Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Fam Transparent

Keto grindjet keshtu jo po tiranas jo po bathorist po i marr si pasoje te emocioneve qe po perjetoni te dy, ndaj nuk i konsideroj si te mireqena /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ok, e mora vesh, po e bej dhe sqarimin meqe Nevin e kapi ataku i heshtjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cuno Nevi qe thu ti do te martohet /pf/images/graemlins/wub.gif se do ti beje te gjitha te mirat e jeets ne te njejtin muaj dhe vit. Ky muaji fatlum eshte prilli /pf/images/graemlins/smile.gif Meqe ne shtepi jane bere te gjitha pregatitjet per dasem, dmth kemi zgjedhur fustanin, bizhute, kemi zbukuruar kopshtin per dasem, kemi shkruar dhe ftesat biles, kemi zgjedhur shoqerueset e nuses, kostumin e dhendrit, menune etj etj (keto te gjitha per dasmen time qe u anullua per mosmarrjevesh me dhenduret-kandidate /pf/images/graemlins/cry.gif) tani une ia fala te gjitha pregatitjet, bashke me nje dhendur-kandidat si dhurate per dasem Nevit /pf/images/graemlins/winkwink.gif Nuk e di po mua psh pervec emrit keshtu fizikisht nuk me solli njeri dhendur /pf/images/graemlins/cry.gif

Ti shif e bej vete, po po me degjove mua e bukur eshte (nuk genjej, te betohem /pf/images/graemlins/pickellonja.gif), e zgjuar, me humor, me master, me gjuhe te huaja, me deshiren e mire te martohet e te krijoje vater familjare (jo si ca e ca qe e kane mendjen ke kariera /pf/images/graemlins/smash.gif) nuk di po c'mund te kerkosh me teper? Ato te treja nuset qe thua ti jam e bindur qe po ti mbledhesh bashke nuk barazojne Nevin /pf/images/graemlins/laugh.gif

HE SI THUA? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]
Te gjitha keto i kam MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif mendohu, mos u nxito, mos u gabo une kam kohe te pres deri ne fund prillit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. geshtenjez, /pf/images/graemlins/wub.gif une sqenka gje para teje per mbleserira /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

ne sa dite do zgjasi? Martesa ku do bohet te Salla Teatrit, apo te e operas ne Baletit? Kush eshte regjizor /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne ça numri eshte kostumi per dhendrin, /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Keto grindjet keshtu jo po tiranas jo po bathorist po i marr si pasoje te emocioneve qe po perjetoni te dy, ndaj nuk i konsideroj si te mireqena /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]
Jo, une desha ti thoja MLK se nuk me interson vetem se eshte nga tirana por me pelqen keshtu ne pergjithsi... /pf/images/graemlins/laugh.gif ai ma morri cik per kapital po fundja une do bej ca testime para se ti jap fjalen , apo jo MLK ? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Po ne veçanti nuk te pelqej fare une ty keshtu, /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

ne sa dite do zgjasi? Martesa ku do bohet te Salla Teatrit, apo te e operas ne Baletit? Kush eshte regjizor /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne ça numri eshte kostumi per dhendrin, /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Pyetja 1- Do zgjasi sa te duash ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pyetja 2 dhe 3- i pergji gjet geshtenjeza /pf/images/graemlins/smile.gif
Pyetjes 3- kete nder do ta le ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ana karenina

Primus registratum

Fustani i nuses (vazhdoni muhabetet ju nderkohe) /pf/images/graemlins/wub.gif

nicolemiller06-2005-2.jpg

MLK

Primus registratum

Ah se harrova me pyt per pajen e nuses /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Po ne veçanti nuk te pelqej fare une ty keshtu, /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Une pervec se dua te martohem ..dua gjithashtu qe martesa ime te zgjasi /pf/images/graemlins/laugh.gif Detalet edhe po nuk me pelqyen ne vecanti do mesoj ti pelqej gjate rruges sone te gjate bashshortore /pf/images/graemlins/lol.gif Une deshiren e mire e kam ... ti shif e shkuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Pajen ta kam rreshtuar me siper ke ftesa zyrtare /pf/images/graemlins/smash.gif

Ky eshte kostumi i Kondres, dmth shoqeruesi i dhendrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

04.jpg

@d@

Primus registratum

Kondra nuk vjen ne dasmen time se kemi hasmerira te vjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prozoj EBM /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Kostumi i Linosit qe kam pershtypjen se ne dasem do perfaqesoje opoziten /pf/images/graemlins/laugh.gif

0003E8EB-5B5C-11F3-85A180BFB6FA0000.jpg

ana karenina

Primus registratum

Ky ishte kostumi i Nev qe do ishte shoqeruesja e dhendrit tim, tani i bie qe duhet ta vesh une /pf/images/graemlins/laugh.gif

20050921.PHO2989.jpg

@d@

Primus registratum

Bizhute

jewelr30.gif

bridesmaids_earrings3.jpg

[/ QUOTE ]

geshtenjez /pf/images/graemlins/rolleyes.gif leri pergatitjet per momentin, po kerko argumeta bindese se MLK mduke nuk eshte akoma 100% i sigurt /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Iku MLK
hajd i ham vete ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.