Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

Eshte lotioni nga La Mer? dhe kushton me lire se Kremi?

Eh duhet ta kursejme /pf/images/graemlins/shrug.gif, une qe s njoh mase /pf/images/graemlins/sleep.gif, kam fillu me u perpjek /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------

lulet.jpg

GRiZhLa

Primus registratum

Sa here qe futem ktu - shof lule lule...

m'kujtohet i fragment:
Lule moj Lindite
solle ti neper Mirdite

/pf/images/graemlins/lol.gif

O Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Sic duket ta vuna gishtin per Soliste /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Ktu te une iher ka dal dilli, t shtunden e te dielen, prandaj thash, ta dokomentoj /pf/images/graemlins/laugh.gif mos t bajne lulet alergji ty moj?
Masanej m thote "qerosa" se ka njeni datlindjen, po ai s kalxon, sa indiskret qe asht /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/cool.gif
Thash prap se prap ta zbukuroj pak shpine, a e sheh moj vajz, sa jam tuj e vra kte mendje /pf/images/graemlins/laugh.gif hic s po ma dini /pf/images/graemlins/cry.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Ahh i rafte i gja siper, kush s'e con mendjen tek veshtiresite qe po kalon ti...tek shtrydhjet tuja...tek rrotullimet e mendjes...hem knej, hem andej...asnji mos me t'than <lene kyt pune, se merrem une>

*afrohet tu ferku durt edhe pyt: - ku t'ia nisi une?*
-Dhome
apo
-sallon? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa kohe e mire edhe knaj moj Abs, diell i ngrohte qe ma ka nxe shpatullen e djathte...
-S'po me rrihet me ktu n'karrige...
Nje avull i fuqishem po m'fton me fluturu perjashta... /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Ma n fund doli njena qe ma qan Hallen /pf/images/graemlins/grin.gif

Po ku je ti nitash qe t paska ra dilli n shpatull?
Ktu te un asht terr komplet. Masanej dielli kushedi na pershnet nga fundjava /pf/images/graemlins/sleep.gif

Futju Sallonit pra...me qe i ke durt e ferkume, po t hakan m duket,per naj pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillo e shtyp millin /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:ca i ka pas ba njena tuj e hedh e tuj e perdredh, e tuj e perkdhel... /pf/images/graemlins/lol.gif donte me demek me hollu peta /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Ktu te une asht 4:20 (e drekes)

Kan anoncu 15 grade per sot + kam hap penxheren pak dhe deperton nje ajer i fresket, ere qe t'mush mushkerite dhe t"ban me e majt mren per disa minuta...masandej me e nxjerr *clirim*

Ahhhh...

*futet n'sallon me ngjesh miellin*

-Me ca e dan byrekun? Se ta holloj une pa pike problemit + petat si peta bakllavet ti nxjerri /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ooooooooooo abs....

po te gjitha ato kremrat i perdor...???
te gjitha ne t njejtin momemnt ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

*Grizhle...ama i her...faqen te te jap nje kiss /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Pink sa t kisha n mend /pf/images/graemlins/grin.gif, me terheq ngjyra e ato zemlat e ogla qe bajne cak fak cak fak te ka avatari jot /pf/images/graemlins/cool.gif.

Ate kremin tek ajo shishja e erret e perdori me qefe, por dhe me hope kur ma ka qefi /pf/images/graemlins/devil.gif, ndersa kto te tjeret, ai tubeti i bardhe i vogel coku e perdor ma shpesh, si dhe ate te vocklen rumbulake te bardhe, te tjerat jane si me i pas ble pardje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey, sa hapa AF, direkt m kapi syni ate temen me ato shtriga qe shesin fmite /pf/images/graemlins/mad.gif. Edhe n afrike boll t varfer jane njerezit e cdo gja bajne pervec shitjes se fmive e organeve te tyne!

