Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Foto femijerie...

Ma kallxo ku ta gjej kte musik moj, ose nese e ka kush ndokund te speichern te ma nisi dhe mua, please /pf/images/graemlins/smile.gif

Ta nigjoj niher, nese me emocionon /pf/images/graemlins/grin.gif

Danke per idene Fanta /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe nese te lind ndonje tjeter, hidhe pa kursim gäll? /pf/images/graemlins/cool.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/smile.gif He a fitoj kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abso s'kam tjeter foto zemer ketu, i kam te tera ne Shqiperi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Manena nuk e pe sa bukur e kisha konservu /pf/images/graemlins/laugh.gif I mungonte nje gote caj siper kafes edhe ne rregull ishte /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Teaaaaaaaaaaaaaa me ka marre malli !!!!!!!!!!!!!!!!

abs

nuk e di...

Cfare te fitoj KUSH moj? /pf/images/graemlins/idea.gif

E pse ti merrje me vehte /pf/images/graemlins/grin.gif, pak ke vedin sot ti a /pf/images/graemlins/cool.gif

Tea ka ba shume mungesa /pf/images/graemlins/shrug.gif

Besoj eshte e lumtur /pf/images/graemlins/wub.gif e kjo eshte me e rendesishmja! /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...
Re:Miremrama Fam ...

<font color="orange">...Trasparent </font>

Crissss

Absi un propozoj per kete kangen me siper sepse me krijon idene e rruges dmth rruga e secilit nga beb derisa eshte rrit ... Fjalt e kuptoj se nuk i pershtaten por muzika asht /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

ps.mos merr parasysh se asht muzika qe na pelqen shum /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...
E lumja une per Ju!

Me pelqejne kto musika do ti nigjoj pa gote venet, te shoh c reaksion do me japin para fotove /pf/images/graemlins/wub.gif

Dhe une jam per nje musike te thelle, sepse kto foto kane te bajne me dashurine e pare, me kontaktin e pare me boten, me ndijimet e para, te thella...do ju lutem te propozoni dhe te tjera pjese musikore /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest
Kur ishim Femije...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ma kallxo ku ta gjej kte musik moj, ose nese e ka kush ndokund te speichern te ma nisi dhe mua, please /pf/images/graemlins/smile.gif
Ta nigjoj niher, nese me emocionon /pf/images/graemlins/grin.gif
Danke per idene Fanta /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe nese te lind ndonje tjeter, hidhe pa kursim gäll? /pf/images/graemlins/cool.gif

[/ QUOTE ]

Bitte, Bitte Abs... /pf/images/graemlins/kiss.gif
Po e ve kengen qe te emocionohesh...Ide tjeter nuk kerkoj, sepse mendoj kjo kenge, ju pershtatet fotove tona te femijerise, (pasi kendojne dhe femije) /pf/images/graemlins/angel.gif

Kur ishim Femije

<font color="purple">Mos harroni nderkohe ta degjoni kete kenge, duke kaluar neper mend fotot e secilit prej nesh...ecjen tone te pare...duke perkujtuar perkedheljen neper floke nga mamate tona...buzeqeshjen e tyre...lojrat tona me motrat apo vellezerit...veshjet tona te asaj kohe, qe na shfaqen si neper ender...diten e pare te shkolles...puthjet e prinderve para se te shkonim ne shkolle...merakun e tyre per nje vonese tonen...etj etj.

Duke DEGJUAR dhe kaluar si neper Parade, te gjitha keto...mund te emocionoheni ne te vertete.
Kjo kenge (duke pasur parasysh dhe Filmin) nxjerr dhe perfundimin:
Ndjeshmeria e syve feminore dhe rendesia jetike e prinderive TE VERTETE te nje femije
"Nje Molle per Mamin dhe nje Molle per Babin". (citim nga Filmi)...
Rendesia e Lumturise dhe Harmonise!
</font>

Teksti i plote!

<font color="blue">Nje dite e re po zgjohet,
dhe bashke me te nje dashuri.
Gezimin tone percjellin
ne rruge, ne rruge, me mijera sy.

Si zogjte me cicerima,
lodrojne vogelushet ne shtepi,
pertej dritares hapet
nje qiell, nje diell, nje kaltersi.

Ref.
Me dashurine e madhe si det
qe rritet nen qiellin pa re,
me endrra ne jete ngarkuar te dy
nje dallge plot drite jemi ne.

Ne krahun tend mbeshtetur,
tek une, tek une mbeshtetur ti
dhe dora mbi femijen,
si mbi te ardhmen tone ti.

Si zogjte me cicerima,
lodrojne vogelushet ne shtepi,
pertej dritares hapet
nje qiell, nje diell, nje kaltersi

Ref.
</font>

* Plus, kenga pershtatese per keto Foto, duhet Shqip...
Po kujtojme femijerine tone ne Shqiperi, ndaj s´duam te emocionohemi nga muzike te huaja, sado me vlere qofshin ato (flasim per rast konkret).

neta

Forumium praecox
Re: Kur ishim Femije...

aaa sa me pelqen kjo kanga. Besoj s'ju vjen keq qe e mora edhe un kshu si pa leje.

urime per fotot /pf/images/graemlins/smile.gif Ishalla fiton njaj ma i bukri. Un s'po ve foto se s'du me ju ba konkurrence /pf/images/graemlins/tongue.gif

ana karenina

Primus registratum
Kur ishim Femije...

Kjo eshte per Tonin qe do te me shohe te qeshur /pf/images/graemlins/smile.gif

rori34cy.jpg

ana karenina

Primus registratum

Kjo eshte cope cope po prape jam e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me vellackon /pf/images/graemlins/angel.gif

rori42bn.jpg

ana karenina

Primus registratum

Une dua te di c'mrekulli do beje Absi me keto fotot /pf/images/graemlins/wub.gif

Honey /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Po te njiheshim atehere ne do isha duke te mbajtur dhe ty hopa nga krahu tjeter /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

fam /pf/images/graemlins/wave.gif

Un propozoj dhe keto dy kenget qe te shoqerojn fotot

1.
Sweet Child of Mine
2.
Tommy Vee...

<font color="orange">For you Trasparent O'Le </font> /pf/images/graemlins/grin.gif

Ps.Geshtenjeza ajo fotoja e vellain kenka /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

Blendi sapo e pashe shum bukur,madje e kam degjuar me volumin ne maximum.

mi sono emozionata..... /pf/images/graemlins/wub.gif

Grazie /pf/images/graemlins/cool.gif

Guest

/pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Su permbajta dot...Blendi@ /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

P.s Komenti me fjale eshte i tepert!

Status
Not open for further replies.