Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

leonora

Primus registratum
Re: Fam Transparent

Miremrama njerez te mire /pf/images/graemlins/kiss.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
amelcin /pf/images/graemlins/kiss.gif mu s me ke pershendet a /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]
Po moj naqe si ste pershnes une ty /pf/images/graemlins/kiss.gif Flm edhe per lulen /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

mrama amelcin /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

Ke Lindur per te Jetuar.. dhe jeto per te Rilindur!! /pf/images/graemlins/wub.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Une vi e dal shpejt mos me me pa e zonja e shpise ..se fillon me bertit manena /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me falni moj zonje shpije po jam ba i fije rrugace koheve te fundit dhe kam harru edhe deren e shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Muahhhhhhhhhhhhhhh tan robve te shpise /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

Ke Lindur per te Jetuar.. dhe jeto per te Rilindur!! /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

e praaa /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif apo e kam gabim /pf/images/graemlins/angel.gif

S

Scorpion

Guest

po maj rrapatushe, ke te drejte /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Une vi e dal shpejt mos me me pa e zonja e shpise ..se fillon me bertit manena /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me falni moj zonje shpije po jam ba i fije rrugace koheve te fundit dhe kam harru edhe deren e shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Muahhhhhhhhhhhhhhh tan robve te shpise /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

T pakten na ven Fotografine n mur se na ka tha malli, biles ne krevatin tand kan ndodh do mrekullina, dhe se kam hap ma deren qysh se ke ik! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku je moj blete puntore ku? /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Gjes RrapatushA/E /pf/images/graemlins/angel.gif

Qe thu ti Pink e ti i_owu_u, ne lidhje me ate hijen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, kam disa hamendje me ju kalxu, po ja nisi, per hatrin tuj eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Para nja 3vitesh, punojsha me te rinjt(rreth 16 vjec) te 25 nacionaliteteve ne projekte te ndryshme.
Mirpo gjate projekteve kto ndieheshin mire dhe me tregonin cdo mrapshtllik qe bajshin, n shpi, n shkolle, n shoqni, me dajat(besoj e dini kush jane /pf/images/graemlins/wink.gif) e tjere.
Njehere nje vajze zviceriane e shoqerume nja 3vjet nga psikologia e shkolls, e kishin marr nja dy shoqe t veta (njena bosnjake tjetra italiane) me vedi, i kishin than, lene at psikologen qe ke n shkoll, se asht njena qe ta hek merzine me dy rreshta /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/cool.gif.

Ok, vjen kjo...e fol e fol...kishte konflikte serioze me t jamen.
U bana kurioze, dhe coku i falsha naj ore nga koha jeme e lire.
Dikur me therret e ama ne tel, e m thote.- kush je ti? i kalxoj qe absi jam, dhe kam kte detyre. Pse e pyes? kush jeni ju?
E ma kalxon, shton:- vajza jeme asht ma e hapun, e te permend shpesh.
Nje dite me merr prap ne tel, dhe thote du me t taku live.
Mir moj i them, s ka problem, caktojme diten, dhe ja erdhi kjo.

Kur sa m sheh thote:- waaaaaaaaas du bist absi? /pf/images/graemlins/eek.gif
une buzqesha (e kam zanat /pf/images/graemlins/smirk.gif) i them tjeta jote, hyn n zyre dhe filloi muhabeti perrfash /pf/images/graemlins/grin.gif.

Une:- me bani pershtypje habija jote,...?
Ajo:- kam imagjinu nje femen bigmama nja afer 90 kg /pf/images/graemlins/lol.gif, qe ka vete nja gjashte fmi /pf/images/graemlins/lol.gif, prandaj e rrethojne dhe dune te tjeret fort, dhe se imagjinojsha asnjehere qe do shoh nje ciconke afer 50kg /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Kshtuqe, u kjartesume pakashume eee /pf/images/graemlins/rockband.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif
eehhhhhhhh un te kisha imagjinu ndryshe, por spo ta them se kur ta marresh vesh....do me gjemosh me vrap ne te gjith AF me ma bo koken gjith gunga /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: kjo historia jote me siper...vallaj deshmon qe ka nje problem...se un s'qekam e vetmja /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif afrohu te te psikollogjis una :S e te them se nga vjen ky problemi i mos identifikimit tend si nje femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mos ki frik moj se e kam doren e lehte /pf/images/graemlins/lol.gif
Po he niher, m recito pak /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Se mos thu se kam shume personalitete /pf/images/graemlins/crazy.gif se kte se ka gjet kerkush /pf/images/graemlins/tipsy.gif

