Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

@d@

Primus registratum
Re: Fam Transparent

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
MLK'je dasma do behet ne oborr te shtepise, dmth ketu:

065_65.JPG

[/ QUOTE ]

MLK duhet te jesht shpirtkazem ti thuash jo kesaj Dasme /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ky ishte kostumi i Nev qe do ishte shoqeruesja e dhendrit tim, tani i bie qe duhet ta vesh une /pf/images/graemlins/laugh.gif

20050921.PHO2989.jpg

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Po te mos nderroje kostumin Nev, e avbojme dasmen per neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Jo dasmen e du n efund te Prillit une /pf/images/graemlins/devil.gif edhe e veshur me fustan po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

tha llaf me ven absi /pf/images/graemlins/lol.gif nje foto xexi edhe mos hap goje se vijne vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Vteme foto te jete recto-verso amon /pf/images/graemlins/laugh.gif e thone ndryshe, dydimensionale /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Nuk e gjeta kostumin e dhendrit po nuk kemi kundeshtim hic ta zgjedhesh vete, apo jo Nev? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

@d@

Primus registratum

Shhhtttt jo tani, pusho i her, i bejme vecmas ato muhabete /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/smash.gif geshtenjez /pf/images/graemlins/kiss.gif hiqe cik menjan edhe spjegoj cik si duhet te sillet dhendri /pf/images/graemlins/laugh.gif
MLK ka pune puna. Mos kujto ti se eshte e lehte te martohesh sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo se une jom natyrist pranej, e kom fryke se mos shokoj dasmoret /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Nuk e gjeta kostumin e dhendrit po nuk kemi kundeshtim hic ta zgjedhesh vete, apo jo Nev? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Bej cte duash me kostumin /pf/images/graemlins/laugh.gif Une MLK e du me patjeter te pranishem diten e dasmes ... Kaq minterson mu /pf/images/graemlins/devil.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Nevo sillu mire /pf/images/graemlins/smash.gif Po pse nuk flisni me njeri-tjetrin ju se tani po e ve re? /pf/images/graemlins/eek.gif

MLK

Primus registratum

Tradita e do qe dhondri me nusen, nuk kane mardhenie me njoni-tjetrin deri ne momentin qe martohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po e bojm i dasem flash ka funi mujit u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Po e bojm i dasem flash ka funi mujit u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif Tani e meriton nje foto te nuses po nusja sdi me e postu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Une e kam kemben 38, nuk i dua me take dhe maje kepucet, dmth do ju jem shume mirenjohese me nje pale atlete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pa sa e thjeshte paska qene, kshu Nevo, u bone edhe me diplome, edhe me dhenderr, edhe me shoqe per koke /pf/images/graemlins/laugh.gif Une me nje pale atlete, bereqavers /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Dmth ti pranon te martohesh me Nevin?

[/ QUOTE ]

Geshtenjez, koke tende tashi ,.se une e hodha lumin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani dua me pa dhendrin /pf/images/graemlins/laugh.gif ca shikoj them une une kam shume ide ne koke /pf/images/graemlins/lol.gif

Status
Not open for further replies.