngele pa komshie qe bo dush ne mjes :smash:
Shko te shtepia e bej nje supe te mire helenes, beji cajin me limon, shtrydhi nja 2 portokalle me 1 limon. edhe perkedhele ene leje dashnine e forumit se svle sot :smash:

meqe ra fjala si ke qene ti? :wave: /pf/images/graemlins/smile.gif

FIXHI USA

Primus registratum

una mire jom /pf/images/graemlins/laugh.gif cdo me gjej mu /pf/images/graemlins/wink.gif ja lexoj gazeten pi kafe ene nez na nji cigare :lol:
po lere lere se na eshte semur helena /pf/images/graemlins/frown.gif i dhemin gryket /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

po po ti e ke ftof e shko e bej hyzmet se :smash: psatasj si do ja besh pa helenen? ajo rri semure e ti lexo gazeta dru dru per ty :smash:

FIXHI USA

Primus registratum

iiiiiiiiiiiiii sa e keqe je tiii :smash: :smash:
une jam ke puna prandaj lexoj gazeta :mad: :book: :tipsy:

hot

Hotgirl

ho se e lirova kutine postare /pf/images/graemlins/laugh.gif hec jeni qe jeni ma mushni prap pissa, ju e keni fajin!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

dotte ho ri ti, mshpaj je, a tja fus i te callme una nashti apo si thu ti, po tjesh knej verrdalla mthuj se me e kap tel noj talane u felliqa se e kom hallu fare talancen paj zonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PLLAQI *PLLUQI:
[qb] iiiiiiiiiiiiii sa e keqe je tiii :smash: :smash:
une jam ke puna prandaj lexoj gazeta :mad: :book: :tipsy: [/qb]
Prandaj ka ra $ :idea: thu?

duhet lajmeru administrata e bushit per demtimin qe i ben ti ekonomise amerikane :tipsy:

Hote sprish pune mi se ke harru...goce une jam ne shtepi gjithe mbasditeve so merr kur te duash..pastaj thuj emrin tim ti se me njofin te gjithe mu /pf/images/graemlins/laugh.gif