Bukuroshja
Primus registratum
Re: Gheg e Tosc
:book:
:book:
Ti i boke gjith idiote re??? Shyqyr qe ka forumi tyni-n...Rri mer cun rehat, apo ske ca bo gjith diten atje n'tiron a ku dreqin katun je ti, edhe "insulto" njerezit. O trap, ne jemi ktu me kalu kohen kur jemi n'pun e jo me zgjith problemet social-politiko-kulturor kombetare e nderkombtare--gjona t'tilla (n'internet, se n'realitet i zbatojm ne kto gjona) ja kemi lon arroganteve dhe te papuneve si puna jote (e realizoj qe termi "arrogant" ti e mer si kompliment, megjithate e perdor per njerezit qe ja dine kuptimin llafit). /pf/images/graemlins/wink.gif (edhe kte per ty!)ti lal je TOTALISH IDIOTE
te kam vene re ne disa shkrime edhe tek politika dhe te kam leshuar udhe se behet fjale per politike,po ketu qe behet fjale per atdheun ste fal fare.Po ti vjen era agjenture e gjalle pse je anti-shqiptare nje here? e ke nga injoranca apo sje shqiptare fare ?
perfundofsh si Esat pashe Toptani!
po ti a m'nigjo mu ca po them apo sje n'terezi as ti.kur bojm shaka ke politika bojm shaka edhe kalojme kohen,por kur mohot Atdheu dhe gjuha,une nuk fal baben tim jo Bukurien edhe kush e ka bo bukurien bashke /pf/images/graemlins/wink.gif Po ska faj ajo,se kushedi sa kohe ka qe punon anejt jasht shtetit. /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Hmmm:
[qb]Ti i boke gjith idiote re??? Shyqyr qe ka forumi tyni-n...Rri mer cun rehat, apo ske ca bo gjith diten atje n'tiron a ku dreqin katun je ti, edhe "insulto" njerezit. O trap, ne jemi ktu me kalu kohen kur jemi n'pun e jo me zgjith problemet social-politiko-kulturor kombetare e nderkombtare--gjona t'tilla (n'internet, se n'realitet i zbatojm ne kto gjona) ja kemi lon arroganteve dhe te papuneve si puna jote (e realizoj qe termi "arrogant" ti e mer si kompliment, megjithate e perdor per njerezit qe ja dine kuptimin llafit).(edhe kte per ty!) [/qb]ti lal je TOTALISH IDIOTE
te kam vene re ne disa shkrime edhe tek politika dhe te kam leshuar udhe se behet fjale per politike,po ketu qe behet fjale per atdheun ste fal fare.Po ti vjen era agjenture e gjalle pse je anti-shqiptare nje here? e ke nga injoranca apo sje shqiptare fare ?
perfundofsh si Esat pashe Toptani!
Vallahi e kom te lehte, po llafi ka iher esht me i rende se dora kur i thone...gjall e?Ue ca dore te rende kjo mer!
Vija e Teodosit, pra kufiri Rome Bizant ishte Mati!Fillimisht postuar nga LIR111:
[qb] Zog, ajo e para mendoj se eshte e drejte.
Tosk = Etrusk,
Geg = Gegen, fise barbare veriore (ndoshta gjermane)
Dihet se kufiri qe ndante Bizantin me inflyencen Romake (ne Shqipni) ishte Shkumbini (lumi)
Tosqit ngelen ne inflyencen Greko-Bizantine , Geget ne ate Romake.
Ashtu si dhe Serbet ne inflyencen Bizantine dhe Kroatet ne ate Romake. [/qb]
Bo qejf ti n'adriatik bo...dynjoja ktej nga bota capitaliste duhet te shkojn ne pune on a sunday before labor day--ksaj i thuhet true celebration of labor day, committing labor on the day during which it is comemmorated (yea i know, spelling)!!!PS:lol. Rule of thumb, appreciating what you already have is not as easy as criticising what you don't. Adriatiku too.