Gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Diddy19

Su@mi
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Nese ti je avokat,edhe do mund te induktoja ndonje pergjigje,po s besoj te jesh kshuqe as qe marr mundimin fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

E gjeta??

Diddy19

Su@mi

Ajo qe ke shkru ti asht si ajo gjeagjeza:"Ne autobuzin e unazes ndodhen 10 burra e 15 gra...Sa vjec eshte shoferi??" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pergjigjia ime ishte :ti sje avokat,dhe pohimi kishte te bate me avoketerit,kshuqe une s mund ta dij nese ti po thu te verteten apo jo.Dmth 2 faktet qe ti jep s kane lidhje hic njera me tjeren!

Gjeje kete (eshte shume e njoftun):

Mentre andavo nelle Ardene
vedo sette uomini e sette gatti
sette donne e sette matti
uomini ,donne ,matti e gatti
quanti andavano nelle Ardene??

P.S Eshte e lehte krejt sepse kjo eshte me teper nje loje fjalesh ,dmth duhet te thuhet me shpejtesi ,dhe jo te te jepet e shkrume!

disku

UNI

21 frymemarres suam...
i matti mi sa che son i uomini.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] 21 frymemarres suam...
i matti mi sa che son i uomini.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gli uomini /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Ncuq!As pergjigjia e jote Uni,e as ajo e Blue-s nuk jane te sakta.Lexojeni me vemendje gjeagjezen.Eshte elementare Watson /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

:thumbsup: nazhuk!

nje brime te nje brime ?? S'ka si te futet dicka qe nuk eshte tek dicka tjeter qe prape nuk eshte.

personazh

Valoris scriptorum

yxhym at'here /pf/images/graemlins/laugh.gif . lej llaf kur ti kesh flokt e shpupurisme nga sikleti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Dorezohem pra..edhe sepse ne fakt floket e shpurishme i kam ,jo nga sikleti po nga shtrati.Po shkoj te bej nje dush,5 min dhe ti nderkohe me kthe pergjigjen e gjeagjezes!
/pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Ncuq!As pergjigjia e jote Uni,e as ajo e Blue-s nuk jane te sakta.Lexojeni me vemendje gjeagjezen.Eshte elementare Watson /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jo moj, s'kam dhane pergjigje un. erdha vetem sa me korrigju gabimin e unit, qe si gjithmone me duhet me i ndejt mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka me u ba :mad:

disku

UNI

Ok pra suam jan vec 14 se mattie unomini jan nji
femra edhe mace jan po nji se kan te dyja nga 7 spirtra...
kshuqe jan 14 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam ba na i gabim drejtshkrimi ...se gati asht bluja :smash:

hajdut burri mizes eshte me pushime ne france. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

[qb] Ok pra suam jan vec 14 se mattie unomini jan nji
kshuqe jan 14 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam ba na i gabim drejtshkrimi ...se gati asht bluja :smash:

hajdut burri mizes eshte me pushime ne france. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nana jeme sa gabimet! shko ne shkolle aman, abetare do t'blej per ket ditlindje. se du me ardh ne uZa per vakanca free /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe po baj demek se vi per ditlindje tande.
dolme edhe kushrij eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

Diddy19

Su@mi

Ok pra suam jan vec 14 se mattie unomini jan nji
kshuqe jan 14

Pervec gabimeve drejtshkrimore,per te cilat po jep llogari para Blue-s,e ke gabim edhe pergjigjen.Se paske vu re me duket ,po pergjigjia asht dhane para disa ditesh nga Hajduti:Ne Ardene po shkon vetem 1 person (dmth vetem une) kurse ato te tjeret i pashe rruges,pra s'do te thote se edhe ata po shkoshin atje.Kapito??