GRIMCA JETE III

hot

Hotgirl
Re: GRIMCA JETE III

mka ngri sumi n'ven-ooo /pf/images/graemlins/laugh.gif
kordeeeee si jeeeeee?! (po pellas si ata neper male /pf/images/graemlins/laugh.gif )

mka shku menja per icik sevda /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif pranej menjen ke günther ne ke samantha fox e kam :tipsy:

lir

Primus registratum

eeeh hotja vec llafe ka, kojshiun as nga kati 5-te se shifte...

H.O.T :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kjo imja eshte biruce e llojit dashamires. /pf/images/graemlins/laugh.gif Perspektiva eshte ta konvertoj ne nje te nje lloji me te mire se afermi. :wink:

Mire jam, do shkruhemi :kiss:

I love new york

Primus registratum

KOrdele po ku je oj gru :kiss:

keni hup t'gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ahh Shota osh figure e modhe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Tina qeke mi Hajrie ?

Una jom Qazimo, Hajria tate... /pf/images/graemlins/laugh.gif

A te morte dashnia trute ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ketu ku jam une keta meshkujt jane cik si bicimsiza, une s'kam pa nanji te hajrit deri tani. U varen pantallonat deri ke gjunjet dhe u duken gjysmat e te permrenshmeve, s'di ca lloj modeli o ky, xhepin e kane ke pulpa...vaj medet si u varen...llosha mo (kshu i them una po s'di si me ua thone ketyne ne gjuhen e tyne /pf/images/graemlins/laugh.gif ). /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk te premtoj dot gjo se pjesa tjeter o kineze dhe ato jane shume te disiplinume Hote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shif anej ka Norvegjia se me kane thone qe ka cuna t'bukur, i ke dhe afer masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Helen' :kiss: long time not C U po puna shuma dhe koha fare po pashe ket' "sumeperdredhmen" e thashe ta lej librin per ca "minuta" :smash:

Missed U 2 /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

po po kuqsave do ju futet hotja me koke e kembe tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

kordelke me shkruaj...dua te di dua te di :kiss:

hot

Hotgirl

mka shku menja me u bo çineze, kot si me nrru rrac /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose po shkoj n'kin se kam nigju qe kan mangsi n'goca :devil: ohohohohoooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Korde same here :kiss:

lidhemi me email te bejme icik thashethuqe /pf/images/graemlins/smile.gif

shote si o gjeli i kojshiut mi se mire kojshiu nuk o mo around :lol:

kushedi ca derr seksi do duket Hotja si kineze :devil:

hot

Hotgirl

mor po sander mafishen ma ka pa njeri se do ta boj dhonderr e shkuar dhondrrit /pf/images/graemlins/laugh.gif ja kom premtu i rome knej :lol:

I love new york

Primus registratum

sandri e ka fut koken iher n'shenllesh po anej ka tirona m'duket.

sec ka bo i shkrim andej nga grupi per ty - ike e kqyrre /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

po po ai pooooo, ku rafsha mos u vrafsha /pf/images/graemlins/laugh.gif

mafisheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

I love new york

Primus registratum

s'e mos ti ke shkrujt mo :smash:
ti u zhduke si vji ullinit n'kohe t'xhaxhit /pf/images/graemlins/laugh.gif

te permenem 1, 2 ,3 4 ene ti hic s'u nive, pastaj sikur kishim gjo m'dore ne :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

sduhet te jete hotja kjo :smash: genjen me duket :book:
hotja se si ishte .....me ndryshe :shrug:

I love new york

Primus registratum

no no HOtja eshte se e vertetume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

pastaj shife gjuhen edhe lojin e t'folmes ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

uhhhh hotes ja kan pre krahet qe perdorte me fluturu ne ja kan njit prap me raste..pse kishe noj dyshim tina zotrote?!

po s'mbesove shko e lexo elegjine e domotes n'kavanoz ke rruga kavajs /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

te paska burreru burgu tyna :lol: e shef cdo e keqe e ka na nji te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem se assin njisoj e luke :lol: :lol: :lol: