Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

Geshtenjeza shif mos len me rreshqit asnje detail, ok? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika une njehere /pf/images/graemlins/wave.gif, dhe ju gjefsha t lamshume e t ndrequn /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Pse kishte nonji te pandreq ketu abs! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo te lirohesh, te ndjehesh ne shpirt i lire /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur je i lire, je dhe i qete, kur je i qete nuk te bie si bombe dasma Nevit, bashke me propozimin /pf/images/graemlins/lol.gif Foli moj cunit /pf/images/graemlins/wub.gif

@d@

Primus registratum

ca ti them mi ca ti them /pf/images/graemlins/laugh.gif Pervec faktit qe do ti laj -hekuos robat, i premtoj qe skam per ven asiher dore mbi te /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Pse mij ça jom une me zegjebe qe spo dashke me me prek me dore /pf/images/graemlins/laugh.gif po na çudit goce, si ja bo ti per muj mjolti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pse mij ça jom une me zegjebe qe spo dashke me me prek me dore /pf/images/graemlins/laugh.gif po na çudit goce, si ja bo ti per muj mjolti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
e kisha fjalen kur t'jem me nerva, se per muajin e mjaltit kam plane te medha /pf/images/graemlins/laugh.gif

E verteta eshte geshtenje, qe une dua te martohem ne prill me patjeter. /pf/images/graemlins/lol.gif Nuk di pse po me osht bo ene mu si tip lomshi edhe dua ta zgjidh ose lidh /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ata qe kan nga tre gra lejohen me u martu prape e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

gjithashtu pres pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

@d@

Primus registratum

Geshtenjez skemi gje ne vije.Une skam miq me fut neper keshille...lek jo e jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Une heq dore me shkrim prap se jam e ndjeshme ndaj rrezikut /pf/images/graemlins/laugh.gif MLK te kam mbajt per burre te mire... po tani me zhgenjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Burrat e mir si hujn ne pune as dreqit Nev /pf/images/graemlins/laugh.gif nese do me gjet burre te mire ne Tirone, e ke kollaj me e gjet, i ke te gjithe me biçikleta kineze /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Une thash heq dore /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj se dua Tiranes... s'jam aq siperfaqsore te kerkoj vetem kryeqytetas /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Boj i xhiro ka kthesa Kamzes, ke lagjia Bathore se aty ke dendesi te modhe ne ke ma shume shance me gjet ma shpejt nji kryeqytetas /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Ok, e mora vesh, po e bej dhe sqarimin meqe Nevin e kapi ataku i heshtjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cuno Nevi qe thu ti do te martohet /pf/images/graemlins/wub.gif se do ti beje te gjitha te mirat e jetes ne te njejtin muaj dhe vit. Ky muaji fatlum eshte prilli /pf/images/graemlins/smile.gif Meqe ne shtepi jane bere te gjitha pregatitjet per dasem, dmth kemi zgjedhur fustanin, bizhute, kemi zbukuruar kopshtin per dasem, kemi shkruar dhe ftesat biles, kemi zgjedhur shoqerueset e nuses, kostumin e dhendrit, menune etj etj (keto te gjitha per dasmen time qe u anullua per mosmarrjevesh me dhenduret-kandidate /pf/images/graemlins/cry.gif) tani une ia fala te gjitha pregatitjet, bashke me nje dhendur-kandidat si dhurate per dasem Nevit /pf/images/graemlins/winkwink.gif Nuk e di po mua psh pervec emrit keshtu fizikisht nuk me solli njeri dhendur /pf/images/graemlins/cry.gif

Ti shif e bej vete, po po me degjove mua e bukur eshte (nuk genjej, te betohem /pf/images/graemlins/pickellonja.gif), e zgjuar, me humor, me master, me gjuhe te huaja, me deshiren e mire te martohet e te krijoje vater familjare (jo si ca e ca qe e kane mendjen ke kariera /pf/images/graemlins/smash.gif) nuk di po c'mund te kerkosh me teper? Ato te treja nuset qe thua ti jam e bindur qe po ti mbledhesh bashke nuk barazojne Nevin /pf/images/graemlins/laugh.gif

HE SI THUA? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Status
Not open for further replies.