------------------

<font color="pink"> ps: rroft AF me gjith kto optione me ndreq gabimet, e me permirsu une doren e shkrimit /pf/images/graemlins/grin.gif </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

po po te lehte doren...me ta meshu...me ri qit syt venit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne fakt nuk e di perse por qe ne fillim ne noj shkrim qe lexoja perciptazi, thoja KY abstract /pf/images/graemlins/laugh.gif , ose kur te therrasi noj here abs-i , i bi te jete gjini mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

(pershkrimi: i shkurter me floke gri, pak kaçurrela, por ne maj te kokes tulle /pf/images/graemlins/laugh.gif, i dobet, i imet, pak Fragile, i veshur me xhinse edhe nje kemishe me vija vjia.... me nje prezence pak a shum diskrete... /pf/images/graemlins/laugh.gif
karakteri jo se ke shum personalitete, por me dukesh speed si natyre , i stilit qe kalon nga nje teme ne nje tjeter pa i vene nje presje ose pike fjalis /pf/images/graemlins/laugh.gif )

abs

nuk e di...

Po vallahi, sado qe t ha, s me zen vend kund,se di nga konsumohet ushqimi /pf/images/graemlins/grin.gif, dikush qe me njeh mire, m ka pas thane se kam gur cakmaksh n kry /pf/images/graemlins/lol.gif

ca me ba, s kam hic pengesa, ja mathi me vrap sa here du me zan tramvajen /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Si e kishim prish mram at temen na, hajde t /pf/images/graemlins/blush.gif te tre pernjehrish /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Moj Pink Paradise /pf/images/graemlins/grin.gif, m ke ngaterru me ndonje shok knej rrotull m duket /pf/images/graemlins/wink.gif, ndersa per pikat e presjet, kam fillu me ba kthes /pf/images/graemlins/laugh.gif, qysh se m ka marr n `dore` Geshtenjeza /pf/images/graemlins/angel.gif edhe pse nje person si veta s ka nevoj per kthesa, te jete autostrat pa fund /pf/images/graemlins/devil.gif

E njoh vedin per rob t permirsueshem kajhere /pf/images/graemlins/crazy.gif edhe pse s me besojn disa /pf/images/graemlins/tipsy.gif ( e karagjova se ma t hoqen veshin ato /pf/images/graemlins/angel.gif qe kane mendim tjeter) /pf/images/graemlins/grin.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

per mbrem, e ndjej veten shum fajtore ne /pf/images/graemlins/devil.gif fakt /pf/images/graemlins/lol.gif ...betohem qe nuk do ta bej me deri heres tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

e di mi e di qe te kam ngaterru /pf/images/graemlins/shrug.gif ...faji im qe ste kam pyt si je fizikisht /pf/images/graemlins/tipsy.gif e sa ma ke numrin e kembes /pf/images/graemlins/smile.gif , a te me dergoje noj foto me gjith autograf /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka fillu me u bo Af-i me tutor /pf/images/graemlins/eek.gif ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif mir qe ti ke geshtenjezen...po mu kush po me behet tutor??? /pf/images/graemlins/smirk.gif du edhe una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

He mos /pf/images/graemlins/cry.gif se po t jap nje ide gratis /pf/images/graemlins/grin.gif

Shkruj cdo tre fjal, nen njena tjetren /pf/images/graemlins/wink.gif

duket edhe si vjersh, dhe s ka nevoj per presje /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/angel.gif

PS; do kesh sukses /pf/images/graemlins/wink.gif ishtu deshta me ja ba vete /pf/images/graemlins/devil.gif, po mos msojsha me vu presjet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif jet mizerje, duhet me shkrujt vjersha ne ven te perrallave /pf/images/graemlins/laugh.gif

po pres foton un /pf/images/graemlins/laugh.gif se pastaj me thu, me ke ngaterru me moj shok tjeter (ps: un skam asnje shok, e asnje mik...ja po te lypi miqesi ty /pf/images/graemlins/lol.gif )

Status
Not open for further replies.