Gota me uje....

Hektor12

Locus omnem
Kaq me nje gote te shuhet etja per mua filozofija sot behet edhe rreth nje filxhani kafeje e jo me ne nje gote uji. Asnjehere se kam bosh. E mbush gjithmone.
 

joetisti_

Locus omnem
po te shtohej se pjesa me uje s'ka ajer kur pjesa bosh ka, do te nderlikonte dicka?
Dhe te shtrohetj pyetja: si do ta shihnit goten e mbushur pergjysme me uje, gjysme me ajer apo gjysme bosh?

Per pjesen e ujit mendoj se hyn ne loje etja. Po te kesh pak etje e shikon gjysme plot, po te jesh shume i etur, gjysme bosh...
 
Top