GriZh`La moj trandafil, s baj shume mbas byrekut, vec me pelqen procesi i formimit te brumit e hapjese se petave.
He a ke fillu a? apo je tuj i ba n anderr /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: se desh harova, kam vu ktu ate foton me kremnat per me kalxu se kam ba dje punt e shpis me themel /pf/images/graemlins/lol.gif gja qe s ndodh shpesh /pf/images/graemlins/smirk.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

U u per ca u benka fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une s'i kam provu ita qe thuani ju, por me qe po thuni se jane mire do i bej prove.

Deri itash me Dior kam hec por duhet edhe me ndryshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Manena ndryshimin e kena ne gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Si e ndjeni pranveren?

AnaBlue

Forumium maestatis

Pershendetje shpia. Mora vesh se po beni bakllava dhe erdha per vizite /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

*ndjen i dhimbje n'shpatulla & ne mes kurrizit*

OooHhh!

Nje tepsi 500-qindshe ... bakllave...
-3 katshe me shtresa e thelba arrash...tlyni tu kullu.... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Sherbetin kush po ja ban?

Se pinku ka me e rujt (furren) - mos t'djeget tepsia /pf/images/graemlins/grin.gif

qeshkek ka me dal, me lepi gishtat /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ana per Bakllave je?
Pervedi du byrek me kos /pf/images/graemlins/goofy.gif

Geshtenjeza, hmmm pse kena bakllave /pf/images/graemlins/idea.gif, uuu m ra n mend /pf/images/graemlins/grin.gif, ka paperina datlindjen /pf/images/graemlins/rockband.gif(se di a e njeh brezi i ri i fam, asht logaritarja e shpise, dmth admnistron tan pasunin tone, qe na ka mbet n vend koht e fundit, asnje send s po shesim /pf/images/graemlins/tongue.gif, as nje cent s po fitojme) /pf/images/graemlins/eek.gif, po hajt ma, motoja e shpis asht, gjithmone bashke /pf/images/graemlins/wub.gif, sidoqe te perparojme /pf/images/graemlins/booki.gif

Tjeta juj njehere /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Geshtenjeza danke /pf/images/graemlins/kiss.gif per Mailin, kam /pf/images/graemlins/lol.gif

PSS: U dashkan nje pale dur t forta, t gjana, me koc t rand, per ti ba nje masazh GriZH`Les /pf/images/graemlins/grin.gif

Kush i ka, ta ngrej...doren /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

AnaBlue me shume mundim Zemre /pf/images/graemlins/pickellonja.gif i fshiva disa prej tyne /pf/images/graemlins/wink.gif, sa t amla qe i ka germat dikush /pf/images/graemlins/wub.gif, se kalxoj gjalle /pf/images/graemlins/crazy.gif

Sa shpejt mushet moj njajo kuti /pf/images/graemlins/idea.gif? si nuk na e keni ba ma t madhe /pf/images/graemlins/grin.gif

zog

Primus registratum

qika /pf/images/graemlins/laugh.gif

neqofte se doni shkoni shihni kete koleksionin e ri te nje robaqepsit qe njoh => http://www.gillesrosier.fr/home.html

me pelqen ky koleksioni fundit i tij, gocat duken sikur jane saju vete me gjona te mbledhme sa anej kenej, me shije pak maço e fshataresk por qe megjithate len te shfaqet nje sensualitet qe terheq bile me shume sesa stilet gjysem lakuriq e provokues.

po ju çmendoni ?

alinos

Forumium maestatis

Black Attack
te kendshme: jane agresive dhe sensuale ne te njejten kohe. Edhe pak unisex, edhe kjo gje e mire /pf/images/graemlins/cooli.gif

abs

nuk e di...

Perzirje komplete, do thoshja, e mbi te gjitha me pelqeu shume sfondi/dekori, shume i gjetur.
Zog me perezanto me njat rrobaqebes bitte /pf/images/graemlins/grin.gif

Status
Not open for further replies.