Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

@d@

Primus registratum
Re: Fam Transparent

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nevo sapo zbulova nje binjakun tend, nje tip qe ngataron temat e shkruan ku ka qef te bej dashuricka ke tema cfare ju bezdis ne sex /pf/images/graemlins/laugh.gif ta sjellin i her ti hedhesh i sy se duhet te merreni vesh mire bashke /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
te kam then ndonjehere jo une ty ? /pf/images/graemlins/laugh.gif cini o ky mer? /pf/images/graemlins/idea.gif
Abs une edhe fustanin e nuses e kam gjet, diten e kam prere vec burri po mungon tash /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Shif si ban, sikur e din se je pengesa e lidhjes tone /pf/images/graemlins/smash.gif

Une qa pata hek me ja forcu pak zemren, vec i fice mrrita /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Aaa per burrin mos caj krytin Nev se, si t jesh para Kirche_s vesh dhe me fustan t bardh, e Geshtenjeza me mikrofon ne dore tuj pyet burrat:- do te dojshe te shoqerojshe kte Nuse ne altar? do mledhen gjith ato, biles do zihen, athere fillon boxi, qe t vendosin ma n fund, cili me t nejt n krah /pf/images/graemlins/laugh.gif E une me nje kosh te vogel tuj mledh pare, qe t blejme peshqesh nje shpi te re per cifitin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Humo rri icik ktu ke shpia ti se nuk na vjen ky kandidati i Nevit po pati vec goca n'shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

duro ta pyes /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
po sille mi, se di e pyes vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Aaa per burrin mos caj krytin Nev se, si t jesh para Kirche_s vesh dhe me fustan t bardh, e Geshtenjeza me mikrofon ne dore tuj pyet burrat:- do te dojshe te shoqerojshe kte Nuse ne altar? do mledhen gjith ato, biles do zihen, athere fillon boxi, qe t vendosin ma n fund, cili me t nejt n krah /pf/images/graemlins/laugh.gif E une me nje kosh te vogel tuj mledh pare, qe t blejme peshqesh nje shpi te re per cifitin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif schön wäre es /pf/images/graemlins/laugh.gif

E pse svjen ay mi? /pf/images/graemlins/eek.gif A burre me naze s'fus nshpi un /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

I vjen turp me ardh /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
mua me ndjekin keta te turpshmit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ky te pakten paska turp edhe e thote.. po EBM qante me te madhe /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Pusho moj mos fol me se po me tremb dhe mua tani /pf/images/graemlins/eek.gif Na thuj i her ca don me i ba cunit? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

@d@

Primus registratum

me thene te drejten une pres te me bej ai ndonje gje /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Pusho mooooooojjjjjjj se jemi transparente /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Nev sa demele ti moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Geshtenjeza eshte ndonje nga adminet online /pf/images/graemlins/idea.gif
Dua te me bej nje link... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Banu gati Geshtenjeza se kam nje supriz vecanarisht per ty /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

waaas e qepe, prite Forum te keqen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Transparent kena vec muret e ndienjat /pf/images/graemlins/wub.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif

ana karenina

Primus registratum

Abs ata qe shef ti shof dhe une online, nuk i shof ata qe jane invisible dmth /pf/images/graemlins/shrug.gif
Nevo rregulloji ato flok se po vjen cuni /pf/images/graemlins/wub.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wub.gif ai irregulloj te tija se une jam cik me naze kur vjen puna ke meshkujt ... jo per tu mburr po ate qe e kam e kam /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Mos e thuj me ze, ej bela /pf/images/graemlins/laugh.gif po pusho moj pusho, bej si britney, qiti icik buzet para po gojen mbaje mbyll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.