Gjeje titullin dhe autorin

Iness

Primus registratum
Re: Gjeje titullin dhe autorin

O sailor kjo jotja eshte kenge... :rolleyes: apo e krijove vete.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Prisni njehere se ka ngelur nje e Drinit pa u thene... Mos eshte e Lasgush Poradecit?
Po nuk qe Lasgushi nje nga ato ane do jete perserisa thote "cupe" /pf/images/graemlins/wink.gif

Eni_883

Primus registratum

Sailor papapapa sa rremujaxhi qenke bere edhe ketu lemsh e bere /pf/images/graemlins/laugh.gif une se marr dot veten me ty se ti ke qene cun i urte ne gjimnaz. Neise u rritem te gjithe per ate pune. Darien mora dhe ca pike une akoma si ke numuruar ti?? :rolleyes:

Erison700

Forumium maestatis

Kush e gjen kete? Eshte marre nga nje roman...

One pill makes you bigger
One pill makes you small,
And the ones that mother gives you,
Dont do anything at all,
Go ask Miren* when she's ten feet tall.

*Emri origjinal eshte tjeter

Per moderatoret: Eshte vjershe dhe e ka lezetin ne origjinal.
Me falni!

Erison700

Forumium maestatis

Po jap pergjigjen me mire sepse me duket e komplikuar qe dikush ta gjej pasi e gjeta te permendet dhe ne nje liber te trete.

Stephen King
Titulli Insomnia

Eni_883

Primus registratum

PO e ve edhe une nje paragraf. Fillimisht ju kerkoj falje qe po e ve anglisht po une e kam lexuar anglisht dhe guhe te tjera po jo ne shqip /pf/images/graemlins/frown.gif Jam e sigurt qe eshte botuar ne shqip pasi eshte nje liber qe quhet klasik. (kaq tani se thashe shume ) :rolleyes:

"Upon this a question arises: whether it be better to be loved than feared or feared than loved? It may be answered that one should wish to be both, but, because it is difficult to unite them in one person, is much safer to be feared than loved, when, of the two, either must be dispensed with."

P.S. ky lloj mendimi ishte fillimi i nje levizjeje te tere.

Darien

Primus registratum

Po, është përkthyer dhe në shqip. I kam lexuar ca pjesë shqip para se ta lexoja të gjithë anglisht. Habitem që po zgjat më shumë se 2 minuta. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien Sar:
[qb] Habitem që po zgjat më shumë se 2 minuta. [/qb]
Darien, PRINCI im i kalter /pf/images/graemlins/wink.gif robte nuk rrine pas comp non stop, we got errands to run every now and then /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

E se shumica e njerezve kane dale pazarit sot per te blere dhuratat e Shen Valentinit ne momentet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif ka pastaj rob si ti dhe une qe jemi ne orar te punes :rolleyes: Si je ti sot??

Darien

Primus registratum

hmmmmm, si jam? me shëndet mirë kështu, po ditë e zymtë këndej /pf/images/graemlins/frown.gif

na tregoni ndonjë përrallë të bukur ku bën heroizma djaloshi dhe fiton zemrën e princeshës

erulja e mori dhe një pikë, mos i vini kaq të lehta juve /pf/images/graemlins/tongue.gif - të iku dy pikë përpara, Eni - nuk i kam lënë pa numëruar ato tujat, unë ku t'i shtoj, po më prishet reputacioni, prandaj po i lë aq sa janë, 3

Le_Routard

Forumium maestatis

Po kte kush e ka thone?

O nazist gjermane
ju jeni hajdute
fushen ku ne loznim
juve na e zute.

Iness

Primus registratum

Pershendetje edhe njehere...
U ktheva une nga blerja e dhuratave ne momentin e fundit... /pf/images/graemlins/wink.gif
Kjo e fundit eshte "Tomka dhe shoket e tij". /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kam nje histori qe lidhet me kete kenge... Ju mund te mos u interesoje po une do e them sidoqofte...
Isha para nja 4 vitesh ne Zvicer me nje grup shqiptaresh ne nje koncerence te rinjsh... Kishte shume gjermane qe ne nuk i kishim qejf hic dhe sa here na dilnin perpara u kendonim kete kengen dhe shkriheshim me njeri-tjetrin...
Gjermaneve u iku truri se e morren vesh qe me ta e kishim dhe qe nga ajo dite na kane evituar gjithe konferencen... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse, mbase s'eshte shume per te qeshur por une kam nje inat personal me popullin gjerman keshtu qe me falet /pf/images/graemlins/tongue.gif