Re: Fam Transparent
Gjes RrapatushA/E /pf/images/graemlins/angel.gif
Qe thu ti Pink e ti i_owu_u, ne lidhje me ate hijen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, kam disa hamendje me ju kalxu, po ja nisi, per hatrin tuj eee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Para nja 3vitesh, punojsha me te rinjt(rreth 16 vjec) te 25 nacionaliteteve ne projekte te ndryshme.
Mirpo gjate projekteve kto ndieheshin mire dhe me tregonin cdo mrapshtllik qe bajshin, n shpi, n shkolle, n shoqni, me dajat(besoj e dini kush jane /pf/images/graemlins/wink.gif) e tjere.
Njehere nje vajze zviceriane e shoqerume nja 3vjet nga psikologia e shkolls, e kishin marr nja dy shoqe t veta (njena bosnjake tjetra italiane) me vedi, i kishin than, lene at psikologen qe ke n shkoll, se asht njena qe ta hek merzine me dy rreshta /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/cool.gif.
Ok, vjen kjo...e fol e fol...kishte konflikte serioze me t jamen.
U bana kurioze, dhe coku i falsha naj ore nga koha jeme e lire.
Dikur me therret e ama ne tel, e m thote.- kush je ti? i kalxoj qe absi jam, dhe kam kte detyre. Pse e pyes? kush jeni ju?
E ma kalxon, shton:- vajza jeme asht ma e hapun, e te permend shpesh.
Nje dite me merr prap ne tel, dhe thote du me t taku live.
Mir moj i them, s ka problem, caktojme diten, dhe ja erdhi kjo.
Kur sa m sheh thote:- waaaaaaaaas du bist absi? /pf/images/graemlins/eek.gif
une buzqesha (e kam zanat /pf/images/graemlins/smirk.gif) i them tjeta jote, hyn n zyre dhe filloi muhabeti perrfash /pf/images/graemlins/grin.gif.
Une:- me bani pershtypje habija jote,...?
Ajo:- kam imagjinu nje femen bigmama nja afer 90 kg /pf/images/graemlins/lol.gif, qe ka vete nja gjashte fmi /pf/images/graemlins/lol.gif, prandaj e rrethojne dhe dune te tjeret fort, dhe se imagjinojsha asnjehere qe do shoh nje ciconke afer 50kg /pf/images/graemlins/tipsy.gif.
Kshtuqe, u kjartesume pakashume eee /pf/images/graemlins/rockband.gif