GRIMCA JETE III

hot

Hotgirl
Re: GRIMCA JETE III

aaaaaa mkan lulzu shkurre mbi kome fale burgut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: ne zoni mosht trash :lol:

I love new york

Primus registratum

shote e di se me cin je tu fol right - menelajua :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

a ju vje t'iki una tashti???

Mene me prit se do vi t'morr se do shkoj te takoj nusen e kushos tashti

hot

Hotgirl

aaaaaaaa qeka tan kucuku ktuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

mir re mir, sic trajtohen t'burgosmit /pf/images/graemlins/laugh.gif gjysmat e kohes t'burgimit si neper tym /pf/images/graemlins/laugh.gif (following the white light /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ty si te kemi?

hot

Hotgirl

tkom pa turinin me i foto /pf/images/graemlins/laugh.gif se me cin m'ngjan spo i bi mte /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

po si kam ra mte as per vedi, se ku e kam pa..po se ku e kam pa...!!!

mor po qe do ta gjej do ta gjej, po pse t'mlodhi xhanem!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

e zuni zalia kte /pf/images/graemlins/laugh.gif mbaje vedin bre burr

ku shkoj kjo helena?

hot

Hotgirl

e fitoi greku mor e fitoi... ledina celo t'mkthesh mrapsht 2 eurot qe harxhova me votu per ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

damn greeks :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

ec mo

Shote ja ku jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

High - ti po ja fut kot se dje ishe ngjit mbas kpuces time dhe nuk shqiteshe si me meastic /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anana

Primus registratum

Do e kene bere me plan jurite te shkojne te bejne pushime ne plazhet e Greqise vitin tjeter. Se kenga s'qe ndonji gje per te fitu.

hot

Hotgirl

yllka :wave:

helen, sme hapej forumi fare gjith diten sot :shrug: :mad: :smash:

jo per gjo po I don't have a life, I live through the tv /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mka zon goja myk se kam kaq koh pa fol me njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nashti maje i cik hap se ajri i paster e myt mykun. /pf/images/graemlins/laugh.gif