Re: Fam Transparent
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ok, e mora vesh, po e bej dhe sqarimin meqe Nevin e kapi ataku i heshtjes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cuno Nevi qe thu ti do te martohet /pf/images/graemlins/wub.gif se do ti beje te gjitha te mirat e jeets ne te njejtin muaj dhe vit. Ky muaji fatlum eshte prilli /pf/images/graemlins/smile.gif Meqe ne shtepi jane bere te gjitha pregatitjet per dasem, dmth kemi zgjedhur fustanin, bizhute, kemi zbukuruar kopshtin per dasem, kemi shkruar dhe ftesat biles, kemi zgjedhur shoqerueset e nuses, kostumin e dhendrit, menune etj etj (keto te gjitha per dasmen time qe u anullua per mosmarrjevesh me dhenduret-kandidate /pf/images/graemlins/cry.gif) tani une ia fala te gjitha pregatitjet, bashke me nje dhendur-kandidat si dhurate per dasem Nevit /pf/images/graemlins/winkwink.gif Nuk e di po mua psh pervec emrit keshtu fizikisht nuk me solli njeri dhendur /pf/images/graemlins/cry.gif
Ti shif e bej vete, po po me degjove mua e bukur eshte (nuk genjej, te betohem /pf/images/graemlins/pickellonja.gif), e zgjuar, me humor, me master, me gjuhe te huaja, me deshiren e mire te martohet e te krijoje vater familjare (jo si ca e ca qe e kane mendjen ke kariera /pf/images/graemlins/smash.gif) nuk di po c'mund te kerkosh me teper? Ato te treja nuset qe thua ti jam e bindur qe po ti mbledhesh bashke nuk barazojne Nevin /pf/images/graemlins/laugh.gif
HE SI THUA? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
[/ QUOTE ]
Te gjitha keto i kam MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif mendohu, mos u nxito, mos u gabo une kam kohe te pres deri ne fund prillit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps. geshtenjez, /pf/images/graemlins/wub.gif une sqenka gje para teje per mbleserira /pf/images/graemlins/tonguee.gif